Dodaj do ulubionych

Wystawa psów rasowych

28.08.05, 18:10
Są już może jakieś fotografie z wystawy?
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: Wystawa psów rasowych IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 28.08.05, 19:09
      mam okolo 80 zdjec , tylko nie wiem jak je tu pokazac :(....prosze o porade !
      • Gość: Suela Re: Wystawa psów rasowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 23:10
        To jest juz caly fotoreportaz - ja wprawdzie nie mam pojecia, jak je masz
        pokazac - ale mam nadzieje, ze je zobacze! :))Napisz, gdzie - ok?
      • ogabignac Re: Wystawa psów rasowych 29.08.05, 01:47
        A może na fotogalerii?:

www.fotogalerie.pl/main
      • Gość: Suela Re: Wystawa psów rasowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 01:32
        No i co wymysliles na temat pokazania fotek?? Czekamy:)
      • Gość: Suela Re: Wystawa psów rasowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 18:09
        Zaczynam sie niecierpliwic, kiedy i gdzie beda te fotki? A moze sie poddales? :
        ( Szkoda by bylo - wokol tyle smutnych tematow, a zwierzaki to zawsze dobra
        aura...
        • Gość: kynolog z przypadk Re: Wystawa psów rasowych IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 01.09.05, 19:51
          www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=21193&postdays=0&postorder=asc&start=4395
          www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=25545&start=165
    • Gość: Rui Re: Wystawa psów rasowych IP: *.piasta.pl 29.08.05, 17:46
      No to jak zwyukle pn reporter się wysilił i trzasną notkę na 1000 znaków-
      oczywiście licząc linie odstępu.
      Owszem-wczoraj dużo się dziao w Białymstoku-Centralia itp., ale żeby nie
      napisać jakiegoś normalnego artykułu z imprezy, która trwała około 6 godzin? A
      może ktoś kto nie był na wystawie chciałby sie dowiedzieć dokładniej co się na
      niej działo.
      Czy nie można było napisać czegoś o agility lub o popisach młodej przewodniczki
      labradora, o wyszkoleniu tego psa w pracy z osobą niepełnosprawną.
      Ale tego pan redaktor chyba nie widział. O dziwo nawet nir e wspomniał o
      pokazach psów policyjnych-a to również chyba było widowiskowe.
      Wydaje mi się, że relacja z wystawy była napisana na podstawie reportażu z
      obiektywu, gdzie redaktor Golak również się nie popisała. Ale przynajmniej była
      osobiście.
      A może ten artykuł został napisany kilka lat wcześniej i teraz tylko został
      przedrukowany?
      Tak szczerze, to może trzeba ten tekst odsprzedać innym gazetom w innych
      miastach. Powinien być aktualny niemalże dla każdej wystawy.
      Czy poziom białostockiego dziennikarstwa musi być taki marny???

Lepiej niech pan zmieni zawód, żeby nie robić zawodu czytrlnikom.
      • ogabignac Re: Wystawa psów rasowych 30.08.05, 07:29
        No właśnie, dokładnie tak to odebrałem chociaż nie chciałem znowu
        pierwszy "wsiąść" na naszych dziennikarzy.
        Domyślam się, że w białostockiej redakcji GW nie ma specjalisty kynologa jak i
        specjalisty techniki samolotów bojowych czy balonów na gorące powietrze ale o
        imprezach i wydarzeniach w Białymstoku wiadomo co najmniej miesiąc wcześniej.
        Wystarczy przygotować się, poczytać, spotkać się z zainteresowanymi i trzasnąć
        artykuł że miło. Sztuką jest zrobić coś z niczego. To co napisano to każdy kto
        tam był - widział.
        Czekam więc na kolejną relację z zawodów balonowych. Pewnie dowiem się, że ...
        przeleciały;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka