Dodaj do ulubionych

fajny koncert

IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 03.08.02, 12:07
wczoraj w jednym z białostockich lokali grali i śpiewali piorunersi.
atmosfera bombka! muzyczka na żywo to jest właśnie to. smuci jedynie brak
informacji o tym co się dzieje na mieście. a może się mylę? moze gdzies taki
program koncertów i atrakcji istnieje? chętnie go poznam.
Obserwuj wątek
    • saunne Re: fajny koncert 03.08.02, 12:10
      szkoda, że nic o tym nie wiedziałam, bo to fajny zespół :) Były jakieś
      ogłoszenia w prasie?
      • Gość: koro Re: fajny koncert IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 03.08.02, 12:52
        ano właśnie. proponuję utworzyć własny bank danych i zawiadamiać pocztą
        pantoflową. swoją drogą pozdrawiam wszystkich co zamiast na działce, w lesie
        czy nad rzeką siedzą przy monitorach.
        • saunne Re: fajny koncert 03.08.02, 13:14
          :)
        • Gość: Arracus Re: fajny koncert IP: *.bojary.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 14:14
          Gość portalu: koro napisał(a):

> ano właśnie. proponuję utworzyć własny bank danych i zawiadamiać pocztą
          > pantoflową. swoją drogą pozdrawiam wszystkich co zamiast na działce, w lesie
          > czy nad rzeką siedzą przy monitorach.

Wiem - koncert był super!
          Ale miałem możliwość wysłuchania tylko 3 piosenek!
          Niestety ten brak informacji przeraża.

Co prawda, niby Fama w centrum miasta, ale mimo wszystko parę plakatów przy
          Famie, to za mało.
          I tak było chyba jednak sporo ludzi, ale myślę, że mogło by być dwa razy więcej.
          Shanty w białym są popularna.
          :)))
          • Gość: koro znalazłem IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 04.08.02, 14:11
            sporo informacji, o wydarzeniach kulturalnych miasta znalazłem na stronie radia
            białystok.
            dzisiaj na przykład grają:
            18:00 - kawrtet "Nokturn" - kawiarnia fama
            20:00 - koncert jazzowej kapelki - aleja zakochanych na plantach
            • chatka_ Re: znalazłem 04.08.02, 18:26
              Koro dzieki za info, bo wybieralam sie w kolejnosci zgola odmiennej. hm.. juz
              po 18, ale zdaze jeszcze na Planty. Do zobaczenia!
              • chatka_ Re: znalazłem 05.08.02, 00:50
                Koncert fajny, ale az prosilo sie by postawic pare parasoli miedzy schodami i
                scena a fontannami, gdzie zazwyczaj odbywaja sie koncerty. Ludzie stali i
                skrecali glowy to na zespol to na fontanny i to przy suchym gardle! :). Co
                niektorzy nie wytrzymymywali i napoje chlodzace przynosili sobie z Pubu na
                Plantach. Czy nie mozna byloby postawic tam pare stolikow i kulturalnie wypic
                piwo,zjesc lody itd., skoro koncerty letnie jak i pokazy swiatel staly sie juz
                tradycja i sa bardzo popularne? Niekoniecznie browar, ale np. Hortex, dlaczego
                nie wyjdzie tam gdzie na codzien tlumnie! przesiaduja Bialostoczanie a do
                wyboru maja tylko wspomniany pub?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka