Gość: 4WD IP: *.elpos.net / *.elpos.net 12.09.05, 20:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=28911069 poczytajcie bo warto... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uuuuuuu Re: Platforma, Klim, Tyszkiewicz, Kudrycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 17:20 A poranny chwali klipy PO pod niebiosa - take głupie te z Porannego, Takie ślepe czy taka wazelina ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salem Re: Platforma, Klim, Tyszkiewicz, Kudrycka IP: *.elpos.net / *.elpos.net 13.09.05, 23:56 Te z porannego naprawde takie głupie są. A niektórzy autorzy to co numer mają inne poglądy polityczne. A propos... Tyszkiewicz nie taki głupi, bo tylko dzięki niemu Klim i Kudrycka są tym, kim są. On Kudryckiej robił kampanię do europlamentu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Platforma, Klim, Tyszkiewicz, Kudrycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 08:40 heh jest zupelnie odwrotnie, Tyszkiewicz dla Kudryckiej nie robił zadnej kampanii. To ona wyciagnela go z cienia a Klim poszedl w odstawke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 08:48 Fakt że Platfuska wywnioskowała z reklam to co dzieje się w Podlaskiej PO - Wojna o wpływy - Wojna "starych" z "kudryckimi" ot taki AWS BIS. A tyszkiewicz to Tura wypromował i wspierał i to jego sukcesy "plityczne". Kudrycka to takie połżczenie Giertycha z Lepperem - władza absolutna - jak ktoś fika to w odstawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delay Re: Fakt IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 14.09.05, 08:55 mi się baaardzo podoba pseudokampania Tefelskiego ( socjolog od siedmiu boleści)- jesli tacy ludzie przejdą to moje gratulacje POLSKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DELETE Re: Fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 10:39 A On ma jakąś kampanię ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qoofel Re: Fakt IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 20.09.05, 00:10 > A tyszkiewicz to Tura wypromował i wspierał i to jego sukcesy "plityczne". forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=29168217 poczytaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fela Re: Platforma, Klim, Tyszkiewicz, Kudrycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 09:01 Kampanię Kudryckiej robił Dworzański, ludzie! A Tyszkiewicz wówczas był kiepskim figurantem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Tyszkiewicz zbiera nie swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 09:39 > Kampanię Kudryckiej robił Dworzański, ludzie! A Tyszkiewicz wówczas był > kiepskim figurantem. To co to za szeptanina o skutecznym Tyszkiewiczu co Kudrucka zrobił Europosłem? Przecież PiS tego nie wymyslił, takie wpisy pochodziły z publikator.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupka z proszku Re: Tyszkiewicz zbiera nie swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 11:52 Dworzański, intelektualista po AWFie był szefem sztabu wyborczego. I to on sie kręcił koło kampanii. A rola Tyszkiewicza ograniczała się szczerzenia zębów przy okazji każdej konferencji i pokazywania się na heppeningach obok Kudryckiej. Tak naprawdę to nie robił NIC, więc mówienie że on kampanię zrobił jest nieprawdą. Mógł jej co najwyżej patronować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON To co Tyszkiewicz robił? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 12:31 To co Tyszkiewicz robił? z klipu wynika że zaczynał i prowadził strajki w wieku 17 lat ! Kamania Kudryckiej też nie jego. To co tylko TUR jego dzieło? TO kto go wsadził na nr1? żeby listę zabić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: To co Tyszkiewicz robił? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 08:19 robił co robił, robota się skończyła to rozgląda się za czymś nowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4WD Re: To co Tyszkiewicz robił? IP: *.elpos.net / *.elpos.net 17.09.05, 19:02 a mało to takich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AWS BIS Re: Platforma, Klim, Tyszkiewicz, Kudrycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 17:19 i tak idzie lepsze ! za AWS-u władał podlasiem Kierowca z Moniek a teraz Pani Profesor z Białegostoku - idzie lepsze w AWS BIS - ale drą się po staremu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel X Re: Platforma, Klim, Tyszkiewicz, Kudrycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 10:01 A co myślałeś że się wczoraj urodzili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: Platforma, Klim, Tyszkiewicz, Kudrycka IP: *.poranny.pl 15.09.05, 12:04 A co wy sobie znaleźliście czarnego luda w postaci Tyszkiewicza? Robota mu się nie skończyła, z tego co wiem, to ma swoją firmę, całkiem dużą. Mnie bardziej interesuje dlaczego np. Klim udaje specjalistę od gospodarki, skoro był nauczycielem? Jako wiceprezydent miał się zajmować gospodarką i przez tyle lat nic nie zrobił, podobnie jak nic nie robił gdy był wicewojewodą. To chyba normalne, że szukaja kogoś nowego. Może ten tyszkiewicz ma jakieś pomysły. Na niektóre listy strach spojrzec, same stare dziady, np. Półjanowicz, który to samo gada pewnie od 30 lat, Jurgiel, co dłubie w nosie albo Putra, który wąsami niedługo będzie się podpierał czy Cirukowa, co pierdoły w radiu po nocach wygadywała albo strzaliński z miną wiecznie zatroskaną niewiadomo czym i pustosłowiem. Może czas, żeby spróbował ktoś inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Y Re: Platforma, Klim, Tyszkiewicz, Kudrycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:05 Jaja sobie Waść robisz. Jak oceniasz rozwój miasta Białegostoku pod współ rządami Klima i Tyszkiewicza ? Pomysły tyszkiewicza ? on nie ma nawet pomysłu na swój własny spot ! pomysł na Białystok widać w życiu. DNO. A Tyszkiewicz to taki młody ? wygląda jakby maił zaraz paśc ze zmęczenia - przy nim Jurgiel to okaz zdrowia i źródło energii. PS Dla mnie poseł moze dłubać gdzie chce - byle by dobrze posłował . Za Jurgiela w Białym coś się działo za Tura - to uwstecznianie i korupcja a V-ce prezydentem jest PO - Klim, a układ zawierał PO Tyszkiewicz. Także nie p...prz waść o młodości i pomysłach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no pewnie Re: Platforma, Klim, Tyszkiewicz, Kudrycka IP: *.poranny.pl 15.09.05, 13:37 tak, najlepiej wybrać tych, co dłubią gdzie popadnie. Tu podłubią, tam podłubią i cztery lata jakoś zleci. To w nosie, to w d...Jak się nic nie robi tylko dłubie, to nie jest trudno wyglądać kwitnąco. I podczepić się pod kościół, niech stare baby ulotki rozdają wyborcze pod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Patrzcie ludzie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:39 Ten post wyszedł wprost z siedziby PORANNEGO ! Brawo dziennikarzyny mizerne, wstyd mi za was, nieroby i lenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP: *.poranny.pl IP: *.poranny.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:41 apolityczne te nasze pismaki i wcale nie popieraja Miernoty Tyszkiewicza i PO NIKITA TO TY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apolityk Re: IP: *.poranny.pl IP: *.elpos.net / *.elpos.net 16.09.05, 09:04 Nudni jesteście z tym Tyszkiewiczem. Ja na niego głosować nie pójdę, w ogólenie będę głosować, ale nie rozumiem czemu akurat on wzbudza tyle emocji. Z plakatów w mieście szczerzą zęby tabuny "polityków". Jest jeszcze kilka ciekawych postaci typu Genowefa Wiśniowska czy Bill Jaruzelski, który stroi się w kolory kibiców Jagielloni. Co wy tak w kółko o tyszkiewiczu? Kompleksy jakieś wychodzą na jaw czy może ktoś się go boi? Ja nic o nim nie wiem, tyle że prowadzi jakąs firme i popiera go kudrycka. O co tyle szumu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborczy ZDRADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 13:57 Przeżywamy podlaską PO bo czujemy się zdradzeniu i oszukani - w większości jesteśmy zwolennikami PO i straszne rozczarowanie to kandydaci z Tyszkiewiczem na czele i temu płaczemy. Inny mi wiszą Ciruki, PSL, Giertychy niech robią co chca mi to wisi i szkoda czasu nawet o pisaniu o nich . PO Podlaska zawiodła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apolityk Re: ZDRADA IP: *.elpos.net / *.elpos.net 17.09.05, 11:36 To kto niby miał tę Platformę reprezentować? Nie znam się za dobrze na lokalnych układach. Słyszałem tylko o Klimie i o Kudryckiej. Kudrycka jest w europarlamencie. Czy Klim byłby lepszym kandydatem? Wszyscy poprzednicy źle oceniają Tura i jego ekipę, a Klim jest chyba wiceprezydentem? Na czym miałaby polegać zdrada? Na niepopieraniu Klima? Coś to wszystko mocno zawiłe i utwierdza mnie w przekonaniu, że nie warto głosować na nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: ZDRADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 11:44 a mysmy mysleli że będzie poprostu nowe nie skompromitowane a jest stare zgrane i niudolne KLIM, Tyszkiewicz i dotego ręczne sterowanie Kudryckiej - nie taką PO nam obiecywano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelly Re: ZDRADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 10:40 Zwolennikom PO polecam głosowanie na człowieka spoza układów partyjnych - p. Macieja Tefelskiego, ktory jest na codzień socjologiem i pracuje na UwB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DELETE nic nie kumacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 10:41 Lista PO to w 80% ludzie z wsapu - maja iść do sejmu żeby nie obciążać budżetu uczelni ! Budynki trzeba pospłacać ! Lepie niech pracują na koszt podatnika ! A wy to sobie myslićie że o wasze dobro idzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qoofel Re: nic nie kumacie IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 20.09.05, 00:26 ale ty ku*wa madry, jakie 80% !! jeden dr Sitniewski co wyklada na WSAPie, stanowi to 3,3% listy. Tefelski z UwB, Kinalska z AMB, i stara gwardia... zastanow sie co piszesz, baranie. jak oni pojda do sejmu, to na ich miejsce bedzie ktos nowy, jezeli zostana i beda pracowac, to za odpowiednia pensje. na podstawie kodeksu pracy, praca musi byc wykonywana za wynagrodzeniem. zastanow sie, nie oczerniaj WSAPu, sam pewnie jestes bez studiow, wiec pomysl moze nad studiami, najlepiej na WSAPie, poznasz wtedy choc troche prawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: nic nie kumacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 07:13 ale sie mis zdenerwował :) chyba po studiach na WSAPIE bo zielonego pojecia nie ma o czym pisze. I tu pytanie dla niedouczonych wsapo licencjatów (oj że to się studiami nazywa) Jakie wynagrodzenie i od kogo pobiera poseł - profesor - wykadający ciagle na uczelni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uslp Re: Platforma, Klim, Tyszkiewicz, Kudrycka IP: *.elpos.net / *.elpos.net 19.09.05, 17:20 jedna klika wg starego komunistycznego wzorca Odpowiedz Link Zgłoś