Dodaj do ulubionych

Kolej do Zubek Białostockich

IP: *.piasta.pl 20.07.02, 17:15
Moim zdaniem PKP powinna przywinna przywrucić na tej linii ruch pasazerski
przez wprowadzenie tanich w eksploatacji Autobusuw szynowych, co wy na to. ???
Obserwuj wątek
    • cavafis47 Re: Kolej do Zubek Białostockich 20.07.02, 22:21
      Nie sadze ze w tej chwili (jak i w najblizszej przyszlosci) PKP bedzie stac na
      jakiekolwiek chocby bardzo tanie i sensowne inwestycje... Mowiac ogolnie to
      dziwne... koleje na calym swiecie traca pieniadze (czy to w EU, Japonii czy
      USA) ale rzady poszczegolnych krajow maja za punkt honoru dokladanie do tego
      poniewaz transport kolejowy to niejako swiadczenie spoleczne. Wiem ze w Polsce
      sytuacja jest troche inna - sa rzeczy bardziej wymagajace dotacji panstwowych
      niz kolej - mam tylko nadzieje ze PKP zupelnie sie nie rozsypie...
    • ormond Re: Kolej do Zubek Białostockich 21.07.02, 14:25
      Gość portalu: Gupik napisał(a):

> Moim zdaniem PKP powinna przywinna przywrucić na tej linii ruch pasazerski
      > przez wprowadzenie tanich w eksploatacji Autobusuw szynowych, co wy na to. ???

Moim zdaniem Gupik powinen byc byc przywrOcony do szkoly gdzie nauczylby sie
      ortografii, moglby sie ksztalcic dojezdzajac z uzyciem autobusOw szynowych.
      To ja na to!!!
      • Gość: saunne Re: Kolej do Zubek Białostockich IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 19:14
        ormond napisał:

> Moim zdaniem Gupik powinen byc byc przywrOcony do szkoly gdzie nauczylby sie
        > ortografii, moglby sie ksztalcic dojezdzajac z uzyciem autobusOw szynowych.
        > To ja na to!!!

powinien być - Ormondzie, jak już komuś wytykasz ortografię (nie używając
        zresztą przy tym polskiej czcionki) to rób to poprawnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka