Dodaj do ulubionych

Mężatko - bądź czujna

IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.02, 19:36
twój partner może zdradzać cię na czacie - najlepsza, najtańsza i
najskuteczniejsza metoda poderwania dziewczyny. Faceci (i nie tylko)
wybierają regionalne czaty miast w których mieszkają. Najczęściej na onecie
i wp. Ale też mogą być łatwo przyłapani w sprytny sposób przez partnerkę
(a). Wyobraźnia należy do was. Powodzenia.
Obserwuj wątek
    • chatka_ Re: Mężatko - bądź czujna 31.07.02, 20:02
      Ufff... na szczescie takie rzeczy tylko na czatch sie dzieja, u nas "pelna
      kulturka"!!!
      Przyszla mężatka Chatka :)
    • freewolf Re: Mężatko - bądź czujna 31.07.02, 22:02
      Gość portalu: osypka napisał(a):

> twój partner może zdradzać cię na czacie - najlepsza, najtańsza i
      > najskuteczniejsza metoda poderwania dziewczyny. Faceci (i nie tylko)
      > wybierają regionalne czaty miast w których mieszkają. Najczęściej na onecie
      > i wp. Ale też mogą być łatwo przyłapani w sprytny sposób przez partnerkę
      > (a). Wyobraźnia należy do was. Powodzenia.

Uwaga mężowie - w Polsce też już działają specjalne agencje zajmujące się
      tworzeniem profesjonalnego alibi dla zdradzających mężów. Ty spędzasz
      romantyczny weekend z kochanką na Barbados, a agencja załatwia ci broszurki
      hotelowe, program, bilety i pamiątki z konferencji biznesowej w Pcimiu Dolnym.
      Adresów tychże agencji niestety nie znam, gdyż jestem kawalerem.
    • Gość: habitus Re: Mężatko - bądź czujna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 17:11
      Takie życie: albo jesteś czuła, albo musisz być czujna.
      Czuła lub czujna - wybierasz sama. Wydaje mi się, że facetem, który zmusza do
      czujności nie warto sobie zamiatać podłogi. Nu jewo w bałoto, jak mówią
      Białostoczanie.
      • Gość: LESEK Re: Mężatko - bądź czujna IP: *.proxy.aol.com 02.08.02, 20:14
        Nie wiem skad jestes i gdzie mieszkasz.Ale tym jezykiem bialostoczanie nie nie
        rozmawiaja. Z calym szacunkiem leszek o.
      • ormond Re: Mężatko - bądź czujna 03.08.02, 11:19
        Gość portalu: habitus napisał(a):

> Takie życie: albo jesteś czuła, albo musisz być czujna.

Nie zgadzam sie. Jestem pewien, ze mozna byc i czulym i czyjnym...?
        • Gość: habitus Re: Mężatko - bądź czujna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 19:10
          ormond napisał:
          >
          > Nie zgadzam sie. Jestem pewien, ze mozna byc i czulym i czyjnym...?
          Zgadzam się, można. Ale czy trzeba?
          • markw1 Re: Mężatko - bądź czujna 03.08.02, 19:41
            test
          • Gość: w Re: Mężatko - bądź czujna IP: *.telia.com 03.08.02, 19:41
    • Gość: gosc Re: Mężatko - bądź czujna IP: 212.120.136.* 05.08.02, 14:12
      Wiecie co to mnie smieszy - gra w "policjanta i zlodzieja" - doskonale
      wiedzialas czym jest malzenstwo przed wyjsciem za maz - a moze zylas w
      cukierkowym swiecie gdzie wszystko jest slodkia a dobr i zlo oddzielone o
      siebie...ale tak nie jest, prawda???::))) i tutaj pierwsze rozczarowanie...::))
      ale wiesz co zastanawia mnie jedno - skad Ty wpadlas na swojego meza na czacie -
      czyzbys tez szukala "przygod"??? czyzbys nie zaczela "czarowac" goscia ktory
      wlasnie do Ciebie napisal, czy go nie podpuszczalas (zupelnie nie wiedzac ze to
      Twoj facet??) - wiesz w 99% takich rozmowek nie kryje sie nic wiecej niz tylko
      zwykle pogadanie sobie z kims, kogo nie znasz, kogo nie widzisz, daje Ci to
      spora doze wolnosci i do niczego nie zobowiazuje...
      jest to forma wyluzowania sie lub po prostu zabicia czasu... - jesli chodzi o
      poderwanie sobie panienki na noc nie musisz z nia pisac godzinami - wystarczy
      pojsc do jakiejs knajpy-dyskoteki i tam juz jest ich pelno...(przynajmneij
      jesli sie w wieku pozwalajacym na bycie w knajpie dla studentow::)) ale sadze
      ze w innych miejscach nie trudno znalezc bardzo latwe panny...przeciez ich jest
      wszedzie pelno...

• freewolf Re: Mężatko - bądź czujna 05.08.02, 20:05
        Gość portalu: gosc napisał(a):

> Wiecie co to mnie smieszy - gra w "policjanta i zlodzieja" - doskonale
        > wiedzialas czym jest malzenstwo przed wyjsciem za maz - a moze zylas w
        > cukierkowym swiecie gdzie wszystko jest slodkia a dobr i zlo oddzielone o
        > siebie...ale tak nie jest, prawda???::))) i tutaj pierwsze
        rozczarowanie...::))
        > ale wiesz co zastanawia mnie jedno - skad Ty wpadlas na swojego meza na
        czacie
        > -
        > czyzbys tez szukala "przygod"??? czyzbys nie zaczela "czarowac" goscia
        ktory
        > wlasnie do Ciebie napisal, czy go nie podpuszczalas (zupelnie nie wiedzac ze
        to
        >
        > Twoj facet??) - wiesz w 99% takich rozmowek nie kryje sie nic wiecej niz
        tylko
        > zwykle pogadanie sobie z kims, kogo nie znasz, kogo nie widzisz, daje Ci to
        > spora doze wolnosci i do niczego nie zobowiazuje...
        > jest to forma wyluzowania sie lub po prostu zabicia czasu... - jesli chodzi
        o
        > poderwanie sobie panienki na noc nie musisz z nia pisac godzinami -
        wystarczy
        > pojsc do jakiejs knajpy-dyskoteki i tam juz jest ich pelno...(przynajmneij
        > jesli sie w wieku pozwalajacym na bycie w knajpie dla studentow::)) ale
        sadze
        > ze w innych miejscach nie trudno znalezc bardzo latwe panny...przeciez ich
        jest
        >
        > wszedzie pelno...

Nie masz racji Goscu. Gdy pójdzie się na podryw do knajpy czy dyskoteki można
        przypadkiem trafić na znajomych swojej dziewczyny/żony, a wtedy ma się mały
        problem. Przez internet, gdzie (jak sam napisałeś) jest się całkowicie
        anonimowym, jest bezpieczniej.
        • akir Re: Mężatko - bądź czujna 06.08.02, 10:12
          Najbezpieczniej jeśli już komuś nie wystarcza własna żona jest zapłacić 200 (co
          prawda wtedy jest inne ryzyko, ale tego i w knajpie się nie ustrzeżesz)
      • Gość: miu Re: Mężatko - bądź czujna IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.02, 14:33
        no gosciu chyba sam nie wierzysz w to co napisales. Mozliwe ze to tylko dla
        mnie sie przydaza za kazdym razem jak ide na czat zeby pogadac z siora. Czyzby?

Na privie dopadaja mnie faceci nie kryjac ze sa ohajtani i pytaja czy mam
        ochote na szybki numerek. Nie jest to jakis jeden czy dwoch zbokow, takich
        facetow jest pelno. Kiedys nawet zdarzylo mi sie zrobic goscia w konia o 4 nad
        ranem. Dla pewnosci podalam swoj adres, zeby miec pewnosc ze to nie jakas
        zmylka, po pol godzinie (mieszkam na drugim koncu miasta) jego autko stalo na
        parkingu pod moim blokiem.
      • Gość: miu Re: Mężatko - bądź czujna IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.02, 14:33
        no gosciu chyba sam nie wierzysz w to co napisales. Mozliwe ze to tylko dla
        mnie sie przydaza za kazdym razem jak ide na czat zeby pogadac z siora. Czyzby?

Na privie dopadaja mnie faceci nie kryjac ze sa ohajtani i pytaja czy mam
        ochote na szybki numerek. Nie jest to jakis jeden czy dwoch zbokow, takich
        facetow jest pelno. Kiedys nawet zdarzylo mi sie zrobic goscia w konia o 4 nad
        ranem. Dla pewnosci podalam swoj adres, zeby miec pewnosc ze to nie jakas
        zmylka, po pol godzinie (mieszkam na drugim koncu miasta) jego autko stalo na
        parkingu pod moim blokiem.
        • Gość: Oka Re: Mężatko - bądź czujna IP: *.17.79.204.lifespan.org 06.08.02, 23:07
          I co? Wpuscilas go?
          • ralston Re: Mężatko - bądź czujna 06.08.02, 23:52
            Gość portalu: Oka napisał(a):

> I co? Wpuscilas go?

Tak. W maliny... :)
            • Gość: Oka Re: Mężatko - bądź czujna IP: *.17.79.204.lifespan.org 07.08.02, 00:44
              :)))))))))))
            • chatka_ Re: Mężatko - bądź czujna 07.08.02, 10:54
              Maliny to pewnie byly po tym jak go wpusciala ;)
              • ralston Re: Mężatko - bądź czujna 07.08.02, 11:18
                :)))))))
              • Gość: oka Re: Mężatko - bądź czujna IP: *.dip.t-dialin.net 07.08.02, 11:29
                aaa tu was mam, dalam wam nieco do myslenia - co? Wiecie co w tym wszystkim
                jest najzabawniejsze? Facet przez nastepne 2 dni krazyl pod moim blokiem, i do
                dzisiaj zastanawiam sie po co skoro mnie nigdy na oczy nie widzial?
                • ralston Re: Mężatko - bądź czujna 07.08.02, 11:34
                  Gość portalu: oka napisał(a):

> aaa tu was mam, dalam wam nieco do myslenia - co? Wiecie co w tym wszystkim
                  > jest najzabawniejsze? Facet przez nastepne 2 dni krazyl pod moim blokiem, i
                  do
                  > dzisiaj zastanawiam sie po co skoro mnie nigdy na oczy nie widzial?

A czemu się podpisujesz Oka, Miu?
                  • chatka_ Re: Mężatko - bądź czujna 07.08.02, 12:21
                    A czemu Osypka??? :))))))))))
                    • Gość: osypka ...... Re: Mężatko - bądź czujna IP: *.dip.t-dialin.net 07.08.02, 13:43
                      co ma ksywa do tematu, przeciez i tak wiadomo o co chodzi. Jakbym chciala was
                      zrobic w konia to moge sie zalogowac;-)
                      • chatka_ Re: Mężatko - bądź czujna 08.08.02, 00:06
                        oka napisala
                        --------------------------------------------------------------------------------
                        "aaa tu was mam, dalam wam nieco do myslenia - co? Wiecie co w tym wszystkim
                        jest najzabawniejsze? Facet przez nastepne 2 dni krazyl pod moim blokiem, i do
                        dzisiaj zastanawiam sie po co skoro mnie nigdy na oczy nie widzial? "

Oka czy 'oka' to Ty, czy ktos sie pod Ciebie podszywa?!
                        • Gość: Oka Re: Mężatko - bądź czujna IP: *.17.79.204.lifespan.org 08.08.02, 00:19
                          Czesc, Chatko, czesc Ralston.
                          Oka to ja, a poznasz mnie po moim adresie, czyli "lifespan.org".
                          Jest nie do podrobienia, chyba, ze Miu/osypka wlamalaby sie do mojego
                          komputera. Ale najpierw musialaby sforsowac uzbrojona ochrone szpitala, w
                          ktorym pracuje!
                          • ralston Re: Mężatko - bądź czujna 08.08.02, 08:59
                            Gość portalu: Oka napisał(a):

> Czesc, Chatko, czesc Ralston.
                            > Oka to ja, a poznasz mnie po moim adresie, czyli "lifespan.org".
                            > Jest nie do podrobienia, chyba, ze Miu/osypka wlamalaby sie do mojego
                            > komputera. Ale najpierw musialaby sforsowac uzbrojona ochrone szpitala, w
                            > ktorym pracuje!

Rozumiem, że po tym forsowaniu, to od razu na chirurgiczną izbę przyjęć?
                            • Gość: Oka Re: Mężatko - bądź czujna IP: *.17.79.204.lifespan.org 08.08.02, 16:40
                              W najlepszym wypadku. Mamy tez tu niezla kostnice!
                              • ralston Re: Mężatko - bądź czujna 08.08.02, 16:42
                                :))))
    • Gość: gość Re: Mężatko - bądź czujna IP: *.piasta.pl 21.09.02, 00:09
      Nie trzeba czata - tacy zdarzają sie na gg. A propos wątku, że przed ślubem
      wiadomo jaki kto jest - ostatnio zauważyłam, że sytuacja ekonomiczna źle wpływa
      na związki. Młodzi ludzie są sfrustrowani brakiem persektyw, popadają w
      depresję i nie przejawiają chęci do układania sobie życia w taki sposób jak ich
      rodzice i dziadkowie. Mężczyźni dzisiaj wolą tzw. wolną miłość, a kobiety
      ciągle marzą o białej sukni. No coż mogą sobie marzyć...
    • Gość: Stefan Re: Mężatko - bądź czujna IP: *.tpl.on.ca / 205.189.176.* 24.09.02, 20:49
      Gosciom portalu polecam przeczytanie ''Naszej szkapy''. Jakie to wszystko plytkie ! Duzo zdrowia zycze.
      • Gość: Art Re: Mężatko - bądź czujna IP: *.biaman.pl 25.09.02, 20:36
        Mężatko bądz czujna. Twój mąż nie spi nie dlatego żebyś TY mogła spać spokojnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka