anet77 18.08.05, 20:50 gdzie można w Białymstoku kupić taniej dywan? Byłam w Podlasiaku, w Aneksie i na dworcu PKs. Gdzie jeszcze są sklepy z dywanami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: gdzie dywan? 18.08.05, 20:53 jeszcze w sklepie Fabryki Dywanów "Agnella" Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 Re: gdzie dywan? 18.08.05, 21:00 własnie o tym sklepie tez myślałam ale czy tam będą dywanay tzw. rózgowe? Bo własnie coś takiego szukam, podobno z Belgi są sprowadzane. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilario Re: Zobacz na Jana PAwła, tam są tanie 18.08.05, 21:52 Tzn drogie też, tzn wybór mają;) Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 Re: Zobacz na Jana PAwła, tam są tanie 19.08.05, 08:26 Chyba wiem o co Ci chodzi. do tego sklepu już na samym początku się udałam i wiesz, ze już go nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
magda.mich Re: gdzie dywan? 19.08.05, 10:53 Jeśli chcesz sprowadzane z Belgii, to może na Kawaleryjskiej zobacz. W sklepie Agnelli mają fajne i dobre jakościowo dywany (ostatecznie i tak zawsze tam kupowałam:), ale tylko swojej produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hekuba Re: gdzie dywan? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 20.08.05, 19:25 najtanszy sklep jest przy konwaliowej na zielonych wzgorzach. caaale miasto ostatnio oblecielismy a kupilismy dywan wlasnie w tym przy konwaliowej.. Odpowiedz Link Zgłoś