poziomk 31.07.02, 09:53 Planuje przyłączyć się w do którejś sieci kom. (taki telefon chcę sobie sprawić) i teraz jaką sieć proponujecie? Za i przeciw czekam na propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saunne Re: Komórka - jaka sieć? 31.07.02, 10:00 ja mam w Idei i nie narzekam, ale taki wątek (lub podobny) już był. Poszukaj niżej. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Komórka - jaka sieć? 31.07.02, 10:00 dzieki Poziomko za watek, na jesien i ja bede musiala sobie sprawic . Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Komórka - jaka sieć? 31.07.02, 10:14 Jeżeli poruszasz się dużo w terenie, nie wchodź w Plusa. Pokrycie zasięgiem ma słabsze niż Idea, które wystartowała sporo później. Pod tym względem najlepsza jest Era :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Komórka - jaka sieć? 31.07.02, 10:19 Aha.... zeby byc w zasiegu potrzebna jest ...idea...plus jest na minus, a era ponad czasowa tj. strefowa Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Komórka - jaka sieć? 31.07.02, 10:24 Ciekawych rzeczy ja tu sie dowiaduje. Ktoś odradza Ideę chwaląc Plusa, Wczoraj słyszałem .... wprost odwrotnie ;))))) śłucham dalej, dzięki za zainteresowanie tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Komórka - jaka sieć? 31.07.02, 11:54 chatka_ napisała: > Aha.... zeby byc w zasiegu potrzebna jest ...idea...plus jest na minus, a era > ponad czasowa tj. strefowa Rozpowszechnianie stwierdzeń tego typu mogłoby być przyczynkiem do masowych samobójstw wśród specjalistów od propagacji fal radiowych w standardzie GSM tudzież szefów ds. marketingu :)))) Ad. Powyższe nie dotyczy naukowców radzieckich Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Komórka - jaka sieć? 06.08.02, 12:02 marat_ napisaý: > Jeżeli poruszasz się dużo w terenie, nie wchodź w Plusa. Pokrycie zasięgiem ma > słabsze niż Idea, które wystartowała sporo później. Pod tym względem najlepsza > jest Era > :) Korzystam z Plusa i nie pamiętam, żeby mi się w ostatnim roku zdarzyło jakieś miejsce (poza podziemnym parkingiem), gdzie nie miałbym zasięgu... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkajm Re: Komórka - jaka sieć? 31.07.02, 10:28 A ja mam w erze i chwalę sobie to, mam zawsze zasięg. A czy planujesz długie rozmowy czy raczej nastawiasz sie na odbieranie tel i wysyanie smesków? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Komórka - jaka sieć? 31.07.02, 10:30 Głównie na SMS i odbiór, nie wylkuczone rozmowy po godzinach... :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkajm Re: Komórka - jaka sieć? 31.07.02, 10:41 Skoro tak to patrz na tani abonament a nie tanie rozmowy, ja mam 10 min, 5 smsków (doplacam 3 zł za dodatkowych 10 smesków) i abonament 29,90 (bez vat). Spokojnie mi wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Komórka - jaka sieć? IP: 212.33.74.* 06.08.02, 13:03 na idee radze uwazac. ostatnio 60 km z Bielska P. na poludnie musialam zrobic zeby w koncu telefon siec znalazl. a jak dzwonilam pod nr alarmowy zeby dowiedziec co sie dzieje to nikt sie nie zglaszal. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Komórka - wybralem 06.08.02, 14:26 i stalo sie, za wszelkie za i przeciw - dzieki wybralem .... Idea optima -tylko z tego wzgledu , ze nie chcieli dodatkowych papierkow, z zakl. pracy itp nawet dali ulge na abonament.:))) teraz zobaczymy jakie rachunki beda Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: Komórka - jaka sieć? 06.08.02, 15:04 Najlepsza byłaby taka z tanim abonamentem, niskim kosztem rozmów, przejrzystymi umowami, w których nie ma pogmatawanych akapitów zapisanych drobnym maczkiem, które mają za zadanie uwikłać klienta bardziej niż on by tego chciał, z szybkim serwisem i szeroką gamą dodatkowych, niedrogich usług. Niestety , w Polsce nie ma jeszcze takiej sieci. Może poczekaj aż się pojawi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Komórka - jaka sieć? IP: 212.33.74.* 06.08.02, 15:27 to Poziomk musialby dluuuuuuuuugo czekac. Odpowiedz Link Zgłoś