Dodaj do ulubionych

zaczynam od jutra!!!!!!!!

14.01.07, 09:32
No wlasnie zaczynam po raz pierwszy mam nadzieje ze wytrwam nie chce duzo
schudnac waze obecnie 58 kg i chcialabym zejsc do 52.Mam nadzieje ze bede
mogla liczyc na wasze rady no i oczywiscie wsparcie:)
Obserwuj wątek
    • 87lnbv Re: zaczynam od jutra!!!!!!!! 14.01.07, 11:04
      witamy, a jaki masz wzrost?
      • karola971 Re: zaczynam od jutra!!!!!!!! 14.01.07, 15:15
        Hej , no 3mamy za ciebie kciuki tylko wiesz co.. twoja waga nie jest wcale
        duza. a te 5-6 kilo mogłabys spokojnie schudnąc dietą np 1000kcal. Zastanów sie
        jeszcze nad tym, pozdrawiam
        • suzann4 Re: zaczynam od jutra!!!!!!!! 15.01.07, 05:45
          czesc, ja mam nadzieje tez zaczac 15.01.2007. czyli dzisiaj a mam nadzieje, bo
          paczke mialam dostac w piatek ale poczta ostatnio nawala okropnie, dlatego
          licze ze chociaz dzis do poludnia sie pan z dieta sprezy:)
          ja waze wiecej od Ciebie - 60 kg przy 164cm wzrostu. mam zamiar zrzucic 10, no
          oczywiscie nie w 3 tygodnie, ale lacznie z wychodzeniem z diety to chyba mi sie
          uda. a na nastepne 3 tygodnie cel mamy wspolny - 52! (cudowna liczba) .
          pozdrwaiam i bede wspierac o ile bede miala sily:)
          bye!
          • smewa Re: zaczynam od jutra!!!!!!!! 15.01.07, 09:53
            ja tez mam 164 cm wzrostu.Zawsze wazylam w przedziale 50-54 kg no ale w lipcu
            urodzilam synka( w ciazy przytylam 13 kg)no i tych 6 kg nie potrafie sie
            pozbyc.Trafilam kilka tyg temu na to forum i czytajac wypowiedzi pomyslalam ze
            czemu nie. Zobaczymy zaczelam dzis.
            • suzann4 Re: zaczynam od jutra!!!!!!!! 15.01.07, 11:55
              no witaj. j ciagle czekam na paczke z dieta:( od rana nic nie jem, bo mialo byc
              od dzisiaj. hmmm...poczta jak zwykle nawala.
              a Ty przypadkiem nie karmisz piersia? bo przy karmieniu to raczej tej diety nie
              wolno!
              napisz cos jak Ci idzie, jak smakuje, jak wrazenia ogolnie:)
              ja juz sie tej paczki doczekac nie moge!
              pozdrawiam!
              • smewa Re: zaczynam od jutra!!!!!!!! 15.01.07, 12:10
                Nie nie karmie. Rano 1/2 koktailu kakaowego a teraz zupa kurczakowa z
                grzybami.Nawet OK smaczne no i głodna narazie nie jestem a energie mam gdzie
                spalac bo moj Kamilus do spokojnych dzieci nie nalezy. Co do poczty to ja chyba
                ze dwa tyg czekałam na paczke.Buzka.
                • suzann4 Re: zaczynam od jutra!!!!!!!! 16.01.07, 05:38
                  nio i dostalam paczke o 15;30. wczoraj.
                  o 16 zjadlam koktajl owoce lesne.
                  o 19 zurek
                  o 22 1/2 batona.
                  wiem, troche dziwacznie tak wszystko wieczorem, ale pozno chodze spac i pozno
                  dostalam paczke. a Ty smewa to wytrwala jestes, zeby 2 tygodnie czekac! wow!
                  ja bym chyba zwariowala, albo doszla do wniosku po 2 tygodniach ze juz mi sie
                  nie chce.
                  ja sie zawzielam i jestem niecierpliwa.
                  ale zostalo 20 dni fazy scislej. nie wazylam sie dzis, co jak dla mnie troche
                  nietypowe, bo mam zwyczaj czestego wskakiwania na wage. zobaczymy jutro,
                  zamelduje oczywiscie o efektach. trzymam kciuki za wszystkie forumowiczki.
                  pozdrawiam!
                  • smewa Re: zaczynam od jutra!!!!!!!! 16.01.07, 09:40
                    U mnie dzis 1 kg mniej:)Wszystko OK tylko głowa mnie wczoraj strasznie bolała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka