12.08.02, 17:45
powiedzcie o ciekawych miejscach jakie odwiedziliscie w tym roku
Obserwuj wątek
    • poziomk Re: wakacje 13.08.02, 08:29
      W tym roku.... Ustron kolo Wisly (Malysz), ale polecam na wakacje
      Hajduszoboszlo gdzie bylem w zeszlym roku. Jest to miasto na Wegrzech,
      komplex z basenami roznej welkosci. Klimat, a co najwazniejsze tanio i po
      polsku mozesz sie dogadac....
      • Gość: anka1 Re: wakacje IP: 212.33.74.* 13.08.02, 09:36
        tyle juz zwiedzilam ze nie wiem od czego zaczac:)
        • ralston Re: wakacje 13.08.02, 09:43
          Gość portalu: anka1 napisał(a):

> tyle juz zwiedzilam ze nie wiem od czego zaczac:)

Zacznij od początku...
          • Gość: anka1 Re: wakacje IP: 212.33.74.* 13.08.02, 09:48
            a co uznac za poczatek?:)
            • ralston Re: wakacje 13.08.02, 09:53
              Już się bałem, że zaczniesz od "Na początku było Słowo..." - ale wystarczy, że
              zaczniesz od pierwszego dnia Twoich wakacji :)
              • Gość: anka1 Re: wakacje IP: 212.33.74.* 13.08.02, 09:58
                wiesz ze mam lekka niechec do ksiag ktore musialam czytac:)
                a pierwszy dzien urlopu zaczal sie atrakcyjnie bo mi akumulator padl:)
                • chatka_ Re: wakacje 13.08.02, 10:00
                  a jak juz doszedl do siebie to gdzie ruszylas? Witaj Aniu!
                  • Gość: anka1 Re: wakacje IP: 212.33.74.* 13.08.02, 10:01
                    czesc Chatka!
                    zapytam podejrzliwie, a co mnie tak za posty ciagniecie a sami ani mru, mru?:)))
                    • chatka_ Re: wakacje 13.08.02, 10:04
                      Bo ja jeszcze na wakacje nie wyjezdzalm, ale do piatku juz blisko...
                      • Gość: anka1 Re: wakacje IP: 212.33.74.* 13.08.02, 10:07
                        a Ralsik?:)
                        • chatka_ Re: wakacje 13.08.02, 10:13
                          Ralsik zaczal opowiadac na dzikim watku, ale cos sie zacial...
                          • Gość: anka1 Re: wakacje IP: 212.33.74.* 13.08.02, 10:30
                            moze komp Mu sie wiesza z tesknoty za dzikimi krajami?:)
                            • Gość: koro Re: wakacje IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 13.08.02, 10:42
                              jak zwykle gubimy watek. jeżeli chodzi o ciekawe miejsca, które odwiedziłem w
                              czasie tegorocznych wakacji jest to forum. opisywać nie będę. wystarczy się
                              rozejrzeć
                              • Gość: anka1 Re: wakacje IP: 212.33.74.* 13.08.02, 10:45
                                forum jest zawsze ciekawe, nie tylko w wakacje:)
                            • ralston Re: wakacje 13.08.02, 15:57
                              chatka_ napisała:

> Ralsik zaczal opowiadac na dzikim watku, ale cos sie zacial...

> moze komp Mu sie wiesza z tesknoty za dzikimi krajami?:)

Z kompem, to dziś faktycznie kiepskawo - forum się bardzo długo ładuje...
                              A co do dzikiego wątku - to przecież napisałem, gdzie byłem i że pięknie
                              było... czegóż więcej chcecie?
                              • Gość: anka1 Re: wakacje IP: 212.33.74.* 14.08.02, 09:26
                                oj dzis sie tez jakos fatalnie laduje(((
                                • ralston Re: wakacje 14.08.02, 09:31

> oj dzis sie tez jakos fatalnie laduje(((

Aniu, czy ty nas czasem nie ładujesz? U mnie jest o.k. - czyżby to pretekst,
                                  żeby o wakacjach nie pisać?
                                  • Gość: anka1 Re: wakacje IP: 212.33.74.* 14.08.02, 09:43
                                    a u mnie codziennie od mniej wiecej 9.00 zaczyna sie zolwie tempo. a to w koncu
                                    Oka zolwia znalazla a nie ja!:)
                                    • ralston Re: wakacje 14.08.02, 09:50
                                      Hmmm... u mnie w tej chwili też nierewelacyjnie forum zaczęło chodzić...
                                      Może dlatego, że muzyczkę sobie włączyłem...
                                      • Gość: anka1 Re: wakacje IP: 212.33.74.* 14.08.02, 09:58
                                        no wlasnie ((( a ja muzyczki nie slucham a tempo jak w marszu zalobnym.
                                        • Gość: koro Re: wakacje IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 14.08.02, 10:07
                                          marsze żałobne mają swój urok. ale słyszałem, że wypalają najlepiej gdy kondukt
                                          idzie za trumną. w przypadku pogrzebów z urną ludzie przebierają nóżkami zbyt
                                          szybko.
                                          • Gość: anka1 Re: wakacje IP: 212.33.74.* 14.08.02, 10:15
                                            tylko jeden marsz zalobny mial dla mnie urok, ten spiewany przez Zembatego:)
                                            • Gość: Oka Re: wakacje IP: *.17.79.204.lifespan.org 14.08.02, 22:52
                                              O, mistrzowie,
                                              jak Wam udalo sie zejsc z tematu wakacji na marsz zalobny?...:))))))))))
                                              • ralston Re: wakacje 16.08.02, 08:57
                                                Gość portalu: Oka napisał(a):

> O, mistrzowie,
                                                > jak Wam udalo sie zejsc z tematu wakacji na marsz zalobny?...:))))))))))

Oj Oka! Przecież wiesz, że w pisaninie nie na temat to jesteśmy mistrzami
                                                globu :)))
    • freewolf Re: wakacje 15.08.02, 17:53
      korni napisał:

> powiedzcie o ciekawych miejscach jakie odwiedziliscie w tym roku

Kobylocha/Kobyłocha (mieszkańcy sami nie wiedzą, jak brzmi nazwa ich
      miejscowości, a na tablicach drogowych jest raz tak, raz tak:) - mają
      najlepszą stadninę w jakiej do tej pory byłem.
    • ha14 Re: wakacje 15.08.02, 19:27
      Mam takie stałe i bardzo ciekawe, a do tego zupełnie niedrogie, czasami
      zupełnie bezpłatne miejsca: moja własna działka,ewentualnie działka koleżanki
      lub najbliżej położone lasy. Przydatnym sprzętem jest rower, wygodne buty. No
      i niezbędna wyobrażnia. Wtedy wszystko jest ciekawe
      • Gość: anka1 Re: wakacje IP: 212.33.74.* 16.08.02, 08:49
        o jejku jaka szkoda ze wakacje zblizaja sie do konca. tyle fajnych miejsc
        zostalo do obejrzenia !
        • ralston Re: wakacje 16.08.02, 08:59
          Życia nie starczy, nie tylko wakacji, żeby obejrzeć wszystko, co obejrzeć
          warto... I powstaje dylemat - czy oglądać połebkach i dużo, czy oglądać mało
          ale dokładnie?
          • Gość: korni Re: wakacje IP: 212.33.80.* 16.08.02, 14:31
            niewazne jak , co zobaczymy to nasze
            • Gość: anka1 Re: wakacje IP: 212.33.74.* 16.08.02, 14:35
              a ja lakoma jestem i zawsze mi za malo i za po lebkach (((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka