poziomk 11.09.02, 08:44 Jezcze ok 500 wpisow i kubki dla aktywnych. Prawda Redakcjo?:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inks Re: licznik 11.09.02, 08:53 Poziomka, nie poniżaj się. Idź do Centralu i sama sobie kup kubek. Taki jaki Ci się podoba i za tyle, na ile Cię stać. Zaproś redakcję na herbatkę...i posadź ich przy pustym stole. Niech Redakcja posiedzi chwilę w niezręcznej ciszy przerywanej tylko Twoim siorbaniem........ Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: licznik 11.09.02, 09:02 Tylko nie zapomnij zaprosić Ormonda. Niech będzie milczącym wyrzutem sumienia... Inksie - PoziomK jest chłopczykiem (tak twierdzi przynajmniej) :) Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: licznik 11.09.02, 14:28 W końcu to przestrzeń wirtualna i wszystko jest możliwe. To po co się tak dwuznacznie nazwał??? Zresztą wyrzuty sumienia mogą być obojga płci. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: licznik 11.09.02, 14:39 Czy ja wiem z tą dwuznacznością? Cos jak Level 42. Poziom jest rodzaju męskiego, tylko czemu akurat K? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: licznik 11.09.02, 14:47 ralston napisał: > Czy ja wiem z tą dwuznacznością? Cos jak Level 42. Poziom jest rodzaju > męskiego, tylko czemu akurat K? Czemu K to juz kedys mowilem, Poziom N- to ten w energetyce ( najwiekszy) a ja K , a ze niektorym to sie kojarzy z poziomka (owocem) to ja na to nic nie poradze Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: licznik 11.09.02, 14:50 No widzisz? Taki ze mnie stary forumowicz, a nie pamiętałem :( Starość nie radość? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: licznik 11.09.02, 14:42 Wiesz.... chlopczykiem to ja bylem jakies 30 lat temu :)) potem chlopcem, potem.... teraz raczej juz chlopcem nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: licznik 11.09.02, 14:52 PoziomK - tak między nami chłopczykami, to nie ma się na co obruszać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: licznik 11.09.02, 14:58 ralston napisał: > PoziomK - tak między nami chłopczykami, to nie ma się na co obruszać ;) A czy ja sie gniewam?:)) Odpowiedz Link Zgłoś