Dodaj do ulubionych

Oceniamy Myslovitz???

IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 09:54
Wyrazcie opinie na temat wczorajszego koncertu Myslovitz. Podobało sie wam,
czy nie???
Obserwuj wątek
    • Gość: adrian Re: Oceniamy Myslovitz??? IP: *.osiedle.net.pl 02.09.02, 10:22
      • Gość: Przemek Re: Oceniamy Myslovitz??? IP: *.proxy.aol.com 02.09.02, 10:26
        Powyzsza opinia zwala z nog.
    • Gość: adrian Re: Oceniamy Myslovitz??? IP: *.osiedle.net.pl 02.09.02, 10:25
      Artur Rojek z gitarą to niezły "fazer" ale wrażenia z koncertu pozytywne
      • Gość: SS Re: Oceniamy Myslovitz??? IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 10:32
        Dla mnie wlasnie odwrotnie. Bardzo lubie Myslovitz, Rojek fajnie reka ruszal -
        jak zwykle. Za to naglosnienie bylo kiepskie. Ze znajomymi ocenilismy ze
        wyglodalo to jak kaseta puszczona z "Kacprzaka".
    • Gość: Hambut Hardbottle Re: Oceniamy Myslovitz??? IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 13:40
      byłoby OK gdyby nie naprawde FATALNE naglosnienie koncertu. Bo cóż to za
      koncert kiedy moge rozmawiac spokojnie [nie podniesionym głosem] z kumplem
      stojąc kilkanaście metrow przed sceną. Nie było tego czegoś co nazwać
      można "powerem";) Myslovitz to klasa sama w sobie ale organizatorzy dali po
      prostu "ciała". Niedawny koncert VooVoo miał o niebo lepsze nagłośnienie!
      • Gość: koro Re: Oceniamy Myslovitz??? IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 02.09.02, 14:15
        a'propos pana co fajnie ręką rusza, to bardziej mi się podobał z łysiną
        • Gość: Olrunn Re: Oceniamy Myslovitz??? IP: *.szeptel.net.pl 02.09.02, 17:38
          Lubie Myslovitz. Brakło mocy, przebicia, coś z tym nagłośnieniem nie tak...a
          szkoda wielka.
          • Gość: Abra Re: Oceniamy Myslovitz??? IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.2.* 03.09.02, 16:25
            A mnie się baaardzo koncert podobał i to nie tylko zespół sie spisał ale
            publiczność także. Nagłośnienie nie było takie złe, ja bałam sie raczej,ze nie
            będzie w ogóle słychac wokalu Rojka, a słychac było może nawet za dobrze...Ale
            Artur fajnie miotał się po scenie a ostre granie zespołu odowadnie, że rock
            wcale nie umiera
    • Gość: mada Re: Oceniamy Myslovitz??? IP: *.biaman.pl 04.09.02, 18:08
      Koncert we mnie mial oddzwiek pozytywny.. tak samo zreszta jak deszcz.
      Naglosnienie niedobre, albo wysokie tony draznily uszy, albo slowa Rojka
      zamienialy sie w szmer... ale atmosfera ok. no moze za malo ruchu energi w
      ludziach sluchajacych na wyzszych lawkach amfiteatru.
      Pozdrawiam wesolo.

• Gość: Oka Re: Oceniamy Myslovitz??? IP: *.17.79.204.lifespan.org 06.09.02, 00:31
        Myslovitz jeszcze przejdzie, ale ich hybryda Lenny Valentino jest absolutnie
        nie do zniesienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka