Dodaj do ulubionych

Grosik zwleka z rachunkami

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 13:29
Ktoś w końcu powinien zrobić porządek z tą bandą oszustów. Pieniądze za zapłacony przeze mnie rachunek telefoniczny nigdy nie dotarły na konto operatora. Wpłaciłam pieniądze, a wraz z następnym rachunkiem przyszło mi upomnienie o niezapłaconym poprzednim. Identyczna sytuacja u mojego ojca. Gdyby nie to, że schowałam pokwitowanie (pierwszy raz wpłacałam pieniądze w tej agencji i miałam przeczucie), nigdy nie ujrzałabym moich pieniędzy. Dziś mam iść je odebrać. Tylko kto mi zapłaci za prowizje i kary nałożone na mnie za "niezapłacony rachunek"...?
Obserwuj wątek
    • Gość: Renata Re: Grosik zwleka z rachunkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 21:41
      Nie tylko tobie przydarzyła się tak przykra sytuacja.W 2004 roku opłaciłam
      rachunek telefoniczny na kwotę165 złotych w agencji finansowej GROSIK .Niestety
      pieniądze te nigdy nie dotarły do operatora .Rachunek musiałam zapłacić ponownie
      ,gdyż nie uwzględniono moich roszczeń.OSTRZEGAM WSZYSTKICH!!!TO OSZUŚCI!!!
    • Gość: qwerty Re: Grosik zwleka z rachunkami IP: *.csk.pl 05.08.05, 06:32
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=26693061&v=2&s=0
    • Gość: Yoda to Polska Agencja Finansowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:01
      mylicie z Polską Agencją Finansowa też ma grosik w logo i identyczne szyldy,
      podszywa się pod grosika
      • Gość: marek Re: to Polska Agencja Finansowa IP: 212.244.57.* 25.08.05, 15:48
        Grosik jest w upadłości, gro punktów zostało już zamknięte. 22.08 w
        wiadomościach przestrzegano przed tą agencją. W Piasecznie w 3 punktach
        oszukali kilkaset osób. Punkty zostały zamknięte, a grosikiem zajęła się
        prokuratura.
      • Gość: PAWEŁ Re: to Polska Agencja Finansowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:47
        CIEKAWE CO POWIESZ TERAZ JAK GROSIK OGŁOSIŁ BANKRUDZTWO
        • Gość: 123 Re: to Polska Agencja Finansowa IP: *.csk.pl 19.09.05, 16:04
          > CIEKAWE CO POWIESZ TERAZ JAK GROSIK OGŁOSIŁ BANKRUDZTWO

Ja powiem. KUP SOBIE SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY.
          • Gość: PAWEŁ Re: to Polska Agencja Finansowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 12:19
            SAM SOBIE KUP I PRZY OKAZJI TROCHĘ ROZUMU
    • Gość: antoni Re: Grosik zwleka z rachunkami IP: 83.16.44.* 10.08.05, 06:46
      Agencja grosika w małym miasteczku zapłaciłem za przelew pieniędzy na prywatne
      konto i nawet dopłaciłem aby kasa poszła tego samego dnia mija 6 dzień gość
      kasy nieotrzymał
    • Gość: Psikus Re: Grosik zwleka z rachunkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:11
      Zaraz zapewne się okaże, że to nie Centrala jest odpowiedzialna za brak kasy,
      tylko ci co prowadzili punkty na zasadzie licencji, bo umowy są dziwnie
      skonstruowane. Podobnie było z Żabką.
      • Gość: Gość Re: Grosik zwleka z rachunkami IP: *.anon-online.org 31.08.05, 08:33
        Ci co prowadzili i prowadza punkty kasę na konto grosika wpłacają teo samego
        dnia lub na drudzi dzien rano i tak jest w 99%, a ten 1% to czarne owce jak
        wszedzoe. Ale ten 1% znacząco nie wpływa na ogólny bilans centrali.
        To Centrala rodzi dziwne rzeczy (zeby nie napisac przywłaszcza) z pieniedzmi
        Klientów
    • b.szczelna Re: Grosik zwleka z rachunkami 31.08.05, 08:54
      jak zamnierzasz odebrac pieniądze?ja rowniez mam pokwitowanie, słałam je faksem do idei<bo zablokowali mi juz kom, jako ze nie zaksiegowali wpływu kas za rachunek> ale okazało sie ze to nic ich nie obchodzi.nie bardzo wiem z kim sie teraz pieklic?w grosiku all time zajete albo poczta;/
    • Gość: Marcin Polska Agencja Finansowa IP: 80.51.228.* 06.09.05, 16:13
      To polska agencja finansowa jest w likwidacji. Można to sprawdzić w KRS. Podaję
      nr KRS 0000202103
    • Gość: Marcin Polska Agencja Finansowa IP: 80.51.228.* 06.09.05, 16:41
      Witam wszystkich Serdecznie. Należy nadmienić że to nie Grosik a Polska Agencja
      Finansowa jest w likwidacji. Można sprawdzić w KRS. Podaję nr 0000202103. Sam
      sprawdziłem. Ponadto podszywają się pod Grosika używając te same logo. Robią
      przez to złą robotę. Problemy finansowe Polskiej Agencji Finansowej wynikają z
      tego iż ludzie tam pracujący już mieli do tej pory na bakier z prawem. Uwaga na
      tą Agencję.
      • Gość: on Re: Polska Agencja Finansowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 22:11
        no co prezesiku, na rachuneczki zabrakło ? Szukaj dalej naiwnych
    • Gość: robert Re: Grosik zwleka z rachunkami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 13:53
      ludzie przez ten je..y GROSIK odceli mi telefon komurkowy i co mam płacic
      jeszcze raz za 2 miesące a niech ich szlak
      • Gość: mari 64 Re: Grosik zwleka z rachunkami IP: *.chello.pl 21.09.05, 17:16
        Kochani!
        Był taki czas, że nie istniały dwie firmy (sic!) GROSIK I Polska Agencja
        Finansowa ponieważ były jednością. Panowie Bieta (tfu!) i Sadowski nie bardzo
        mogli się dogadać, tym bardziej, że ch.. Bieta był od zawsze złodziejem, lecz w
        klasowych, białych rękawiczkach. Nic dziwnego, iż tych dwóch jegomosci rozstało
        się tworząc: Polską Agęncję Finansową z Panem Sadowskim na czele(z logo
        podobnym do Grosika) oraz AF Grosik z ch..em Biet(d)ą jako prezesem. Już w
        czasie działalności wspólnej Bieda narobił tzw. tyłów a po rozstaniu się ze
        wspólnikiem po prostu to pieprzył.
        Do rzeczy! Gdzie leży podłoże problemów Grosika???
        A no przecież prowadzenie firmy ponad stan to raz. Gdy były wspólnik zaczął
        domagać się zwrotu swoich pieniążków, to śmieć Bieda miał je wyciągnąć z misia
        z którym od zawsze spał? Sorry, nie da rady.
        Dlaczego piszę ten e-mail?
        Bo drażni mnię utożsamianie Grosikowych problemów z PAF. Z tego biznesu można
        doskonale, powtarzam DOSKONALE prosperować nie krzywdząc Klientów. Ch.. Bieda
        był za głupi, Sadowski ma możliwość tłuc kasę z korzyścią dla tych, którzy byli
        i mam nadzieję, że będą najwierniejszymi i najbardziej zadowolonymi Klientami.
        Podpisano:
        Tak Zwany Biorca - czyli ten, który współpracował z Ch..em, ale w porę wywąchał
        kłopot i dzisiaj nie musi brać kredytów na spłacenie Klientów.
        Szalenie wspólczuję wszystkim, którzy muszą powtórnie płacić rachunki.
        Cin...
        • Gość: zabić b zabić b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:09
          Tylko, że ten ch..j wyglądał i mówił wiarygodnie niestety. Całą winę zawsze
          zrzucał na Sadowskiego i Ignatowicza.Niestety część ludzi to właśnie ch..jowi
          Biecie (niech mu ch.j dupe rozerwie)zaufała.
          • Gość: gość Re: zabić b IP: 80.51.228.* 27.09.05, 14:03
            to co bieta zrobił to mało bo to co pokaże sadowski to dopiero bedzie bolało -
            nie płaccie rachunkow w agencjach!!!! każda ma powazne problemy finansowe
            • Gość: pytający Re: zabić b IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 16:58
              A kiedy wreszcie aresztują tego bietę?
              • Gość: natychmiast wsadzić do pierdla !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 12:24
                No właśnie! Kiedy zarząd idzie do pierdla? Do ruskiego pierdla!
    • Gość: maria Re: Grosik zwleka z rachunkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 17:29
      Wystarczy sprawdzic czy taki punkt jest zrzeszony w polskiej izbie rozliczen
      finansowych i czy pieniadze beda ubezpieczone - proste. Jak ktos nie mysli i
      nie moze zrobic tych dwoch rzeczy to nie powinien miec pretensji do nikogo.
      Ja płace w innym punkcie i jest wszystko wporzadku. Rachunki dochodza na czas i
      spie spokojnie. Mam 65 lat i przyszlo mi do glowy zeby wykonac 2 telefony i
      miec zagwarantowany swiety spokoj.

Pozdrawiam

Maria z Wrocławia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka