pilzbery 18.11.05, 08:00 będzie taka sama kicha jak przed dworcem. 2 zł za godzinę. niech się w dupę ugryzą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Błędnik Re: Parkowanie przed szpitalem IP: 85.232.227.* 18.11.05, 09:37 gdzie Wyszyńskiego a gdzie PSK? Chyba raczej autorze artykułu Waszyngotna... poraża czasami niemoc redaktorków, piszą co im ślina na język przyniesie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deszcz Re: Parkowanie przed szpitalem IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 20.11.05, 13:58 Kalasanty i Szerszeń dobrze napisali. teraz jeszcze pielegniarki niech zaplacą za to ze przyjechaly do pracy! cudny pomysl. i mozna im placic 203. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Parkowanie przed szpitalem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 10:18 100% racja! Jest kicha przed dworcem, bedzie przed szpitalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Parkowanie przed szpitalem IP: *.cs.bialystok.pl / *.085.pl 18.11.05, 12:18 "Zdarzało się bowiem, iż swoje samochody na cały dzień zostawiali u nas np. klienci robiący zakupy w centrum."....i to mówi człowiek bądź co bądź inteligentny , dyrektor szpitala??jakie zakupy można w pobliżu zrobić? gdzie?!skoro np pod ABC jest wygodny , bezplatny parking!pewnie !, ktoś przyjeżdża pod szpital zostawić samochód i idzie kilka km na zakupy! Ale każde tłumaczenie jest dobre, aby wprowadzić opłaty i zarobić na boku kosztem ludzi!Utwardzenie nawierzchni? komu te bajki!przecież tam jest wszystko utwardzone!Teraz i tak mnóstwo ludzi parkuje pod blokami na Waszyngtona zajmując miejsca mieszkańcom...niech p. dyrektor powie jaka jest umowa, ile z tego bedzie miał szpital?Bo wprowadzić opłaty po to aby tylko jakaś firma się bogaciła??to jest bezcelowe! wręcz skandaliczne wyzyskiwanie rodzin ludzi chorych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja z Bojar Re: Parkowanie przed szpitalem IP: *.cs.bialystok.pl / *.085.pl 18.11.05, 12:29 Będzie jeszcze gorzej aniżeli teraz. Przecież Ci biedni lekarze i wkupujący się w ich łaski pacjenci klinicznego zastawiają swoimi samochodami wszystkie skrawki ziemi w obrębie szpitala, przejścia dla pieszych, chodniki zmuszając spieszonych nieboraków do uskakiwania przed kolejnymi chętnymi na wolne miejsce. Teraz natomiast, gdy sam wjazd (jak zro9zumiałem) stanie się płatny będzie jeszcze gorzej, bo znikną resztki zieleni, drzew, krzewów, jako że parkować będą paniska - płacę i wymagam. Rehabilitowałem się tam, to wiem , jakim woltyżerem trzeba być, żeby przejśc do któregokolwiek oddziału od strony ul. Waszyngtona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KALASANTY Re: Parkowanie przed szpitalem IP: 212.33.78.* 19.11.05, 08:28 KOGOŚ POJEBAŁO DO KOŃCA. LEKARZE MAJĄ PŁACIĆ ZA TO ŻE PRZYJEZDŻAJĄ DO PRACY. ZA SWOJE PIENIĄDZE NIE MAJĄ GWARANCJI MIEJSCA DO PARKOWANIA. PŁACĄ Z GÓRY - CZYLI KREDYTUJĄ BUDOWĘ PARKINGU. OPŁATY ZA DZIERŻAWĘ SZPITAL PRZEZNACZY NA TWORZENIE MIEJSC PARKINGOWYCH NA KTÓRYCH BĘDZIE KTOŚ Z ZEWNĄTRZ ZARABIAŁ. OPŁATY POBIERANE SĄ BEZ ŻADNYCH POKWITOWAŃ CZYLI NIE MOGA BYĆ ODLICZONE OD PODATKU JAKO KOSZT DOCHODU. UMOWA JEST PODPISANA Z GÓRY NA KILKA LAT. CENA ROKU 2005 ZGODNIE Z UMOWĄ NIE JEST GWARANTOWANA CZYLI MOŻE ULEC ZMIANIE. DO OPŁATY PARKINGOEWEJ DOCHODZI CENA KARTY PARKINGOWEJ CZY OPŁATY SĄ W RZECZYWISTOŚCI WYŻSZE. FIRMA NIE ODPOWIADA ZA NIC W ZAKRESIE SZKÓD JAKIE MOGA ZAISTNIEĆ W TRAKCIE PARKOWANIA. REASUMUJĄC ARTYKUŁ ZAWIERA SAME PÓŁPRAWDY. BRAK RZETELNOŚCI DZIENNIKARSKIEJ PRZY PISANIU ARTYKUŁU. OCZEKUJĘ KOLEJNEGO ARTYKUŁU WYJAŚNIAJACEGO POWYŻSZE SPRAWY A TAKŻE INFORMACJI KTO PROWADZIŁ TEN PRZETARG( W DOMYŚLE KTO ZA TO WZIĄŁ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szerszeń Re: Parkowanie przed szpitalem IP: 212.33.78.* 19.11.05, 08:37 Same kłamstwa. Pozatym jeśli firma szanująca się jest w strefie płatnego parkowania to swoim pracownikom wykupje możliwośc parkowania (funduje). To w końcu od nich zaleza przychody firmy i płace prezesa. Natomiast Szpital dodatkowo na nich pasozytuje. Proponuje popatrzeć na inne uczelnie w Białymstoku. Pracownicy mają mozliwość parkowania za darmo ( dostają pilota do szlabanu za zwrotną kaucją). Gdzie Pan Redaktor zauważył dobrodziejstwa nowo tworzonego parkingu. Chyba w nieformalnych opłatach firmy na rzecz nie wiem kogo ale ktoś tu musiał dostać w łapę żeby iśc na taki szwindel Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Parkowanie przed szpitalem 20.11.05, 15:12 Zgadzam się: niech się w dupę ugryzą. Odpowiedz Link Zgłoś