Dodaj do ulubionych

Sylwester miejski

IP: *.BIATEL.COM.PL / *.biatel.com.pl 18.10.05, 08:20
No i sie doczekalismy sylwestra pod golym niebem.
Szkoda tylko, ze zamiast jakiegos koncertu, gdzie mozna by poskakac itp.
bedzie pokaz opery na przerosnietym TV.
Znajac zycie, browar bedzie tylko "pod parasolami", zmieszany z woda w
stosunku 1:1 i za to trzeba bedzie zaplacic 5 zl/plastikowy kubek. Ochrona
bedzie na tyle ambitna, ze kazde proby konsumpcji wlasnego (nie kupionego "pod
parasolem") browaru skoncza sie wykluczeniem z imprezy.

Moja propozycje jest taka, zeby na scenie po polnocy nie wystepowal zaden
zespol, tylko biskup z druzyna, ktory odprawi uroczyst msze dla calej masy
ludzi znudzonych operetkowym zawodzeniem.

Zawsze mozna pojechac do innego miasta, gdzie maja wieksze pojecie o imprezach
masowych.
Pozdrawiam
TomaszB
Obserwuj wątek
    • Gość: kumaty Re: Sylwester miejski IP: *.elpos.net 18.10.05, 09:04
      Nie no - tańczyć przy operetkach ? Przecież to paranoja. Pierwszy raz sylwester
      i taka kicha. Władza z dnia na dzień schodzą na psy.
      Gratulacje za beznadziejny pomysł !
    • Gość: rowerzyk Re: Sylwester miejski IP: 195.177.197.* 18.10.05, 10:40
      A niech bedzie i operetka.
    • kalasanty76 PartyTura 18.10.05, 12:27
      WOW! Dzieje się! to chyba wpadnę na tę bibę! Rotfl! Szczerze, to za 50 klocków
      będzie słabo! Już lepiej opłacić DJ. A tak w ogóle co powiedzą na hałas
      mieszkańcy pobliskich bloków. A i jeszcze sikać po klatkach będą!
    • Gość: ja "Będzie można tańczyć i śpiewać przy powszechnie z IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 18.10.05, 13:52
      Będzie można tańczyć i śpiewać przy powszechnie znanych ariach i
      operetkach."...hhahaahh, kulturne miasto!nie wiedziałem ,że arie i operetki są
      powszechnie znane!ja np. nie znam!i to się nadaje do tańczenia??"Prawdopodobnie
      wygra opcja operetkowo-popowa"...pop bedzie śpiwał operetke ? a to coś nowego!
      byl już katolicki sylwester , a teraz zamiast księdza pop?..jak chcecie tak , to
      proponuję Vanesse Mae , łaczy te style:).Ale nie za 50 tys...na nagrody dla
      nauczycieli było 300tys , a dla mieszkanców tylko 50?kpina i tyle , ja spasuję,
      lepiej nic nie róbcie!Wg mnie powinien być Sylwester na deptaku , gdzie jest
      stowarzyszenie Rynek Kościuszki??!!Czy deptak tylko ma być "od piwa" w
      lato??Widać teraz jaki jest on "niezbędny" dla życia kulturalnego miasta!
      • kalasanty76 Re: "Będzie można tańczyć i śpiewać przy powszech 18.10.05, 15:13
        Jesteś nie na bieżąco. Przecież deptak, a raczej ulica będzie w remoncie ;-)))
        Może załóżmy własne Stowarzyszenie Sylwestrowa Zabawa Akurat Jest Super, w
        skrócie SZAJS!!! Kto jest za??? Będziemy dofinansowani przez miasto i jeszcze
        jakiś sponsorów znajdziemy. Będzie git biba
        • czajannna Re: "Będzie można tańczyć i śpiewać przy powszech 18.10.05, 18:27
          Tyle hałasu, tyle pomysłów, ale ludzie poprostu chcą się dobrze bawić.
          • Gość: bb Re: "Będzie można tańczyć i śpiewać przy powszech IP: *.iig.pl / 195.205.214.* 19.10.05, 18:49
            ;):) no pomysl miasta jest niestety jak zwykle beznadziejny...;/ to juz lepiej
            te 50tys przeznaczyc na jakis inny cel a nie na operetki na ktore malo kto
            przyjdzie...;) faktycznie lepiej by bylo oplacic jakiegos fajnego dj zeby gral
            i bylaby niezla impreza w miescie:Dzycze powodzenia i dobrej zabawy;) jak jak
            juz od 3 lat chyba uciekam w gory:):) wole posmigac na desce te kilka dni w
            roku niz zostac i czekac na super fajna impreze sylwestrowa! juz lepsze imprezy
            w ciagu roku sie znajda niz miejski sylewster;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka