Gość: SS IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 09:54 Wyrazcie opinie na temat wczorajszego koncertu Myslovitz. Podobało sie wam, czy nie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przemek Re: Oceniamy Myslovitz??? IP: *.proxy.aol.com 02.09.02, 10:26 Powyzsza opinia zwala z nog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: Oceniamy Myslovitz??? IP: *.osiedle.net.pl 02.09.02, 10:25 Artur Rojek z gitarą to niezły "fazer" ale wrażenia z koncertu pozytywne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: Oceniamy Myslovitz??? IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 10:32 Dla mnie wlasnie odwrotnie. Bardzo lubie Myslovitz, Rojek fajnie reka ruszal - jak zwykle. Za to naglosnienie bylo kiepskie. Ze znajomymi ocenilismy ze wyglodalo to jak kaseta puszczona z "Kacprzaka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hambut Hardbottle Re: Oceniamy Myslovitz??? IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 13:40 byłoby OK gdyby nie naprawde FATALNE naglosnienie koncertu. Bo cóż to za koncert kiedy moge rozmawiac spokojnie [nie podniesionym głosem] z kumplem stojąc kilkanaście metrow przed sceną. Nie było tego czegoś co nazwać można "powerem";) Myslovitz to klasa sama w sobie ale organizatorzy dali po prostu "ciała". Niedawny koncert VooVoo miał o niebo lepsze nagłośnienie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Oceniamy Myslovitz??? IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 02.09.02, 14:15 a'propos pana co fajnie ręką rusza, to bardziej mi się podobał z łysiną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olrunn Re: Oceniamy Myslovitz??? IP: *.szeptel.net.pl 02.09.02, 17:38 Lubie Myslovitz. Brakło mocy, przebicia, coś z tym nagłośnieniem nie tak...a szkoda wielka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abra Re: Oceniamy Myslovitz??? IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.2.* 03.09.02, 16:25 A mnie się baaardzo koncert podobał i to nie tylko zespół sie spisał ale publiczność także. Nagłośnienie nie było takie złe, ja bałam sie raczej,ze nie będzie w ogóle słychac wokalu Rojka, a słychac było może nawet za dobrze...Ale Artur fajnie miotał się po scenie a ostre granie zespołu odowadnie, że rock wcale nie umiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Oceniamy Myslovitz??? IP: *.biaman.pl 04.09.02, 18:08 Koncert we mnie mial oddzwiek pozytywny.. tak samo zreszta jak deszcz. Naglosnienie niedobre, albo wysokie tony draznily uszy, albo slowa Rojka zamienialy sie w szmer... ale atmosfera ok. no moze za malo ruchu energi w ludziach sluchajacych na wyzszych lawkach amfiteatru. Pozdrawiam wesolo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Oceniamy Myslovitz??? IP: *.17.79.204.lifespan.org 06.09.02, 00:31 Myslovitz jeszcze przejdzie, ale ich hybryda Lenny Valentino jest absolutnie nie do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś