Gość: enigma IP: *.euro / *.euro-net.pl 13.09.02, 11:44 Wiem, ze to tylko przesady - ale dlaczego tak fatalnie dzien mi sie rozpoczal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: piatek,trzynastego 13.09.02, 12:01 Prawdopodobnie wstałaś lewą nogą, zignorowałaś czarnego kota, który przebiegł drogę a trzeba było zawrócić... Teraz to już chyba tylko pomoże trzykrotne splunięcie przez lewe ramię o północy na rozstaju dróg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: piatek,trzynastego IP: 212.33.74.* 13.09.02, 14:27 mi sie zaczal calkiem milo, dopoki z fima pt. samopomoc nie zaczelam miec do czynienia. co bylo watpliwa przyjemnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: piatek,trzynastego 13.09.02, 15:08 A ja dopiero teraz sobie zdałem sprawę, dlaczego mój szef czekał z przykrą rozmową aż do dzisiaj. Chciał wzmocnić efekt dramatyczny...Sofokles jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: piatek,trzynastego IP: 212.33.74.* 13.09.02, 16:07 widze Inks ze twoj jest rownie sympatyczny jak moj. wypijmy na pohybel glupim szefom i udanego weekendu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: piatek,trzynastego IP: *.biaman.pl 13.09.02, 16:13 Mam dzisiaj ważną dla mnie rozmowę. Jeśli efekty bedą pozytywne - radość będzie podwójna - zagrałem pechowi na nosie :)jeżeli nie ,trudno - wiadomo piątek 13... :( Życzę wszystkim szczęscia w ten dzień i miłego weekendu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: piatek,trzynastego 13.09.02, 17:37 Miłego weekendu wszystkim wbrew prześladowaniom ze strony czarnych kotów, trzynastek, piątków i tym podobnych. Ja wracam w środę. P.S. Nie rozsypujcie dzisiaj soli!!!! Odpowiedz Link Zgłoś