Gość: Gupik IP: *.piasta.pl 20.07.02, 17:15 Moim zdaniem PKP powinna przywinna przywrucić na tej linii ruch pasazerski przez wprowadzenie tanich w eksploatacji Autobusuw szynowych, co wy na to. ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cavafis47 Re: Kolej do Zubek Białostockich 20.07.02, 22:21 Nie sadze ze w tej chwili (jak i w najblizszej przyszlosci) PKP bedzie stac na jakiekolwiek chocby bardzo tanie i sensowne inwestycje... Mowiac ogolnie to dziwne... koleje na calym swiecie traca pieniadze (czy to w EU, Japonii czy USA) ale rzady poszczegolnych krajow maja za punkt honoru dokladanie do tego poniewaz transport kolejowy to niejako swiadczenie spoleczne. Wiem ze w Polsce sytuacja jest troche inna - sa rzeczy bardziej wymagajace dotacji panstwowych niz kolej - mam tylko nadzieje ze PKP zupelnie sie nie rozsypie... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Kolej do Zubek Białostockich 21.07.02, 14:25 Gość portalu: Gupik napisał(a): > Moim zdaniem PKP powinna przywinna przywrucić na tej linii ruch pasazerski > przez wprowadzenie tanich w eksploatacji Autobusuw szynowych, co wy na to. ??? Moim zdaniem Gupik powinen byc byc przywrOcony do szkoly gdzie nauczylby sie ortografii, moglby sie ksztalcic dojezdzajac z uzyciem autobusOw szynowych. To ja na to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Kolej do Zubek Białostockich IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 19:14 ormond napisał: > Moim zdaniem Gupik powinen byc byc przywrOcony do szkoly gdzie nauczylby sie > ortografii, moglby sie ksztalcic dojezdzajac z uzyciem autobusOw szynowych. > To ja na to!!! powinien być - Ormondzie, jak już komuś wytykasz ortografię (nie używając zresztą przy tym polskiej czcionki) to rób to poprawnie... Odpowiedz Link Zgłoś