augu 19.10.05, 07:58 Czy ktoś wie o decyzjach odnośnie stacji radarowej gdzieś na granicy gmin Jeleniewo i Szypliszki. Gdzie ma dokładnie stanąć i czy stanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierdutow Re: Stacja radarowa. 19.10.05, 08:13 wiesz dobrze jak się maja sprawy i nie rób z ludzi idiotów. Wywołujesz temat zastępczy. Odpowiedz Link Zgłoś
augu Re: Stacja radarowa. 19.10.05, 08:21 pierdutow napisał: > wiesz dobrze jak się maja sprawy i nie rób z ludzi idiotów. Wywołujesz temat > zastępczy. Jeżeli nie wiesz i nie potrafisz odpowiedzieć, to dlaczego mnie besztasz? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Stacja radarowa. 19.10.05, 08:43 Nie wiem czy to temat zastępczy? Inna sprawa, że wątek radaru już niejednokrotnie przewijał się na tym Forum. Usytuowanie? Góra Rejmana - jakieś dwa kilometry na północny-wschód od Ośrodka w Szelmencie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Stacja radarowa. 19.10.05, 08:44 Co do decyzji, to za bardzo nie wiem, ale chyba jednak zbudują... Odpowiedz Link Zgłoś
augu Re: Stacja radarowa. 19.10.05, 09:57 wojtek_kosynier napisał: > Nie wiem czy to temat zastępczy? Też nie wiem co miałby zastępować. > Góra Rejmana - jakieś dwa kilometry na północny-wschód od Ośrodka w Szelmencie. Dziękuję. Z jakichś ust słyszałem, że to bliżej Szelmentu, tzn na górze przy ośrodku. No to pół biedy. Choć i tak myślę, że to nie jest powód do radości. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pierdutow Re: Stacja radarowa. 19.10.05, 14:29 Biedaczek nie wie gdzie jest Szelment i góra Rejmana. Odpowiedz Link Zgłoś
augu Re: Stacja radarowa. 19.10.05, 21:11 pierdutow napisał: > Biedaczek nie wie gdzie jest Szelment i góra Rejmana. Skoro normalnie pytam, to czemu robisz wycieczki osobiste. Czy Ty naprawdę nie umiesz bez złośliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
pierdutow Re: Stacja radarowa. 19.10.05, 21:16 gdzie tu złośliwość ? po prostu współczuję niektórym i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
palecbozy1 Re: Stacja radarowa. 20.10.05, 09:51 jest juz ostateczna decyzja MON.I koniec. Tak podali w gazetach .bedo budować czy nam sie podoba czy nie,bo przeciez niedaleko granica a ochronag ranic NATO jest ważniejsza jak jakieś gówniane agroturystyki lokalnych biedaków. Najwyzej da sie im jakąś jałmużne. Odpowiedz Link Zgłoś
pierdutow Re: Stacja radarowa. 20.10.05, 10:36 postępowanie prawidłowe . Racja stanu jest o wile ważniejsza niż jakaś tam agroturystyka i ekologia razem wzięte. Odpowiedz Link Zgłoś