Dodaj do ulubionych

Barwy kampanii

IP: *.212-33.bia.tkb.net.pl 02.09.05, 21:05
Brawo "Nasze Podlasie"
Lokalne stowarzyszenie na równi (a czasami wyżej) z krajowymi partiami
politycznymi. Tak dalej.
Obserwuj wątek
    • thinker_ Re: Barwy kampanii 02.09.05, 21:22
      A co to za ekspert ten Małysek?
      Bil-Jaruzelski ma szalik z barwami Jagiellonii a nie z barwami rewolucji na
      Ukrainie.
      Hasło Ciszewskiego "Nowa prędkość" kojarzy się jak najbardziej z dynamiką,
      nowoczesnością i odwagą. Całkowicie nie ma to nic wspólnego z nową jakością.
      Natomiast plakat Klima jest najbardziej tandetny jaki widziałem.
      Chyba przypadkiem trafił z oceną PSL-u
      • Gość: lasek wielki Re: Barwy kampanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 23:28
        Co do plakatu Klima to chyba sie troszeczke pomyliles, wlasnie sposrod pozostalych odznacza sie tym ze jest stonowany i nie "krzyczy" tak jak znaczna czesc pozostalych aczkolwiek mile rzuca sie w oczy.
      • Gość: 4wd Re: Barwy kampanii IP: *.elpos.net / *.elpos.net 03.09.05, 07:41
        > Chyba przypadkiem trafił z oceną PSL-u

Zupełnie nie trafił bo gośc się totalnie nie zna. Kandydat PSLu pochodzi z Łap
        (o ile dobrze pamietam) i zaszedł do zakładu fotograficznego z rodziną, zrobił
        zdjecie i wydrukował. Jak do fotografa w małej miejscowości to popatrzcie co
        robią - właśnie takie portretówki - jest to ustawienie nr. XXX i doszukiwanie
        sie tu cech kandydata jest poprostu błazenadą tego co mówi i tego co zapisuje
        bzdety. Jakby jakis kandydat dał zdjęcie z dowodu (ustawienie nr 1) juz słyszę
        te ofisy "fachowca" o spojrzeniu w głebię, o braku kontaktu wzrokowego, o
        dumnej sylwetce .....hihihihihi
    • Gość: arter Re: Barwy kampanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:06
      jak się okazuje do tego żeby coś zrobić dobrze nie trzeba wielkich partii, a
      więc może rzeczywiście może coś się zmieni. Np. pożegnamy etatowych
      parlamentarzystów, którzy nic nie robią w parlamencie i kampanii. Wsparcie
      proboszcza już nie wystarczy. To dobrze. Wielebni nie wspierajcie nie robów.
    • inks Re: Barwy kampanii 03.09.05, 00:21
      Zdumiewa mnie, że pan Ciszewski ze swoją przeszłością ma odwagę kandydować do
      Sejmu. Ludzie z Augustowa mogli by powiedzieć o nim coś więcej- zwłaszcza o jego
      dokonaniach zanim zaczął "być politykiem". Jesli wygra będzie to chyba pierwszy
      przypadek git - fumfla w parlamencie.
    • kaliszrychu Re: Barwy kampanii 03.09.05, 06:36
      Ten specjalista to jakiś debil czy co. Żeby się o czymś wypowiadać, trzeba mieć
      trochę pojęciA. Plakat Niekrasza to jak zdjęcie z I komunii. a kolory na
      plakacie Ciszewskiego kojarzą się z jednym - gejowo.pl. Hasło Bila-
      Jaruzelskiego jest zaś niezłe. Lepsze od innych.
      • Gość: ONI jaka wkładka - tacy eksperci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 09:37
        jaka wkładka - tacy eksperci
        wkładka higieniczna to eksperci do d..y
    • Gość: rety Ekspert gazety IP: *.elpos.net / *.elpos.net 03.09.05, 06:46
      Szanowna redakcjo proze o informację zka bierzecie takich młotków jak Małysek?

www.polityk.org/onas.html TRAGICZNA - amatroska strona www z szablonu i
      do tego źle się wyświetla.

Nie jestem zwolennikiem żadnej opisanej partii/plakatu ale takie bzdury w
      tekście się pojawiają że szok - każdy kto widział w życiu z 2 reklamy
      czegokolwiek widzi że jeden młot - dziennikarz gada z drugim młotkiem "specem"
      a obaj nie mają zielonego pojęcia o temacie.
      • Gość: Yoda "Ekspert" gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 08:36
        no... stronaka wibitnie "zawodowa" i osiągnięć firma ma masę i siedzibe w domu.
        Czy dziennikarze mają jakieś specjalne szkolenia "Jak wyszukiwać gnioty żeby
        się zbłaźnić." finansowane np przez Masonów albo LPR?
        • Gość: mojo-jojo Ekspert i wypowiedzi userów - moje przemyslenia IP: 193.29.207.* 12.09.05, 13:22
          Powiem szczerze, że strona polityk.org wygląda dokładnie tak, jak wiele innych w
          sieci. To że jest z jakiegoś szablonu; hmmm... jakie to ma znaczenie? Ma
          informować, być czytelną i tyle. Dalej piszesz, że "osiągnięć firma ma masę",
          ale nie pokusiłeś się o odrobinę wysiłku intelektualnego, aby dojść do wniosku,
          że takie firmy nie mogą chwalić się oficjalnie, wszem i wobec, że "pracowali"
          nad konkretnym politykiem lub ugrupowaniem politycznym. W naszym kraju władzę ma
          raz lewica, raz prawica i oni zapewne pracują dla obu stron. Taki zawód.
          Zdeklarowanie się co do konkretnej opcji politycznej skazywałoby ich na zawodowy
          niebyt przez cztery lata, a jak wiadomo po takim okresie można się już nie
          załapać, bo przyjdą nowi, którzy nie deklarują przynależności i się nią nie
          chwalą. A co do siedziby... skąd pewność, że siedziba jest w domu a nie np. w
          jakimś biurowcu. Wystarczy popatrzeć na różne adresy firm (czasem dużych
          korporacji), które w adresie mają nr budynku i numer biura/lokalu.
          Ja myślę, że facio z polityk.org nie przedstawił "gniota". Najnormalniej w
          świecie zupełnie obiektywnie podsumował to, o co go dziennikarz poprosił.
          A co do finansowania przez Masonów lub LPR - żenująca wypowiedź.
          Jeszcze chciałem się odnieść do plakatu z tym pomarańczowym szalikiem. To, że
          ten Małysek (czy Małyska, bo na stronie www.polityk.org widnieje nazwisko
          Małyska) wziął go za symbol walczącej Urkainy najbardziej świadczy o jego
          neutralności. Szalik faktycznie bardziej przypomina ten z "Pomarańczowej
          Rewolucji" na Ukrainie niż barwy jakiegoś klubu sportowego. Podejrzewam, że to
          najbardziej nastawiło negatywnie ludzi do niego i dlatego tutaj pojawiło się tak
          dużo postów, w większości zresztą nie na temat.
          Mam propozycję dla tych, którzy tak bardzo się puszą i stroszą piórka, gdy ktoś
          mówi nie po ich myśli. Załóżcie, tak jak Małysek, firmę konsultingową i weźcie
          takie sprawy w swoje ręce, a nie tylko siedzicie przed komputerem lub na ławce
          pod blokiem i klepiąc biedę narzekacie na wszystko dookoła. Skoro jesteście tacy
          sprytni i do tego fachowcy - pokażcie na co was stać. Jeśli jednak nie - nie
          odzywajcie się więcej.
      • Gość: Krzysiek Re: Ekspert gazety IP: 194.146.128.* 03.09.05, 23:56
        Bingo stary, najgenialniejsze są uwagi typu strona intenetowa jest dobrym
        elementem zwłaszcza w dobie internetu. Tak jakby miała jakieś uzasadnienie w
        dobie poczty konnej, ale wyraźnie mniejsze. Pomyłka szalika jageillonii z
        pomarańczową rewolucją, stroan Ciszewskiego nizła??? Gdyby taka sklecił mój 14
        letni brat na Corelu, to zastanawiałbym się czy tamowac jego rozwuj
        komplementami niezła. I moj ulubiony tekst, ze na fotce niekrasza zauwazalne
        (sami bysmy tego niezauwazyli) sa usmiechy rodzinki niekrasza CIESZY SIE ZONA I
        SYN, bo pan niekrasz jest dobrym czlowiekiem, zapewnia im byt, zabraklo tylko
        lopatologii w stylu, bo pod choinke maly niekrasz dostaje chulajnoge, a pani
        niekraszowa ostatnio otrzymala kolje ze sloniem i akrylowe panokcie. jak czytam
        takiego eksperta to czuje sie na silach doradzac w kazdej dziedzinie.
        • Gość: wic poważne pytanie !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 10:11
          1. jak sie wynajduje "eksertów" takich
          2. poprosze o liste referencyją tego eksperta !!!
    • Gość: 4WD Panie Ciszewski !!!!!!!!! IP: *.elpos.net / *.elpos.net 03.09.05, 07:37
      Gość portalu: Aga napisał(a):

> Brawo "Nasze Podlasie"
      > Lokalne stowarzyszenie na równi (a czasami wyżej) z krajowymi partiami
      > politycznymi. Tak dalej.

Daj Pan se luzu, albo przynajmniej zmień pan sposób pisania z 100 metrów widać
      rękę zainteresowanego i to wcale nie po zawartości a po formie.
      Panie Ciszewski ! powazny kandydat na senatora umie sie podpisac.
      • Gość: Yoda Re: Panie Ciszewski !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 08:38
        też to zauważyłem:) jest parę bardzo charakterystycznych cech w postach Pana
        Kandydata Na Senatora o Wielu Wcieleniach:))))
      • dariusz_ciszewski Re: Panie Ciszewski !!!!!!!!! 03.09.05, 09:27
        Gość portalu: 4WD napisał(a):
        > Panie Ciszewski ! powazny kandydat na senatora umie sie podpisac.

Rzadko coś piszę na forum, lecz jestem stałym czytelnikiem i obserwatorem tego
        co inni myślą na różne tematy.
        Jeżeli zabieram już głos, to z imienia i nazwiska (jw.).
        • Gość: Yoda Re: Panie Ciszewski !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 11:36
          a świstak siedzi i zawija......
        • inks Re: Panie Ciszewski !!!!!!!!! 03.09.05, 12:11
          Pan Ciszewski nei tylko bywa tu pod imieniem i nazwiskiem, ale pisuje listy do
          Forumowiczów ( mnie takim uraczył). Mój Boże, jest tylu wartościowych ludzi w
          tym mieście a my znowu mamy wybór między złym j jeszcze gorszym. Między
          chrzęstem słomy w butach w wersji piano bądż fortissimo...
        • Gość: nikt Re: Panie Ciszewski !!!!!!!!! IP: *.stnet.pl 04.09.05, 11:00
          Jak to było z tym wyjazdem do Afryki, w celu wymiany doświadczeń?
          • Gość: wic ta AFRYKA to jest to ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 11:02
            to był hicior !
            trzeba tekstów poszukac na ten temat !
            • Gość: T-800 Re: ta AFRYKA to jest to ! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.09.05, 14:18
              Afryka? Co z tą Afryką? Mógłby ktoś uchylić rąbka tajemnicy?

Te całe Nasze Podlasie to jakaś "koncesjonowana prawica". W terenie aktywnie
              współpracuje z Sojuszem Lewicy Demokratycznej.
              • Gość: wic Re: ta AFRYKA to jest to ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 16:14
                Co ty nie wierz jak Ciszewski z urzędu poleciał do Afryki nawizywac kontakty za
                kosiore mieszkańców i co z tego wyszło?
                Zapytaj kandydata mailem - jest w nowej prędkosci to pewnie szybko odpowie:))))
                • Gość: T-800 Re: ta AFRYKA to jest to ! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.09.05, 16:18
                  Dzięki za info. Mało pamiętam, ale już coś mi się majaczy. ;-)

Pozdrawiam.
    • Gość: gacek Re: Barwy kampanii IP: 195.205.3.* 03.09.05, 11:31
      ha ha ha, a widzieliście kto na liście PIS ??? największy buc i burak na naszym
      osiedlu, wielki Pan Maciwej O. Człowieku z czym do ludzi??????? Z ta słomą co
      ci z butów wystaje? przerost ambicji nad mozliwościami, ale u takich to norma.
    • Gość: T-800 Re: Barwy kampanii IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.09.05, 18:16
      "Nowa prędkość"? Bueheheheheheheheh!!! Ale kicha! :-))) To hasło chyba układali
      przeciwnicy polityczni.
    • Gość: bubu Re: Barwy kampanii IP: *.cs.bialystok.pl / 217.17.33.* 03.09.05, 23:24
      A cóż to analityk taki? Zwykły badziewiarz, który swój ogląd podaje jako
      profesjonalną analizę. Nazywa się to zjawiskiem projekcji (...własnych
      wyobrażeń jako obrazu obiektywnego). No dobrze, takie dziwne wydumki na temat
      swój lub swoich konkurentów może mieć u cioci na imieninach jakiś kandydat
      pierwszy raz uczestniczący w wyborach. Za drugim razem już takich idiotyzmów
      nie popełnia. Ale żeby wygadywał takie coś specjalista od kreowania wizerunku?
      Niemożliwe. I żeby poważny dziennikarz to podpisywał? Niemozliwe.
      No, prawie niemożliwe.
      • Gość: karramba! Re: Barwy kampanii IP: *.csk.pl 05.09.05, 08:28
        nowa prędkość to brzmi jak reklama samochodu.
    • Gość: mojo-jojo "Barwy kampanii" - moje przemyslenia IP: 193.29.207.* 18.09.05, 10:10
      Powiem szczerze, że strona polityk.org wygląda dokładnie tak, jak wiele innych w
      sieci. To że jest z jakiegoś szablonu; hmmm... jakie to ma znaczenie? Ma
      informować, być czytelną i tyle. Dalej piszesz, że "osiągnięć firma ma masę",
      ale nie pokusiłeś się o odrobinę wysiłku intelektualnego, aby dojść do wniosku,
      że takie firmy nie mogą chwalić się oficjalnie, wszem i wobec, że "pracowali"
      nad konkretnym politykiem lub ugrupowaniem politycznym. W naszym kraju władzę ma
      raz lewica, raz prawica i oni zapewne pracują dla obu stron. Taki zawód.
      Zdeklarowanie się co do konkretnej opcji politycznej skazywałoby ich na zawodowy
      niebyt przez cztery lata, a jak wiadomo po takim okresie można się już nie
      załapać, bo przyjdą nowi, którzy nie deklarują przynależności i się nią nie
      chwalą. A co do siedziby... skąd pewność, że siedziba jest w domu a nie np. w
      jakimś biurowcu. Wystarczy popatrzeć na różne adresy firm (czasem dużych
      korporacji), które w adresie mają nr budynku i numer biura/lokalu.
      Ja myślę, że facio z polityk.org nie przedstawił "gniota". Najnormalniej w
      świecie zupełnie obiektywnie podsumował to, o co go dziennikarz poprosił.
      A co do finansowania przez Masonów lub LPR - żenująca wypowiedź.
      Jeszcze chciałem się odnieść do plakatu z tym pomarańczowym szalikiem. To, że
      ten Małysek (czy Małyska, bo na stronie www.polityk.org widnieje nazwisko
      Małyska) wziął go za symbol walczącej Urkainy najbardziej świadczy o jego
      neutralności. Szalik faktycznie bardziej przypomina ten z "Pomarańczowej
      Rewolucji" na Ukrainie niż barwy jakiegoś klubu sportowego. Podejrzewam, że to
      najbardziej nastawiło negatywnie ludzi do niego i dlatego tutaj pojawiło się tak
      dużo postów, w większości zresztą nie na temat.
      Mam propozycję dla tych, którzy tak bardzo się puszą i stroszą piórka, gdy ktoś
      mówi nie po ich myśli. Załóżcie, tak jak Małysek, firmę konsultingową i weźcie
      takie sprawy w swoje ręce, a nie tylko siedzicie przed komputerem lub na ławce
      pod blokiem i klepiąc biedę narzekacie na wszystko dookoła. Skoro jesteście tacy
      sprytni i do tego fachowcy - pokażcie na co was stać. Jeśli jednak nie - nie
      odzywajcie się więcej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka