Gość: jasio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 09:34 lecą tylko powtórki bardzo starych programów, w porannym nie ma już programu, ludzie szukaja roboty. Czy wiecie coś więcej. strona www nie działa. Było miło si się kończyło:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: Podlaska Telewizja ponoc PADŁA 29.06.05, 09:48 pewnie BTM ich wykonczyla, tylko patrzec jak zamkna oddział TVP :) Odpowiedz Link Zgłoś
meteorrr Re: Podlaska Telewizja ponoc PADŁA 29.06.05, 11:36 przeginasz w braku doinformowania . Podlaska ma sie dobrze a BTM nie jest dla niej zadna konkurencją . Zanim nie zmieni sie radykalnie w BTM to wlasnie jej grozi przejscie w inne łapki jak imc inz Dziemiana . Ktos komu słoma z butow wystaje nie moze tym sie zajmowac zwlaszcza tv Miejska .pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Podlaska Telewizja ponoc PADŁA IP: *.osiedle.net.pl 29.06.05, 12:21 a to jest jakas Podlaska u nas? Na ktorym kanale ? hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Podlaska Telewizja ponoc PADŁA 29.06.05, 12:23 w kablowce Elpos :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Podlaska Telewizja ponoc PADŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 12:52 acha ten codzienny przegląd dorobku ostatnich miesięcy to zamierzony efekt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorka Re: Podlaska Telewizja ponoc PADŁA IP: *.osiedle.net.pl 29.06.05, 22:08 pier...meteorrr jak dobrze sie ma jesli lezy -dobrze wiesz ze z kasa jest zle u nich . Wole Podlaska bo nie jest szmira i bezgusciem dziemianowskim ale jest tam juz bardzo zle . Jesli nie dostana kasy albo nie wyłoza swojej bedzie po nich. Chyba ze jednak wskoczą na vectre -podobno wynoszą juz stamtąd skutecznie Dziemiana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIA Re: Podlaska Telewizja ponoc PADŁA IP: *.osiedle.net.pl 29.06.05, 12:25 padło cos kolejnego w tym miescie?:))))To normal-spokojnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Podlaska Telewizja ponoc PADŁA 29.06.05, 12:29 jestes pesymistką! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: Podlaska Telewizja ponoc PADŁA IP: *.osiedle.net.pl 29.06.05, 12:41 padła? o kurde niepowetowana strata:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K PADŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 19:12 Ja myslę że sponsor sie zbuntował. I nie daje kasiory na to COŚ bo telewizją tego nazwac nie można , kiedys w kablówkach były jakieś Osiedlaki i było inaczej i śmiesznie (na piasta) teraz wszyscy chcą być białostocmim National Geographic a wychodzi im tylko phic... Zamiast napuszonych spadów z TVB było dac możliwości Krzywcowi i kolegom, znowu by było weoło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadacz Re: PADŁA IP: *.osiedle.net.pl 29.06.05, 22:03 troche pieprzysz , wiem ze jeszcze nie padła troche ciągnie 0zobaczymy . Ja itak wole Podlaską od Jardowskiego g...a. siema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $WD Re: PADŁA IP: *.elpos.net / *.elpos.net 29.06.05, 22:32 e tam nie pieprzy taaakie smuty że aż boli parę razy chciałem zobaczyć jakąś relację to nie da rady , program bez godzin tylko leci ciągiem. Nie da się oglądać. Ja tam myślę że to przerost formy nad treścią powinni nadawać kilka razy w tygodniu i same ciekawe rzeczy a nie takie pogadanki o niczym (nawe nie o du.e maryni) Połączyli by się z JArdem to może cośby z tego było. A Krzywiec to był kiedyś fajny odlot coś się działo ... z piłami na Krywlanach, jakaś kreacja była a tak to tylko relacjęz dnia truskawki i buraka .... serio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: PADŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 08:55 oj chyba nie piieprze i to jes problem Podlaskiej, dobrze to napisłeś "JESZCZE nie padała"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: PADŁA IP: *.osiedle.net.pl 30.06.05, 10:41 gadanie -nie padła , odbija sie juz dostali kase. Wywalanka z vectry jest BTM u-to dopiero kwas dziemianowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borutta Re: PADŁA IP: 195.205.214.* 30.06.05, 10:46 widz....a oglądałeś program BTM-u? czy Twoja opinia jest tylko i wyłącznie na zasadzie - "nie widziałem, ale mam dużo do powiedzenia"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: PADŁA IP: *.osiedle.net.pl 30.06.05, 11:15 tak borutta widziałem -ogladam to czasem . WIADOMOSCI SIE ZMIENIŁY NIE NADAJA JUZ STAROCI , SPORTOWY TEZ NA PLUS ALE ZAJARDOWANIE JEST W DALSZYM CIĄGU NA MAXA!. NIE WIERZE BY ZMIANY WPROWADZIŁ SAM DZIEMIAN -MOZE DOSTAŁ NAKAZ HEHE. DZIEMA NIE PODDA SIE I NIE ZREZYGNUJE Z POKAZYWANIA SWOJEGO GROTESKOWEGO IMPERIUM -DLATEGO POWINNI MU TO ZABRAC . TV MIEJSKA NIE POWINNA BYC KOJARZONA ZE SŁOMIANYM DZIEMIANEM A Z MIASTEM . DZIEMIAN -WYWAŁKA. WYSTARCZY SAMO RADIO JARD -CHOLERNY KWAS . Z DZIEMIANEM WON . BEZ URAZY.POZDRO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio wojna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:24 Mam wrażenie że tu zachodzi wojna PTV kontra BTM kto kogo i kto lepszy mam w chacie PTV a u dziewczyny BTM i wojny plemmienne mnie walą . PTV się nie da oglądać i robia ją ludzie bez pojecia o TV, BTM jest jak na kablówke ok, wiadomosci itp oczywiscie za dużo tam JARDU - jak by to wywalic to było by nieźle. PTV padnie jak nie teraz to niedługo - cos takiego nie ma racji bytu i jest tylko kaprysem sponsora - jak przestanie dawać szmal to umrze z dnia na dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: wojna IP: *.osiedle.net.pl 30.06.05, 11:52 mnie tez wali jakakolwiek wojna ale BTM pomimo ze ma coraz lepsze programy jest cholernie w dalszym ciągu zajardowana i wazne jest to ze Miejska telewizja nie moze byc do cholery kojarzona z bezgusciem Dziemy -bez urazy ale chodzi o Mieska tv -jego gust mam daleko.Podlaska dostała kase i moze to hasło "pada" jest malo adekwatne sam wywolales jasio wojne na forum - Ale to nie ot o chodzi. Chcemy ogladac Miejską o miescie a nie o Dziemianie tak jak Podlaska tez z dobrym programem a nie powtarzanymi starociami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: wojna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 15:07 nie wiem kto dostał jaką kase i od kogo, ale oceniam po programie że chyba pada .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogladam Re: Podlaska Telewizja ponoc PADŁA IP: *.osiedle.net.pl 30.06.05, 11:56 nie padła -spoko jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migdał Re: Podlaska Telewizja ponoc PADŁA IP: *.osiedle.net.pl 30.06.05, 18:30 sam padłes jasio Podlaska jest i nic nie zapowiada jej konca . Pada Miejska ta baza reklamowa Dziemy.Zadnej wojny nie ma tez bo Miejska to zaden przeciwnik dla Podlaskiej . Przeciez to tania baza reklamowa dla Dziemy. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
gertrruda Re: Podlaska Telewizja ponoc PADŁA 30.06.05, 21:34 DROGI IP: *.osiedle.net.pl ! Wskazówka: idź do kafejki, będziesz miał inne IP *** "To zabawne, ale dumą większości mężczyzn są dwie rzeczy, które każdy mężczyzna potrafi i robi dokładnie tak samo: upijanie się i spłodzenie syna." G. Stein Odpowiedz Link Zgłoś
meteorrr Re: Podlaska Telewizja ponoc PADŁA 01.07.05, 00:59 gertrudo miła zamiast zajmowac sie tematem IP odnies sie do tematu -czyzbys z braku innych zainteresowan zajmowała sie udzielanie porad innym? Cytat skąd inąd bardzo istotnej postaci jaką była Pani Stein jest bez związku i niczego nie wnosi poza tym ze mamy do czynienia z kims bardzo zgorzkniałym i mało zorientowanym w jej tworczosci i rozumieniu tego o czym albo co pisała . pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
gertrruda Re: Podlaska Telewizja ponoc PADŁA 01.07.05, 08:23 Przepraszam bardzo, że się wpisuję na prywatny wątek jednej osoby, która rozmawia sama ze sobą plotąc w kółko te same brednie. Obawiam się, iż osobę taką nie można uznać za poczytalną. Zauważam też, iż osoba owa nie zdaje sobie sprawy czym jest SYGNATURKA. *** "To zabawne, ale dumą większości mężczyzn są dwie rzeczy, które każdy mężczyzna potrafi i robi dokładnie tak samo: upijanie się i spłodzenie syna." G. Stein Odpowiedz Link Zgłoś
drylll Re: Podlaska Telewizja ponoc PADŁA 01.07.05, 12:04 gertruda pieprzysz głupoty kazdy pisze jak chce i kiedy chce -jasio spox temat jak kazdy inny Odpowiedz Link Zgłoś
kibieni Re: Podlaska Telewizja ponoc PADŁA 01.07.05, 12:33 gertrruda moze warto bys i Ty porozmawiała ze soba i sie okresliła kim jestes , mam szereg wątpliwosci co do Twojej poczytalnosci . jasio pisz watek jest normal.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Podlaska Telewizja ponoc PADŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 16:55 chyba że kafejka bedzie podłączona do tego samego netu na osiedlu:) *.osiedle.net.pl ! wtedy idz do innej kafejki, albo idź do tepsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Podlaska Telewizja ponoc PADŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 11:15 Nie dywaguję czy JArd pada czynie, w domu MAM PTV i widzę że zdycha to się pytam czy juz czy nie? np wczoraj widziałem program 60% z cyklu "znaszego archiwum" czyli powtórki a reszta to taki kwas że szok, moje zainteresowanie budzi fakt czemu BOSO sykłada kasę na taką szmirę (w przeciwieństwie do Dziemiana co sam się reklamuje - czy to ładne jest to inna sprawa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: termos Re: Podlaska Telewizja ponoc PADŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 12:04 Gość portalu: jasio napisał(a): > lecą tylko powtórki bardzo starych programów, w porannym nie ma już programu, > ludzie szukaja roboty. Czy wiecie coś więcej. strona www nie działa. Było > miło si się kończyło:) Powtórki może są, bo przerwa wakacyjna. P.S Czy dziś o 17:00 będą te wieśniaki wypinające dupy do ujeżdżania? Odpowiedz Link Zgłoś
kibieni Re: Podlaska Telewizja ponoc PADŁA 01.07.05, 12:35 nie wiem hehehe nie mam podlaskiej mam vectre z jardem.to beznadzieja . Slyszalem ze to Miejska pada .Daja lipe jardowska ale ogladam wiadomosci czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Podlaska Telewizja ponoc PADŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 13:52 też bym wolał wiadomosci od niekończącej się seri felietonów o krzaczku czy kamyczku powtarzanym 50 razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: termos Re: Podlaska Telewizja ponoc PADŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 19:32 Jednak wieśniackie DP (nie powtórka) puścili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Podlaska Telewizja PADŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:11 to już prawie pewne, szuka się kupca na zabawki :) Odpowiedz Link Zgłoś
drylll Re: Podlaska Telewizja PADŁA 05.07.05, 12:17 chyba jednak tak-rokowania sa mało wesołe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Podlaska Telewizja PADŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:37 jak na komercyjną stacje to cała masa rekalm:) widział ktoś jakąś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JASIO JEST TU KTO Z PTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:52 JEST TU KTO Z PTV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Podlaska Telewizja ponoc PADŁA IP: *.osiedle.net.pl 14.07.05, 23:21 padła czy nie padła, oto jest pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DARO po tym co teraz leci to myślę że PADŁA IP: *.elpos.net / *.elpos.net 14.07.05, 23:23 puszczają powtórki i myślą komu to pogonić:) Odpowiedz Link Zgłoś
drylll Re: po tym co teraz leci to myślę że PADŁA 15.07.05, 10:31 e tak to nie -tych powtorek juz nikt nie kupi.Słyszałem ze mają kupic tego nowego z Btm -ktory ruszył tv Dziemiana, moze wtedy sie cos zmieni. Oni sami juz nic nie wymyslą . Jest tam juz tylko polityka kasacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieczysław Re: po tym co teraz leci to myślę że PADŁA IP: *.elpos.net 15.07.05, 10:48 Rzeczywiście w naszej TVB juz nie ani jednego ciekawego programu. Wszystkich prowadzących niegdyś bardzo ciekawe programy o naszym regionie powyrzucali z tej telewizji. Teraz to dno. Jarek - nadawaj na cały Białystok, bo w SAV nie puszczają twojej telewizji!!!!!!!!! A my chcemy o naszym mieście, o naszym województwie. Dość mamy Sejmu i spraw innych. Bo z TVB zrobili tylko atrapę i mozna co trzeci Obiektyw oglądać i tam w koło to samo!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś