ogabignac 28.08.05, 18:10 Są już może jakieś fotografie z wystawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: Wystawa psów rasowych IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 28.08.05, 19:09 mam okolo 80 zdjec , tylko nie wiem jak je tu pokazac :(....prosze o porade ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suela Re: Wystawa psów rasowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 23:10 To jest juz caly fotoreportaz - ja wprawdzie nie mam pojecia, jak je masz pokazac - ale mam nadzieje, ze je zobacze! :))Napisz, gdzie - ok? Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Wystawa psów rasowych 29.08.05, 01:47 A może na fotogalerii?: www.fotogalerie.pl/main Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suela Re: Wystawa psów rasowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 01:32 No i co wymysliles na temat pokazania fotek?? Czekamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suela Re: Wystawa psów rasowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 18:09 Zaczynam sie niecierpliwic, kiedy i gdzie beda te fotki? A moze sie poddales? : ( Szkoda by bylo - wokol tyle smutnych tematow, a zwierzaki to zawsze dobra aura... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kynolog z przypadk Re: Wystawa psów rasowych IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 01.09.05, 19:51 www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=21193&postdays=0&postorder=asc&start=4395 www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=25545&start=165 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rui Re: Wystawa psów rasowych IP: *.piasta.pl 29.08.05, 17:46 No to jak zwyukle pn reporter się wysilił i trzasną notkę na 1000 znaków- oczywiście licząc linie odstępu. Owszem-wczoraj dużo się dziao w Białymstoku-Centralia itp., ale żeby nie napisać jakiegoś normalnego artykułu z imprezy, która trwała około 6 godzin? A może ktoś kto nie był na wystawie chciałby sie dowiedzieć dokładniej co się na niej działo. Czy nie można było napisać czegoś o agility lub o popisach młodej przewodniczki labradora, o wyszkoleniu tego psa w pracy z osobą niepełnosprawną. Ale tego pan redaktor chyba nie widział. O dziwo nawet nir e wspomniał o pokazach psów policyjnych-a to również chyba było widowiskowe. Wydaje mi się, że relacja z wystawy była napisana na podstawie reportażu z obiektywu, gdzie redaktor Golak również się nie popisała. Ale przynajmniej była osobiście. A może ten artykuł został napisany kilka lat wcześniej i teraz tylko został przedrukowany? Tak szczerze, to może trzeba ten tekst odsprzedać innym gazetom w innych miastach. Powinien być aktualny niemalże dla każdej wystawy. Czy poziom białostockiego dziennikarstwa musi być taki marny??? Lepiej niech pan zmieni zawód, żeby nie robić zawodu czytrlnikom. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Wystawa psów rasowych 30.08.05, 07:29 No właśnie, dokładnie tak to odebrałem chociaż nie chciałem znowu pierwszy "wsiąść" na naszych dziennikarzy. Domyślam się, że w białostockiej redakcji GW nie ma specjalisty kynologa jak i specjalisty techniki samolotów bojowych czy balonów na gorące powietrze ale o imprezach i wydarzeniach w Białymstoku wiadomo co najmniej miesiąc wcześniej. Wystarczy przygotować się, poczytać, spotkać się z zainteresowanymi i trzasnąć artykuł że miło. Sztuką jest zrobić coś z niczego. To co napisano to każdy kto tam był - widział. Czekam więc na kolejną relację z zawodów balonowych. Pewnie dowiem się, że ... przeleciały;) Odpowiedz Link Zgłoś