zyggis 01.10.02, 20:07 Oj Anulka nawet nie wiesz co sie ze mna dzieje, chyba sie zakochalem ... i to na stare lata :-)))) Pozdrawiam cieplutko... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oka Re: Chyba sie zakochałem ??? IP: *.17.79.204.lifespan.org 01.10.02, 21:33 Zakochales sie w Anulce1? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Chyba sie zakochałem ??? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 22:38 a z wzajemnością chociaż...??? Och...aż westchnę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: Chyba sie zakochałem ??? IP: *.biaman.pl 01.10.02, 23:00 zyggis napisał: > Oj Anulka nawet nie wiesz co sie ze mna dzieje, chyba sie zakochalem ... i to > na stare lata :-)))) Pozdrawiam cieplutko... czy jestes tym o kim mysle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Chyba sie zakochałem ??? IP: 212.33.74.* 02.10.02, 08:16 Zyggis na uczucia nigdy nie jest za pozno:))) pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Chyba sie zakochałem ??? 02.10.02, 08:54 To ci dopiero wątek... Moje łzy lecą mi na koszulę... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Chyba sie zakochałem ??? IP: 212.33.74.* 02.10.02, 08:55 Marat Tobie Bruce L. nie dorasta nawet do malego palca u nog! :))) na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Chyba sie zakocha?em ??? 02.10.02, 08:57 Szczesliwiec...pozazdroscic Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: Chyba sie zakochałem ??? 02.10.02, 11:32 Hm...Co by tu poradzić?-Wiem! Trzeba szybciutko zgłosić się do doktora Choroszuchy. On leczy wszytko: impotencję, alkoholizm, psychozy, urojenia,okultyzm,voyeuryzm,manieryzm, romantyzm,anoreksję, histerie.... Zaszzczepia, odtruwa, wszczepia, przezszczepia, przeprowadza reanimacje, reinkarnacje i rehabilitacje. Na zakochanie też coś poradzi. Namiary-"Gazeta Współczesna" w AAAAAAAAbsolutnie każdym wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Chyba sie zakochałem ??? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 11:41 nie mam zbyt dobrego zdania o panu doktorze Ch. Lepiej znajdź kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: Chyba sie zakochałem ??? 02.10.02, 11:46 Nie zauważyła "tonkiej ironii". Chyba nie z Białegostoku? Pomyślałby tak, gdyby nie poznał wcześniej jej innych wypowiedzi z forum... Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Chyba sie zakochałem ??? 02.10.02, 11:57 inks napisał: > Nie zauważyła "tonkiej ironii". Chyba nie z Białegostoku? Pomyślałby tak, > gdyby nie poznał wcześniej jej innych wypowiedzi z forum... Inksie, Twoje łóżko stoi prawą stroną przy ścianie? Nie zawadziłoby, jakbyś je tak przestawił... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: Chyba sie zakochałem ??? 02.10.02, 12:11 Nie da się, bo takie wielkie łoze z baldachimem, które stoi po środku pokoju i jest przyśrubowane do podłogi-suwało się kiedy chrapałem i kiedy..ale o tym może gdzie indziej...nakrętki zardzewiały i nie mogę ruszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Chyba sie zakochałem ??? 02.10.02, 12:29 inks napisał: > ...suwało się kiedy chrapałem... M: Gratuluję wydolności płuc! > i kiedy.. M: Jestem pełen podziwu! Takie ciężkie łoże z baldachimem! Ja tą metodą ledwo dam radę ruszyć tapczanik, a co dopiero przesunąć... Niektórzy to mają power... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Chyba sie zakochałem ??? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 12:18 inks napisał: > Nie zauważyła "tonkiej ironii". Chyba nie z Białegostoku? Pomyślałby tak, > gdyby nie poznał wcześniej jej innych wypowiedzi z forum... ironię zauważyłam... Zresztą nie chce mi się tego tłumaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Chyba sie zakochałem ??? IP: 212.33.74.* 02.10.02, 13:44 paskudy chca Zygissa leczyc:)))) lepiej sie od Niego zarazcie, bedzie koniec z depresja jesienna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: Chyba sie zakochałem ??? 02.10.02, 14:04 Chyba o tym nie napisałem....wzmiankowany doktor z depresyj wszelakich wyprowadza y zabobony wszelakie a demony różniste mocą swoją wypędza i od chuci wyzwala takoż. Kryptoreklamy jakowoż mi waszmość nie imputuj bo z dwururki palnę a achołkom obić każę. Amen. Imć Inks. Dan w Białysmtoku roku Panskiego drugiego w miesiącu oktobrze. Zakochiwanie się jest męczące tak poza tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Chyba sie zakochałem ??? IP: 212.33.74.* 02.10.02, 15:30 obiektywnie patrzac to zycie w ogole jest meczace. ale po paru piwkach albo w stanie upojenia milosnego da sie to zniesc:))) Odpowiedz Link Zgłoś