Gość: loona IP: *.bsk.vectranet.pl 20.10.05, 08:42 Witam, Czy ktoś pracował w firmie Creative Marketing Group? Będę wdzięczna za wszelkie informacje (warunki pracy, atmosfera, płace itp.) Dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: porto Re: Praca w CMG IP: *.aster.pl 20.10.05, 23:27 pracowala tam moja znajoma - dobrych pare lat temu; atmosfera w miare normalna, lubia umowy-zlecenia (niski koszt utrzymania pracownika), a to niekoniecznie korzystne,jesli nie jestes studentka. cudow sie nie spodziewaj, ludzie staraja sie byc mili, tworza jakis tam zespol, dlatego dosyc przyjemnie to wszystko wyglada, placa - jak to w bialymstoku - glodowa; mozna tam popracowac, ale na prawdopodobnie tylko tymczasowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loona Re: Praca w CMG IP: *.bsk.vectranet.pl 21.10.05, 08:15 Czyli płaca na jakim jest poziomie? Dzięki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porto Re: Praca w CMG IP: *.aster.pl 24.10.05, 06:36 zalezy co masz tam robic! przeciez placa zawsze zalezy od stanowiska. nie zarobisz na poczatek wieej niz 1000pln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Praca w CMG IP: *.osiedle.net.pl 24.10.05, 00:12 Przez te parę lat musiało się chyba coś zmienić. Pracuje tam moja znajoma i moim zdaniem bardzo dobrze zarabia. Dostaje ponad 2 tys na rękę. Czy na umowę o pracę czy na zlecenie - nie wiem. Na atmosferę chyba nie narzekała. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś