huda_1 14.06.05, 21:21 Pozdrawiam wszystkich którzy w ostatnim czasie zdali egzamin praktyczny na prawa jazdy i GRATULUJE:)))))))))))) A tym co są jeszcze przed życzę powodzenia. znam ten ból:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejeck Re: PRAWKO 14.06.05, 22:34 ja to zdawałem aż 4 latka temu chyba! wow jak to dawno było :) wpisujcie się za którym razem zdaliście:) JA: - testy za pierwszym.. - jazdę za drugim :/ 2 razy u tego samego egzaminatora hehe.. eh te parkowanie prostopadłe przodem.. szło mi tak dobrze na nauce.. a tu kicha :/ Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia59 Re: PRAWKO 15.06.05, 07:26 Zaczynajcie zazdrościć:teoria-1,praktyka-1.Pozdrowienia dla Pana Janka Kaczana i Waldka Kozłowskiego,to oni w wielkim trudzie i pocie nauczyli mnie "koperty" i innych głupot,ale było warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia59 Re: PRAWKO 16.06.05, 22:47 Rada dla tych którzy mają egzaminy przed sobą .tego co nie rozumiesz wykuj ,a to co wykujesz ,nie pomyl z tym co nie rozumiesz . Odpowiedz Link Zgłoś
szop.pracz Re: PRAWKO 17.06.05, 21:19 Bez przesady! Nie mam prawa jazdy, ale wydaje mi się, że ze zdaniem to nie byłoby problemu. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
and5 Re: PRAWKO 19.06.05, 00:03 Bez przesady???!!! o ile same testy to pikuś jest, to jazda jest już zupełnie inną bajką. Znam ludzi, ktorzy po kilkanaście razy zdawali ją!!! tu liczy się szczęście. możesz nawet i dobrze jeździć ale dużą rolę odgrywa tu właśnie szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia59 Re: PRAWKO 19.06.05, 10:11 To prawda .Ponoć na 12 osób może zdać tylko 4 .Ja byłam czwarta ,to znaczy chyba że miałam szczęście . Odpowiedz Link Zgłoś
abza Re: PRAWKO 29.06.05, 21:56 Mnie również spotka ta wątpliwa przyjemność powtórki egzaminu z jazdy- oblał mnie taki stary skórwiel- z uśmiechem na twarzy! Na testach skończyło sie moje powodzenie w tej dziedzinie, a mogło być tak pięknie :-) pozdrawiam resztę pechowców!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shibby1 Re: PRAWKO 04.07.05, 12:51 Ja teorie zdalem za 1 razem (chociaz obok siedzial koles co juz 3 raz podchodzil i z tego co mi wiadomo znowu nie zdal- byle go tylko w przyszlosci na drodze nie spotkac:P), a praktyczny za 2 razem hmm ale nogi to mialem jak z waty ...szok. Odpowiedz Link Zgłoś
szop.pracz Re: PRAWKO 05.07.05, 06:55 A ile teraz taka przyjemność kosztuje i ile czasu trwa kurs? Odpowiedz Link Zgłoś
abza Re: PRAWKO 05.07.05, 19:49 Taka przyjemność kosztuje minimum 100 zł + opłata za przystąpienie do egzaminu, teoria + praktyka= około 100 i tak to wygłąda finansowo, a w czasie to już zależy od Ciebie. Pozdrawiam i radze się zastanowić, żartuje :-), ale trzeba się uzbroić w cierpliwość i nerwy Odpowiedz Link Zgłoś
abza Re: PRAWKO 05.07.05, 19:50 Pomyłka!!!!! koszt 1000 zł, :-) umkneło mi "0" sorki Odpowiedz Link Zgłoś