Dodaj do ulubionych

Platforma, Klim, Tyszkiewicz, Kudrycka

IP: *.elpos.net / *.elpos.net 12.09.05, 20:33
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=28911069
poczytajcie bo warto...
Obserwuj wątek
    • Gość: uuuuuuu Re: Platforma, Klim, Tyszkiewicz, Kudrycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 17:20
      A poranny chwali klipy PO pod niebiosa - take głupie te z Porannego, Takie
      ślepe czy taka wazelina ?
    • Gość: salem Re: Platforma, Klim, Tyszkiewicz, Kudrycka IP: *.elpos.net / *.elpos.net 13.09.05, 23:56
      Te z porannego naprawde takie głupie są. A niektórzy autorzy to co numer mają
      inne poglądy polityczne.
      A propos... Tyszkiewicz nie taki głupi, bo tylko dzięki niemu Klim i Kudrycka
      są tym, kim są. On Kudryckiej robił kampanię do europlamentu
      • Gość: max Re: Platforma, Klim, Tyszkiewicz, Kudrycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 08:40
        heh jest zupelnie odwrotnie, Tyszkiewicz dla Kudryckiej nie robił zadnej
        kampanii. To ona wyciagnela go z cienia a Klim poszedl w odstawke.
        • Gość: ONA Fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 08:48
          Fakt że Platfuska wywnioskowała z reklam to co dzieje się w Podlaskiej PO -
          Wojna o wpływy - Wojna "starych" z "kudryckimi" ot taki AWS BIS.
          A tyszkiewicz to Tura wypromował i wspierał i to jego sukcesy "plityczne".
          Kudrycka to takie połżczenie Giertycha z Lepperem - władza absolutna - jak ktoś
          fika to w odstawkę.
          • Gość: delay Re: Fakt IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 14.09.05, 08:55
            mi się baaardzo podoba pseudokampania Tefelskiego ( socjolog od siedmiu
            boleści)- jesli tacy ludzie przejdą to moje gratulacje POLSKO
            • Gość: DELETE Re: Fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 10:39
              A On ma jakąś kampanię ???
          • Gość: qoofel Re: Fakt IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 20.09.05, 00:10
            > A tyszkiewicz to Tura wypromował i wspierał i to jego sukcesy "plityczne".

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=29168217 poczytaj....
      • Gość: Fela Re: Platforma, Klim, Tyszkiewicz, Kudrycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 09:01
        Kampanię Kudryckiej robił Dworzański, ludzie! A Tyszkiewicz wówczas był
        kiepskim figurantem.
        • Gość: ONA Tyszkiewicz zbiera nie swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 09:39
          > Kampanię Kudryckiej robił Dworzański, ludzie! A Tyszkiewicz wówczas był
          > kiepskim figurantem.

To co to za szeptanina o skutecznym Tyszkiewiczu co Kudrucka zrobił Europosłem?
          Przecież PiS tego nie wymyslił, takie wpisy pochodziły z publikator.com.pl
          • Gość: zupka z proszku Re: Tyszkiewicz zbiera nie swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 11:52
            Dworzański, intelektualista po AWFie był szefem sztabu wyborczego. I to on sie
            kręcił koło kampanii. A rola Tyszkiewicza ograniczała się szczerzenia zębów
            przy okazji każdej konferencji i pokazywania się na heppeningach obok
            Kudryckiej. Tak naprawdę to nie robił NIC, więc mówienie że on kampanię zrobił
            jest nieprawdą. Mógł jej co najwyżej patronować
            • Gość: ON To co Tyszkiewicz robił? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 12:31
              To co Tyszkiewicz robił?
              z klipu wynika że zaczynał i prowadził strajki w wieku 17 lat !
              Kamania Kudryckiej też nie jego.
              To co tylko TUR jego dzieło?

TO kto go wsadził na nr1?
              żeby listę zabić?
              • Gość: x Re: To co Tyszkiewicz robił? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 08:19
                robił co robił, robota się skończyła to rozgląda się za czymś nowym
                • Gość: 4WD Re: To co Tyszkiewicz robił? IP: *.elpos.net / *.elpos.net 17.09.05, 19:02
                  a mało to takich?
    • Gość: AWS BIS Re: Platforma, Klim, Tyszkiewicz, Kudrycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 17:19
      i tak idzie lepsze ! za AWS-u władał podlasiem Kierowca z Moniek a teraz Pani
      Profesor z Białegostoku - idzie lepsze w AWS BIS - ale drą się po staremu:)
      • Gość: Obywatel X Re: Platforma, Klim, Tyszkiewicz, Kudrycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 10:01
        A co myślałeś że się wczoraj urodzili?
        • Gość: kaktus Re: Platforma, Klim, Tyszkiewicz, Kudrycka IP: *.poranny.pl 15.09.05, 12:04
          A co wy sobie znaleźliście czarnego luda w postaci Tyszkiewicza? Robota mu się
          nie skończyła, z tego co wiem, to ma swoją firmę, całkiem dużą. Mnie bardziej
          interesuje dlaczego np. Klim udaje specjalistę od gospodarki, skoro był
          nauczycielem? Jako wiceprezydent miał się zajmować gospodarką i przez tyle lat
          nic nie zrobił, podobnie jak nic nie robił gdy był wicewojewodą. To chyba
          normalne, że szukaja kogoś nowego. Może ten tyszkiewicz ma jakieś pomysły. Na
          niektóre listy strach spojrzec, same stare dziady, np. Półjanowicz, który to
          samo gada pewnie od 30 lat, Jurgiel, co dłubie w nosie albo Putra, który wąsami
          niedługo będzie się podpierał czy Cirukowa, co pierdoły w radiu po nocach
          wygadywała albo strzaliński z miną wiecznie zatroskaną niewiadomo czym i
          pustosłowiem. Może czas, żeby spróbował ktoś inny
          • Gość: Obywatel Y Re: Platforma, Klim, Tyszkiewicz, Kudrycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:05
            Jaja sobie Waść robisz. Jak oceniasz rozwój miasta Białegostoku pod współ
            rządami Klima i Tyszkiewicza ? Pomysły tyszkiewicza ? on nie ma nawet pomysłu
            na swój własny spot ! pomysł na Białystok widać w życiu. DNO. A Tyszkiewicz to
            taki młody ? wygląda jakby maił zaraz paśc ze zmęczenia - przy nim Jurgiel to
            okaz zdrowia i źródło energii.
            PS Dla mnie poseł moze dłubać gdzie chce - byle by dobrze posłował . Za
            Jurgiela w Białym coś się działo za Tura - to uwstecznianie i korupcja a V-ce
            prezydentem jest PO - Klim, a układ zawierał PO Tyszkiewicz. Także nie p...prz
            waść o młodości i pomysłach.
            • Gość: no pewnie Re: Platforma, Klim, Tyszkiewicz, Kudrycka IP: *.poranny.pl 15.09.05, 13:37
              tak, najlepiej wybrać tych, co dłubią gdzie popadnie. Tu podłubią, tam podłubią
              i cztery lata jakoś zleci. To w nosie, to w d...Jak się nic nie robi tylko
              dłubie, to nie jest trudno wyglądać kwitnąco. I podczepić się pod kościół,
              niech stare baby ulotki rozdają wyborcze pod
              • Gość: kolo Re: Patrzcie ludzie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:39
                Ten post wyszedł wprost z siedziby PORANNEGO ! Brawo dziennikarzyny mizerne,
                wstyd mi za was, nieroby i lenie.
              • Gość: IP: *.poranny.pl IP: *.poranny.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:41
                apolityczne te nasze pismaki i wcale nie popieraja
                Miernoty Tyszkiewicza i PO
                NIKITA TO TY?
                • Gość: apolityk Re: IP: *.poranny.pl IP: *.elpos.net / *.elpos.net 16.09.05, 09:04
                  Nudni jesteście z tym Tyszkiewiczem. Ja na niego głosować nie pójdę, w ogólenie
                  będę głosować, ale nie rozumiem czemu akurat on wzbudza tyle emocji. Z plakatów
                  w mieście szczerzą zęby tabuny "polityków". Jest jeszcze kilka ciekawych
                  postaci typu Genowefa Wiśniowska czy Bill Jaruzelski, który stroi się w kolory
                  kibiców Jagielloni. Co wy tak w kółko o tyszkiewiczu? Kompleksy jakieś wychodzą
                  na jaw czy może ktoś się go boi? Ja nic o nim nie wiem, tyle że prowadzi jakąs
                  firme i popiera go kudrycka. O co tyle szumu?
                  • Gość: Wyborczy ZDRADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 13:57
                    Przeżywamy podlaską PO bo czujemy się zdradzeniu i oszukani - w większości
                    jesteśmy zwolennikami PO i straszne rozczarowanie to kandydaci z Tyszkiewiczem
                    na czele i temu płaczemy. Inny mi wiszą Ciruki, PSL, Giertychy niech robią co
                    chca mi to wisi i szkoda czasu nawet o pisaniu o nich . PO Podlaska zawiodła.
                    • Gość: apolityk Re: ZDRADA IP: *.elpos.net / *.elpos.net 17.09.05, 11:36
                      To kto niby miał tę Platformę reprezentować? Nie znam się za dobrze na
                      lokalnych układach. Słyszałem tylko o Klimie i o Kudryckiej. Kudrycka jest w
                      europarlamencie. Czy Klim byłby lepszym kandydatem? Wszyscy poprzednicy źle
                      oceniają Tura i jego ekipę, a Klim jest chyba wiceprezydentem? Na czym miałaby
                      polegać zdrada? Na niepopieraniu Klima? Coś to wszystko mocno zawiłe i
                      utwierdza mnie w przekonaniu, że nie warto głosować na nikogo.
                      • Gość: y Re: ZDRADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 11:44
                        a mysmy mysleli że będzie poprostu nowe nie skompromitowane a jest stare zgrane
                        i niudolne KLIM, Tyszkiewicz i dotego ręczne sterowanie Kudryckiej - nie taką
                        PO nam obiecywano.
                      • Gość: kelly Re: ZDRADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 10:40
                        Zwolennikom PO polecam głosowanie na człowieka spoza układów partyjnych - p.
                        Macieja Tefelskiego, ktory jest na codzień socjologiem i pracuje na UwB.
    • Gość: DELETE nic nie kumacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 10:41
      Lista PO to w 80% ludzie z wsapu - maja iść do sejmu żeby nie obciążać budżetu
      uczelni ! Budynki trzeba pospłacać ! Lepie niech pracują na koszt podatnika ! A
      wy to sobie myslićie że o wasze dobro idzie!
      • Gość: qoofel Re: nic nie kumacie IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 20.09.05, 00:26
        ale ty ku*wa madry, jakie 80% !! jeden dr Sitniewski co wyklada na WSAPie,
        stanowi to 3,3% listy. Tefelski z UwB, Kinalska z AMB, i stara gwardia...
        zastanow sie co piszesz, baranie. jak oni pojda do sejmu, to na ich miejsce
        bedzie ktos nowy, jezeli zostana i beda pracowac, to za odpowiednia pensje. na
        podstawie kodeksu pracy, praca musi byc wykonywana za wynagrodzeniem.
        zastanow sie, nie oczerniaj WSAPu, sam pewnie jestes bez studiow, wiec pomysl
        moze nad studiami, najlepiej na WSAPie, poznasz wtedy choc troche prawa...
        • Gość: ? Re: nic nie kumacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 07:13
          ale sie mis zdenerwował :) chyba po studiach na WSAPIE bo zielonego pojecia nie
          ma o czym pisze. I tu pytanie dla niedouczonych wsapo licencjatów (oj że to się
          studiami nazywa) Jakie wynagrodzenie i od kogo pobiera poseł - profesor -
          wykadający ciagle na uczelni?
    • Gość: uslp Re: Platforma, Klim, Tyszkiewicz, Kudrycka IP: *.elpos.net / *.elpos.net 19.09.05, 17:20
      jedna klika wg starego komunistycznego wzorca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka