Dodaj do ulubionych

wesele i kamerzysta

IP: *.biaman.pl 03.10.02, 12:34
Czy wiecie gdzie można wynająć fajną salę na wesele i dobrego kamerzystę.
Podajcie namiary. Dzięki :)
Obserwuj wątek
    • Gość: dracul Re: wesele i kamerzysta IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 03.10.02, 12:48
      niedawno bylem na takiej imprezie w domu "aleksandra" przy wasilkowskiej. mila
      sala, sprawna obsluga... może tam? a kamerzysta... spróbuj w tvb. serio!
    • Gość: ja Re: wesele i kamerzysta IP: *.adminpan.waw.pl / 10.1.3.* 03.10.02, 15:05
      Kamerzysta to Piotr Gromko lub Piotr Ponikwicki (obaj po rezyserii). Pracowali
      kiedys w TVB, ale zrezygnowali na rzecz wesel. Robia naprawde dobre filmy, ale
      niestety nie sa tani.
      • Gość: k. Re: wesele i kamerzysta IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 16:14
        Gość portalu: ja napisał(a):

> Kamerzysta to Piotr Gromko lub Piotr Ponikwicki (obaj po rezyserii).
        Pracowali
        > kiedys w TVB, ale zrezygnowali na rzecz wesel. Robia naprawde dobre filmy,
        ale
        > niestety nie sa tani.

Nie popieram mam wes. nagrane przez jednego z powyzszych i NIE POLECAM stosunek
        jakości do ceny tragiczny. Pan z Telewizji nie musi oznaczać czegoś dobrego.
        Poproś zawsze o kasetę demo !!!!!!
    • inks Re: wesele i kamerzysta 03.10.02, 15:25
      W TVB mają kilka sal i kamerzystów, a jesli cię stać polecam studio TVP przy
      Woronicza w Warszawie. Słyszałem,że mozna wynająć Idziaka-to jeśli chodzi o
      kamerzystów. Kamil Durczok-jesli ma wolne terminy -zatrudnia się jako wodzirej.
      • Gość: X Re: wesele i kamerzysta IP: *.biaman.pl 04.10.02, 17:06
        inks napisał:

> W TVB mają kilka sal i kamerzystów, a jesli cię stać polecam studio TVP przy
        > Woronicza w Warszawie. Słyszałem,że mozna wynająć Idziaka-to jeśli chodzi o
        > kamerzystów. Kamil Durczok-jesli ma wolne terminy -zatrudnia się jako
        wodzirej
        > .

bardzo śmieszne inks, pytanie było poważne a Ty sobie żarty stroisz. Może sam
        zorganizujesz sobie tam wesele? :)))
    • akir Re: wesele i kamerzysta 04.10.02, 12:33
      Kamerzysta Jurek 501431502 , Filmował wesele moje i kilku moich znajomych,
      wszyscy są bardzo zadowoleni z filmu(ale oczywiście poproś o kasetępokazową),
      jedyny mankament to częste opóźnienia w oddaniu zmontowanego materiału, ale to
      tylko kwestia tego żeby od razu go przycisnąć.

Moje wesele miałem w sali zakładów mięsnych przy stawie na Dojlidach , dosyć
      tanio i smacznie , ale brak klimatyzacji (co zimą nie powinno mieć znaczenia,
      moje wesele w czerwcu i upały +30°C) , niestety nie mam już numeru tel.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka