util1 17.06.05, 20:26 szukam planu białegostoku może ktoś wie gdzie mogę znaleźc taki plan miasta żeby były oznaczone nómery bloków? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiat_lux Re: plan miasta 17.06.05, 20:30 util1 napisał: > szukam planu białegostoku > może ktoś wie gdzie mogę znaleźc taki plan miasta żeby były oznaczone nómery > bloków? > pozdrawiam wpisz w google "nómery blokuf w białymstoku" i powinno wyskoczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: util1 Re: plan miasta IP: *.osiedle.net.pl 17.06.05, 20:36 no nie stety ale nie mogę znaleźc może jakiś link -byłbym wdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: plan miasta 17.06.05, 20:37 www.bialystokonline.pl/plan.php jak bardzo wdzieczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: util1 Re: plan miasta IP: *.osiedle.net.pl 17.06.05, 20:44 w tym linku to niema planu z numeracją budynków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: plan miasta IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 17.06.05, 20:38 no nie to niemożliwe.... padnę ze śmiechu:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: util1 Re: plan miasta IP: *.osiedle.net.pl 17.06.05, 20:46 dryla a co jest nie możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: plan miasta IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 17.06.05, 20:46 util ty się zgrywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: plan miasta 17.06.05, 20:46 a ja juz padlam,naprawde:-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: plan miasta IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 17.06.05, 20:47 :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: util1 Re: plan miasta IP: *.osiedle.net.pl 17.06.05, 20:48 ciekawe skąd taksiarze mają takie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: plan miasta IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 17.06.05, 20:50 zadzwon pod 7 32 32 32 albo 7 41 41 41 albo pod 919 i spytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: plan miasta IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 17.06.05, 20:51 a co chcesz znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: util1 Re: plan miasta IP: *.osiedle.net.pl 17.06.05, 20:53 właśnie chcę zostac taxi kierowcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: util1 Re: plan miasta IP: *.osiedle.net.pl 17.06.05, 20:51 a myślisz że cokolwiek powiędzą Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: plan miasta 17.06.05, 20:53 Gość portalu: util1 napisał(a): > a myślisz że cokolwiek powiędzą kiedys mowili jakies 20 lat temu bylo jeszcze lepiej mieli plan miasta z zaznaczonymi blokami a takze w ktorym sklepiej nazajutrz rzuca jakie mieso teraz juz tego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: plan miasta IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 17.06.05, 20:53 a dlaczego nie? tylko nie pisz do nich e-maila!!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: plan miasta 18.06.05, 10:08 Zapytaj taxiasiarza, czy wie gdzie jest Andruszkiwwicza. Ja pytałem dwóch, żaden nie wiedział:) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: plan miasta 17.06.05, 20:51 Jak se takowy narysujesz, to też będziesz miał:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: plan miasta IP: *.koba.pl 17.06.05, 20:56 koczisss napisał: > Jak se takowy narysujesz, to też będziesz miał:))) Kiedyś na Berlinga stał taki plan, gdzie były zaznaczone ulice i bloki na osiedlu Dziesięciny I. Nie trzeba więc było rysować, można było sobie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: plan miasta 17.06.05, 20:57 Gość portalu: |andy| napisał(a): > koczisss napisał: > > > Jak se takowy narysujesz, to też będziesz miał:))) > > Kiedyś na Berlinga stał taki plan, gdzie były zaznaczone ulice i bloki na > osiedlu Dziesięciny I. Nie trzeba więc było rysować, można było sobie... ;) pewno dlugo nie postal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: plan miasta IP: *.koba.pl 17.06.05, 20:59 fiat_lux napisał: > pewno dlugo nie postal Postał, postał. Pracownicy administracji kilka razy go odnawiali, ale już nie ma ZTCW. Stał przy tym stosunkowo nowym, brzydkim budynku (kiedy go jeszcze nie było - był chodnik, skup makulatury itp.) obok sklepu PMB. Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: plan miasta 17.06.05, 21:00 Gość portalu: |andy| napisał(a): > fiat_lux napisał: > > > pewno dlugo nie postal > > Postał, postał. Pracownicy administracji kilka razy go odnawiali, ale już nie m > a > ZTCW. Stał przy tym stosunkowo nowym, brzydkim budynku (kiedy go jeszcze nie > było - był chodnik, skup makulatury itp.) obok sklepu PMB. to bylo chyba ze 20 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: plan miasta IP: *.koba.pl 17.06.05, 21:03 fiat_lux napisał: > to bylo chyba ze 20 lat temu 20 lat temu miałem niecałe 2 tygonie, więc bym nie pamiętał. Stało to jak byłem młodym gnojkiem, czyli jakieś 7-8 lat temu, a może i mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: plan miasta 17.06.05, 21:07 Gość portalu: |andy| napisał(a): > fiat_lux napisał: > > to bylo chyba ze 20 lat temu > > 20 lat temu miałem niecałe 2 tygonie, więc bym nie pamiętał. Stało to jak byłem > młodym gnojkiem, czyli jakieś 7-8 lat temu, a może i mniej... przy tym chodniku jak sie szlo od berlinga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: plan miasta IP: *.koba.pl 17.06.05, 21:14 fiat_lux napisał: > przy tym chodniku jak sie szlo od berlinga? Wysiadałeś na pierwszym przystanku za skrzyżowaniem Berlinga z Gajową (jadąc w stronę ulicy Dziesięciny), podchodziłeś kawałek do przodu i tam był po prawej stronie sklep (dzisiejszy PMB) i mała łączka, na której stoi dzisiaj budynek. Dalej jest przejscie dla pieszych i obok niego stała tablica z planem. Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: plan miasta 17.06.05, 21:17 Gość portalu: |andy| napisał(a): > fiat_lux napisał: > > > przy tym chodniku jak sie szlo od berlinga? > > Wysiadałeś na pierwszym przystanku za skrzyżowaniem Berlinga z Gajową (jadąc w > stronę ulicy Dziesięciny), podchodziłeś kawałek do przodu i tam był po prawej > stronie sklep (dzisiejszy PMB) i mała łączka, na której stoi dzisiaj budynek. > Dalej jest przejscie dla pieszych i obok niego stała tablica z planem. a co w tym budnyku teraz jest? ta laczke to pamietam to raczej wydmy byly niz laczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: plan miasta IP: *.koba.pl 17.06.05, 21:20 fiat_lux napisał: > a co w tym budnyku teraz jest? Na dole jakieś buty, komputery i leki sprzedają. Na górze chyba miały być lokale mieszkalne, ale podejrzewam, że są puste. Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: plan miasta 17.06.05, 21:24 Gość portalu: |andy| napisał(a): > fiat_lux napisał: > > > a co w tym budnyku teraz jest? > > Na dole jakieś buty, komputery i leki sprzedają. Na górze chyba miały być lokal > e > mieszkalne, ale podejrzewam, że są puste. strach wysiadac z autobusu na tych dziesiecinach moze jakby zrobili jakies schody ruchome to by przyciagnelo troche turystow poszukiwana sprawa tera: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=24832734&a=24832734 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: plan miasta IP: *.koba.pl 17.06.05, 21:26 fiat_lux napisał: > strach wysiadac z autobusu na tych dziesiecinach Czemu strach? Że niebezpiecznie? Część śmietanki jest na wczasach zorganizowanych przez państwo, więc się ponoć uspokoiło. Mieszkałem tam 17 lat i przeżyłem, więc wcześniej też strasznie nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 21:33 fiat_lux napisał: > Gość portalu: |andy| napisał(a): > > > fiat_lux napisał: > > > > > a co w tym budnyku teraz jest? > > > > Na dole jakieś buty, komputery i leki sprzedają. Na górze chyba miały być > lokal > > e > > mieszkalne, ale podejrzewam, że są puste. > > strach wysiadac z autobusu na tych dziesiecinach > moze jakby zrobili jakies schody ruchome to by przyciagnelo troche turystow > poszukiwana sprawa tera: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=24832734&a=24832734 a Ty zająłbyś się obsługą tego urządzenia???:D Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: plan miasta 17.06.05, 21:35 bad_habit napisała: > fiat_lux napisał: > > > Gość portalu: |andy| napisał(a): > > > > > fiat_lux napisał: > > > > > > > a co w tym budnyku teraz jest? > > > > > > Na dole jakieś buty, komputery i leki sprzedają. Na górze chyba mia > ły być > > lokal > > > e > > > mieszkalne, ale podejrzewam, że są puste. > > > > strach wysiadac z autobusu na tych dziesiecinach > > moze jakby zrobili jakies schody ruchome to by przyciagnelo troche turyst > ow > > poszukiwana sprawa tera: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=24832734&a=24832734 > a Ty zająłbyś się obsługą tego urządzenia???:D z moim poczuciem humoru mogloby byc zbyt wiele ofiar Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 21:37 to ja Ci pomogę!Wtedy nic się nikomu nie stanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: plan miasta 17.06.05, 21:37 bad_habit napisała: > to ja Ci pomogę!Wtedy nic się nikomu nie stanie;) z 10cin jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 21:39 a to warunek konieczny???No nie,nie przeszłam kastingu,zaraz się rozpłaczę;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: plan miasta IP: *.koba.pl 17.06.05, 21:00 O, kilka postów zniknęło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: plan miasta IP: *.koba.pl 17.06.05, 21:01 Gość portalu: |andy| napisał(a): > O, kilka postów zniknęło... A może mi się zdaje? Chyba pora na kawę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: plan miasta IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 17.06.05, 21:04 ano pora, zrobisz od razu dla mnie? tylko słabą i z mlekiem bo już dużo dziś wypiłam. Kawy też:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: plan miasta IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 17.06.05, 21:12 nie ma kawy to idę spać. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: plan miasta 17.06.05, 21:20 c[_] Proszę, kolega Andy nie poczęstował, to masz ode mnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 21:22 koczisss napisał: > c[_] Proszę, kolega Andy nie poczęstował, to masz ode mnie:))) > bo On jest wredny!Nawet dla mnie nie ma kawy!:((((((((( A TY kolego nie zapomniałeś o mnie,prawda?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: plan miasta IP: *.koba.pl 17.06.05, 21:24 bad_habit napisała: > koczisss napisał: > > > c[_] Proszę, kolega Andy nie poczęstował, to masz ode mnie:))) > > > bo On jest wredny!Nawet dla mnie nie ma kawy!:((((((((( Fakt, dla Ciebie kawy też nie zrobiłem (ale egoista ze mnie, aż mi głupio...), ale na usprawiedliwienie mam to, że kota nakarmiłem i pogłaskałem :P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 21:25 Gość portalu: |andy| napisał(a): > bad_habit napisała: > > > koczisss napisał: > > > > > c[_] Proszę, kolega Andy nie poczęstował, to masz ode mnie:))) > > >t > > bo On jest wredny!Nawet dla mnie nie ma kawy!:((((((((( > > Fakt, dla Ciebie kawy też nie zrobiłem (ale egoista ze mnie, aż mi głupio...), > ale na usprawiedliwienie mam to, że kota nakarmiłem i pogłaskałem :P taki negatywny egoista!Kot też Ci tego nie wybaczy!!!:P Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: plan miasta 17.06.05, 21:26 Proszę bardzo c[_], w ekspresie zostało jeszcze troszkę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 21:28 koczisss napisał: > Proszę bardzo c[_], w ekspresie zostało jeszcze troszkę:))) > dziękuję!Przynajmniej na jednego (męskiego) forumowicza można liczyć:) mam nadzieję,że nie jest przesłodzona?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: plan miasta IP: *.koba.pl 17.06.05, 21:22 koczisss napisał: > c[_] Proszę, kolega Andy nie poczęstował, to masz ode mnie:))) Na jutro dzbanek zrobię aby odkupić winy :) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 21:23 Gość portalu: |andy| napisał(a): > koczisss napisał: > > > c[_] Proszę, kolega Andy nie poczęstował, to masz ode mnie:))) > > Na jutro dzbanek zrobię aby odkupić winy :) nie wiem,czy wszyscy Ci to wybaczą:P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 21:27 koczisss napisał: > c[_] Proszę, kolega Andy nie poczęstował, to masz ode mnie:))) > koczisss,gdzie ta moja kawa???:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: plan miasta IP: *.koba.pl 17.06.05, 21:28 bad_habit napisała: > koczisss napisał: > > > c[_] Proszę, kolega Andy nie poczęstował, to masz ode mnie:))) > > > koczisss,gdzie ta moja kawa???:((( W automacie w ZAPC :P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 21:30 Gość portalu: |andy| napisał(a): > bad_habit napisała: > > > koczisss napisał: > > > > > c[_] Proszę, kolega Andy nie poczęstował, to masz ode mnie:))) > > > > > koczisss,gdzie ta moja kawa???:((( > > W automacie w ZAPC :P ha,bierz przykład z kolegi,On o mnie nie zapomniał!:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: plan miasta IP: *.koba.pl 17.06.05, 21:33 bad_habit napisała: > ha,bierz przykład z kolegi,On o mnie nie zapomniał!:P Dobrze. Koczisss, mógłbyś podać przepis na kawę? Bo mnie zamęczy... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 21:35 aaaa,ja się boję,On chce mnie otruć!!!:P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 21:36 Gość portalu: |andy| napisał(a): > bad_habit napisała: > > > ha,bierz przykład z kolegi,On o mnie nie zapomniał!:P > > Dobrze. Koczisss, mógłbyś podać przepis na kawę? Bo mnie zamęczy... ;P wiesz,Andrzej!Sam przepis nie pomoże!Trzeba mieć też chęci,żeby zrobić dobrą kawę!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: plan miasta IP: *.koba.pl 17.06.05, 21:39 bad_habit napisała: > wiesz,Andrzej!Sam przepis nie pomoże!Trzeba mieć też chęci,żeby zrobić dobrą ka > wę!;) Jak będę miał przepis to może i chęci się znajdą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaweczka Re: plan miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:02 ja być dobra kaweczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: plan miasta 17.06.05, 21:39 Aby zrobić kawę należy mieć: a) kawę, b) czajnik, c) wodę w czajniku, d) kubek, filiżanka, może być szklanka e) łyżeczkę, d) cukier. I te wszystkie elementy jakoś dopasoeać i bedzie kawa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 21:41 koczisss napisał: > Aby zrobić kawę należy mieć: > a) kawę, > b) czajnik, > c) wodę w czajniku, > d) kubek, filiżanka, może być szklanka > e) łyżeczkę, > d) cukier. > > I te wszystkie elementy jakoś dopasoeać i bedzie kawa:))) > zapomniałeś o czymś!Trzeba mieć natchnienie i wyczucie,żeby zrobić dobrą kawę(wiem coś na ten temat):) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 21:42 koczisss napisał: > Aby zrobić kawę należy mieć: > a) kawę, > b) czajnik, > c) wodę w czajniku, > d) kubek, filiżanka, może być szklanka > e) łyżeczkę, > d) cukier. > > I te wszystkie elementy jakoś dopasoeać i bedzie kawa:))) > a rum też może być??? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 21:46 koczisss napisał: > Może i może:))) > muszę przyznać,że bardzo dobra była Twoja kawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: plan miasta 17.06.05, 21:48 Cieszę się, że Ci smakowała:))) Polecam się na przyszłość:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 21:49 a chętnie,chętnie!W moim wydaniu smakuje nieco inaczej,ale cóż,trzeba próbować kawy z wielu źródeł by móc ją porównać:)i ocenić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: plan miasta IP: *.koba.pl 17.06.05, 21:44 koczisss napisał: > Aby zrobić kawę należy mieć: > a) kawę, Nawet czasem dodaję jak kawę robię. > b) czajnik, Znajdzie się. > c) wodę w czajniku, Deszcz padał, więc jest ;) > d) kubek, filiżanka, może być szklanka Coś mam. > e) łyżeczkę, Jest. > f) cukier. Jest. > I te wszystkie elementy jakoś dopasoeać i bedzie kawa:))) Będę w nocy eksperymentował. Tylko co zrobić z mlekiem? Bo niektórzy też używają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: plan miasta IP: *.koba.pl 17.06.05, 21:47 bad_habit napisała: > mówią:Pij mleko,będziesz wielki!:) Mówią: Mleko wzmocni Twoje kości i poczucie godności. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 21:48 Gość portalu: |andy| napisał(a): > bad_habit napisała: > > > mówią:Pij mleko,będziesz wielki!:) > > Mówią: Mleko wzmocni Twoje kości i poczucie godności. ależ Ci ludzie są mądrzy!PIjmy mleko,nie wysyłajmy krów na bezrobocie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: plan miasta IP: *.koba.pl 17.06.05, 22:00 Ekhm... Panie, Panowie, mam zaszyt przedstawić Wam moją nową dziewczynę, oto ona: members.lycos.co.uk/andyeu2/Photos1322.jpg Daty ślubu jeszcze nie ustaliliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 22:08 Gość portalu: |andy| napisał(a): > Ekhm... Panie, Panowie, mam zaszyt przedstawić Wam moją nową dziewczynę, oto > ona: members.lycos.co.uk/andyeu2/Photos1322.jpg Daty ślubu jeszcze nie > ustaliliśmy. o poznaję,numer i model telefonu!!!:P dobry żart!hahahaha:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: plan miasta IP: *.koba.pl 17.06.05, 22:12 bad_habit napisała: > dobry żart!hahahaha:D Ale to nie żart. My jesteśmy razem, jak zasypiam to ją widzę, jak się budzę to też (marudzi, że jak budzik wyłączam to czasem coś brzydkiego zdarza mi się powiedzieć...). A to dlatego, że uparła się, że będzie spała na półce. Kobiety nikt nie zrozumie, więc nie staram się zasugerować innego miejsca do spania. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 22:14 Gość portalu: |andy| napisał(a): > bad_habit napisała: > > > dobry żart!hahahaha:D > > Ale to nie żart. My jesteśmy razem, jak zasypiam to ją widzę, jak się budzę to > też (marudzi, że jak budzik wyłączam to czasem coś brzydkiego zdarza mi się > powiedzieć...). A to dlatego, że uparła się, że będzie spała na półce. Kobiety > nikt nie zrozumie, więc nie staram się zasugerować innego miejsca do spania. samiec egoista,już nic nie powiem!!! W porę się dowiaduje człowiek o czymś takim...Ladne kwiatki...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: plan miasta IP: *.koba.pl 17.06.05, 22:15 bad_habit napisała: > samiec egoista,już nic nie powiem!!! > W porę się dowiaduje człowiek o czymś takim...Ladne kwiatki...:( Testosteron... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 22:16 Gość portalu: |andy| napisał(a): > bad_habit napisała: > > > samiec egoista,już nic nie powiem!!! > > W porę się dowiaduje człowiek o czymś takim...Ladne kwiatki...:( > > Testosteron... nie wysługuj się testosteronem...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 22:17 Gość portalu: |andy| napisał(a): > bad_habit napisała: > > > samiec egoista,już nic nie powiem!!! > > W porę się dowiaduje człowiek o czymś takim...Ladne kwiatki...:( > > Testosteron... teraz wszystko jasne!!!Tylko szkoda że dopiero teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: plan miasta IP: *.koba.pl 17.06.05, 22:18 bad_habit napisała: > teraz wszystko jasne!!!Tylko szkoda że dopiero teraz... Ale o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 22:19 Gość portalu: |andy| napisał(a): > bad_habit napisała: > > > teraz wszystko jasne!!!Tylko szkoda że dopiero teraz... > > Ale o co chodzi? o to coś nadmuchanego!co udaje że jest kobietą,a nią nie jest!pi ... pi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: plan miasta IP: *.koba.pl 17.06.05, 22:21 bad_habit napisała: > o to coś nadmuchanego!co udaje że jest kobietą,a nią nie jest!pi ... pi... NIE JEST? Oszukała mnie? Nieee, to niemożliwe... ;~( Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 22:22 Gość portalu: |andy| napisał(a): > bad_habit napisała: > > > o to coś nadmuchanego!co udaje że jest kobietą,a nią nie jest!pi ... pi.. > . > > NIE JEST? Oszukała mnie? Nieee, to niemożliwe... ;~( porównywać to coś do kobiety,o nie...ja tego nie podaruje!BUNT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: plan miasta IP: *.koba.pl 17.06.05, 22:24 bad_habit napisała: > porównywać to coś do kobiety,o nie...ja tego nie podaruje!BUNT! To Ty się buntuj a ja pójdę pospać trochę ;) Ale zanim spać poczytam jeszcze o NMR :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 22:25 Gość portalu: |andy| napisał(a): > bad_habit napisała: > > > porównywać to coś do kobiety,o nie...ja tego nie podaruje!BUNT! > > To Ty się buntuj a ja pójdę pospać trochę ;) Ale zanim spać poczytam jeszcze o > NMR :/ teraz taki odważny jesteś,ha???Pogadamy jeszcze!Wtedy nie będzie tak wesoło:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: plan miasta IP: *.koba.pl 17.06.05, 22:31 bad_habit napisała: > teraz taki odważny jesteś,ha???Pogadamy jeszcze!Wtedy nie będzie tak wesoło:D Nie strasz mnie, bo mój sphincter urethrae ext. może w nocy nie trzymać i będzie problem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 22:32 Gość portalu: |andy| napisał(a): > bad_habit napisała: > > > teraz taki odważny jesteś,ha???Pogadamy jeszcze!Wtedy nie będzie tak weso > ło:D > > Nie strasz mnie, bo mój sphincter urethrae ext. może w nocy nie trzymać i będzi > e > problem ;P tajny spisek kocio-damski lub damsko-koci już się o to postara,żeby w nocy było baaardzo wesoło!!!!:P uważaj,może boleć! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 22:37 hehehe.........NMR-magnetyczny rezonans jądrowy.............ciekawe,ciekawe!:D Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 22:43 Gość portalu: |andy| napisał(a): > bad_habit napisała: > > > porównywać to coś do kobiety,o nie...ja tego nie podaruje!BUNT! > > To Ty się buntuj a ja pójdę pospać trochę ;) Ale zanim spać poczytam jeszcze o > NMR :/ a żebyś wiedział że się będę buntowała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ooo :P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 22:10 Gość portalu: |andy| napisał(a): > Ekhm... Panie, Panowie, mam zaszyt przedstawić Wam moją nową dziewczynę, oto > ona: members.lycos.co.uk/andyeu2/Photos1322.jpg Daty ślubu jeszcze nie > ustaliliśmy. ale ona ma krzywe zęby...Już jej nie lubię...:( Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: plan miasta 17.06.05, 21:45 Możesz wypić od razu, ewentualnie wlać do kawy, ale zaparzonej, tj. zalanej wrzącą wodą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: plan miasta 17.06.05, 21:47 albo zrobić "Nescafe frappe"-pyszności:)polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: plan miasta IP: *.koba.pl 17.06.05, 21:15 Gość portalu: dryla napisał(a): > ano pora, zrobisz od razu dla mnie? tylko słabą i z mlekiem bo już dużo dziś > wypiłam. Kawy też:) Właśnie przyniosłem, niestety tylko jeden kubek. Może przynieś pusty to trochę odleję, bo nie chce mi się iść po drugą :) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Oglądaliście... 17.06.05, 21:52 Sin City? Jeśli tak, to jak się podobał ten dziwny film??? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Oglądaliście... 17.06.05, 21:53 Trochę zmieniłem temat, ale co tam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Oglądaliście... 17.06.05, 21:59 myślisz że kawa nie podziałała i wszyscy poszli spać???to troche dziwne,o tej porze? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Oglądaliście... 17.06.05, 22:08 koczisss napisał: > Imprezują skubańcy:))) > słuchaj Jeden nas na ślub zaprosił!!!Będziemy świadkami,ale fajnie!!!:P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Oglądaliście... 17.06.05, 22:11 koczisss napisał: > ??? > czemu się dziwisz,ślub niedługo będzie,hehe:D Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Oglądaliście... 17.06.05, 22:13 Nie wiedziałem o co chodzi, bo DC++ działa i trochę wolno mi chodzi net, nie nadążam czytać postów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Oglądaliście... 17.06.05, 21:54 co?gdzie?kiedy?uuuuuu....ja nic nie wiem...;-( Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Oglądaliście... 17.06.05, 21:56 koczisss napisał: > Czego nie wiesz??? > nie znam tego filmu:( Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Oglądaliście... 17.06.05, 22:05 Nowość, Miasto grzechu na nasze:))) Nie wiem, czy już jest w kinach, czy będzie:))) www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=18021 Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Oglądaliście... 17.06.05, 22:31 koczisss napisał: > Czego nie wiesz??? > wiesz co?a on obraża kobiety!!!:((( Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Oglądaliście... 17.06.05, 22:52 koczisss napisał: > Bo to nie dobry chłopak:( > nie był?Zrobiłeś mu coś?ups!ja o niczym nie wiem,jakby co! a niedobry,żebyś wiedział!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Oglądaliście... 17.06.05, 22:53 Szczerze powiedziawszy nie w temacie jestem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Oglądaliście... 17.06.05, 22:59 bad_habit napisała: > koczisss napisał: > > > Bo to nie dobry chłopak:( > > > nie był?Zrobiłeś mu coś?ups!ja o niczym nie wiem,jakby co! > a niedobry,żebyś wiedział!!! bo mówisz że niedobry,dlatego potwierdzam!:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Oglądaliście... 17.06.05, 23:03 Mówiłaś, że obraża kobiety, dlatego powiedziałem, że niedobry:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Oglądaliście... 17.06.05, 23:08 własnie,nie każdy potrafi porównać nadmuchaną lateksową rękawiczkę do kobiety...:(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Oglądaliście... 17.06.05, 23:13 Zgadza się:( Znasz go osobiście, czy tylko tak przekomarzacie się??? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Oglądaliście... 17.06.05, 23:13 koczisss napisał: > Zgadza się:( > Znasz go osobiście, czy tylko tak przekomarzacie się??? > Raczej to pierwsze... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Oglądaliście... 17.06.05, 23:14 koczisss napisał: > Zgadza się:( > Znasz go osobiście, czy tylko tak przekomarzacie się??? > ups,i znów się wydało...hehe:D Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Oglądaliście... 17.06.05, 23:19 koczisss napisał: > to nic:))) > i tak wszyscy się pewnie domyślili,albo już wiedzą...:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Oglądaliście... 17.06.05, 23:22 może nie:))) Nikomu nie będzie chciało się czytać tego wątku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Oglądaliście... 17.06.05, 23:23 to dobrze,ale i tak przekroczył 120 wpisów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabka Re: Oglądaliście... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:09 wszystko przeczytałam i już wiem... znają się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Oglądaliście... IP: *.koba.pl 18.06.05, 09:32 bad_habit napisała: > koczisss napisał: > > > Zgadza się:( > > Znasz go osobiście, czy tylko tak przekomarzacie się??? > > > ups,i znów się wydało...hehe:D Ja niegrzeczny? Takie rzeczy tu o mnie piszesz, że aż przykro się robi... Poza tym nie napisałem, że to jest kobieta, napisałem, że to "moja dziewczyna", więc proszę się ode mnie od... czepić :P. Aż się kanapką ze złości zadławiłem! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Oglądaliście... 18.06.05, 09:35 tak,niegrzeczny!Najpierw zjedz a potem się wkurzaj!:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Oglądaliście... IP: *.koba.pl 18.06.05, 09:38 bad_habit napisała: > tak,niegrzeczny!Najpierw zjedz a potem się wkurzaj!:P Zjadłem, więc zaczynam się wkurzać :P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Oglądaliście... 18.06.05, 09:39 tak tak,pozłość się trochę,dobrze Ci to zrobi!Tupnij kończyną dolną!I ...etc.:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Oglądaliście... IP: *.koba.pl 18.06.05, 09:41 bad_habit napisała: > tak tak,pozłość się trochę,dobrze Ci to zrobi!Tupnij kończyną dolną!I ...etc.:P Tupnąłem, głową (i szyją) uderzyłem w ścianę i dalej się wkurzam. Idę coś zjeść z nerwów. Roztyję się przez Ciebie :P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Oglądaliście... 18.06.05, 09:43 Gość portalu: |andy| napisał(a): > bad_habit napisała: > > > tak tak,pozłość się trochę,dobrze Ci to zrobi!Tupnij kończyną dolną!I ... > etc.:P > > Tupnąłem, głową (i szyją) uderzyłem w ścianę i dalej się wkurzam. Idę coś zjeść > z nerwów. Roztyję się przez Ciebie :P przeze mnie?wiesz co?......................??????????;P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Oglądaliście... 18.06.05, 09:43 hmm,to ja wywieram aż taki wpływ na ludzi???:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Oglądaliście... IP: *.koba.pl 18.06.05, 09:55 bad_habit napisała: > hmm,to ja wywieram aż taki wpływ na ludzi???:/ Na to wygląda :P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Oglądaliście... 18.06.05, 10:04 Gość portalu: |andy| napisał(a): > bad_habit napisała: > > > hmm,to ja wywieram aż taki wpływ na ludzi???:/ > > Na to wygląda :P dlaczego wcześniej mi tego nie powiedziałeś?:D Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Oglądaliście... 18.06.05, 09:38 nic więcej nie mam na swoją obronę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla no ja jestem! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 17.06.05, 23:14 przyszłam sprawdzić czy kolega mapę znalazł, a co zastałam! dywagacje na temat MOJEJ kawy! której i tak nie wypiłam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: no ja jestem! 17.06.05, 23:15 Gość portalu: dryla napisał(a): > przyszłam sprawdzić czy kolega mapę znalazł, a co zastałam! dywagacje na temat > MOJEJ kawy! której i tak nie wypiłam:))) była kawa,film,obraza kobiet i ich bunt...witamy,witamy:)do rozmowy zapraszamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: no ja jestem! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 17.06.05, 23:17 przeskoczę na wąteczek o marazmie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: no ja jestem! 17.06.05, 23:18 Gość portalu: dryla napisał(a): > przeskoczę na wąteczek o marazmie:) ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: plan miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 12:51 Jak się nazywa dawna ulica PODEDWORNEGO . czy ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś