Dodaj do ulubionych

Rottweiler - nie dla idiotów

14.09.05, 23:20
Ja proponuję, żeby ci wszyscy żądni krwi właściciele psów sami się między
sobą pobili - z drapaniem, gryzieniem, itp. Chętnie przyjdę na takie
widowisko. Bo jakiegokolwiek męczenia zwierząt ninawidzę i nie mogę pojąć,
jak można być tak okrutnym, wyzutym z podstawowych ludzkich odruchów i uczuć.
Ja dla tego typu osobników też nie mam uczuć, chętnie bym zobaczyła jak wyją
z bólu.
Obserwuj wątek
    • upi Błędy, błędy, błędy!!!!! 15.09.05, 07:47
      - "Syn go ściągną z internetu - opowiada."

Droga redakcjo!
      Jeśli robicie wydanie internetowe gazety ( z czego jestem zadowolony) to róbcie
      to z należytą starannością. Przecież niemal każdego dnia można natknąć się na
      błędy ortograficzne w waszych artykułach!!!
      Jeszcze rok, dwa, góra trzy lata, a wasi czytelnicy popadną w analfabetyzm
      wtórny!!!
      Trochę powagi! W końcu GW za taką uchodzi!
      Czy ktoś to w ogóle sprawdza????
      Może wszyscy możemy być redaktorami?
      • Gość: Małgosia Ze stylem też nie jest najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 08:19
        Ja też jestem zniesmaczona. Zarówno właścicielami tych psów, białostocką
        policją, jak i warsztatem redakcyjnym pani Ewy Sokólskiej:

>Mundurowi trafili do właścicieli psów i sprawa trafiła do sądu.
        >Nowy film jeszcze nie trafił na komisariat.

Że też musiałam _trafić_ z samego rana rana akurat na taki pasztet...
    • Gość: Ada Re: Rottweiler - nie dla idiotów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 08:55
      ochroniarze Purzeczko tylko kanapki jedzą pod bankiem......zresztą co z nich za
      ochroniarze...dzieciom tylko zwracają uwagę, a jak siedzi kilku starszych i
      pije piwo to nie podjadą nawet.....
    • Gość: kamil Re: Rottweiler - nie dla idiotów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 11:49
      Bo najłatwiej jest wypisać mandat właścicelowi psa z np. brak kagańca i tak
      zapłaci.Ostatnio widziałem jak wypisywali 70-cio letniej babci, która ryczała
      bo 300 zł za małego kundelka z 700 złotowej emerytury praktycznie skazuje ją na
      wegetację. No ale policja czy straż miejska musi sobie zarobić na przyszłe 100%
      emerytury.
      • Gość: xyz idiota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:07
        co ty pieprzysz zajadły frajerze jakie 100 proc.????????
      • Gość: Małgosia Re: Rottweiler - nie dla idiotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:12
        Gość portalu: kamil napisał(a):

> No ale policja czy straż miejska musi sobie zarobić na przyszłe 100% emerytury.

Coś pieprzysz bez sensu. Założę się, że nie potrafiłbyś na spokojnie wyjaśnić o
        co Ci chodzi. W III RP emerytura policjanta nie zależy od tego ile wlepi mandatów.
    • salamanka Re: Rottweiler - nie dla idiotów 17.02.19, 09:50
      www.facebook.com/groups/136627726996963/ Grupa stworzona i prowadzona,przez pasjonatów-hodowców, szkoleniowców, ludzi z wieloletnim doświadczeniem.
      Fachowe porady, artykuły, publikacje weterynaryjne, żywieniowe, szkoleniowe.
      ABC Rottweilera - od planowania zakupu szczenięcia, poprzez żywienie, szczepienia, wychowanie, szkolenie i wspólna droga z rottweilerem.
      ABC wystawowe- trening, zgłoszenia na wystawe, handling.
      Tylko u nas także ogólnopolska mapa Google z hodowlami i reproduktorami w Polsce.
      Zapraszamy do współtworzenia grupy,wszelkie inicjatywy i pomysły mile widziane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka