Dodaj do ulubionych

Parkowanie przed szpitalem

18.11.05, 08:00
będzie taka sama kicha jak przed dworcem. 2 zł za godzinę. niech się w dupę ugryzą.
Obserwuj wątek
    • Gość: Błędnik Re: Parkowanie przed szpitalem IP: 85.232.227.* 18.11.05, 09:37
      gdzie Wyszyńskiego a gdzie PSK? Chyba raczej autorze artykułu Waszyngotna...
      poraża czasami niemoc redaktorków, piszą co im ślina na język przyniesie!
      • Gość: Deszcz Re: Parkowanie przed szpitalem IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 20.11.05, 13:58
        Kalasanty i Szerszeń dobrze napisali. teraz jeszcze pielegniarki niech zaplacą
        za to ze przyjechaly do pracy! cudny pomysl. i mozna im placic 203.
    • Gość: Romek Re: Parkowanie przed szpitalem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 10:18
      100% racja! Jest kicha przed dworcem, bedzie przed szpitalem.
    • Gość: ja Re: Parkowanie przed szpitalem IP: *.cs.bialystok.pl / *.085.pl 18.11.05, 12:18
      "Zdarzało się bowiem, iż swoje samochody na cały dzień zostawiali u nas np.
      klienci robiący zakupy w centrum."....i to mówi człowiek bądź co bądź
      inteligentny , dyrektor szpitala??jakie zakupy można w pobliżu zrobić?
      gdzie?!skoro np pod ABC jest wygodny , bezplatny parking!pewnie !, ktoś
      przyjeżdża pod szpital zostawić samochód i idzie kilka km na zakupy! Ale każde
      tłumaczenie jest dobre, aby wprowadzić opłaty i zarobić na boku kosztem
      ludzi!Utwardzenie nawierzchni? komu te bajki!przecież tam jest wszystko
      utwardzone!Teraz i tak mnóstwo ludzi parkuje pod blokami na Waszyngtona zajmując
      miejsca mieszkańcom...niech p. dyrektor powie jaka jest umowa, ile z tego bedzie
      miał szpital?Bo wprowadzić opłaty po to aby tylko jakaś firma się bogaciła??to
      jest bezcelowe! wręcz skandaliczne wyzyskiwanie rodzin ludzi chorych!
    • Gość: Ja z Bojar Re: Parkowanie przed szpitalem IP: *.cs.bialystok.pl / *.085.pl 18.11.05, 12:29
      Będzie jeszcze gorzej aniżeli teraz. Przecież Ci biedni lekarze i wkupujący
      się w ich łaski pacjenci klinicznego zastawiają swoimi samochodami wszystkie
      skrawki ziemi w obrębie szpitala, przejścia dla pieszych, chodniki zmuszając
      spieszonych nieboraków do uskakiwania przed kolejnymi chętnymi na wolne
      miejsce. Teraz natomiast, gdy sam wjazd (jak zro9zumiałem) stanie się płatny
      będzie jeszcze gorzej, bo znikną resztki zieleni, drzew, krzewów, jako że
      parkować będą paniska - płacę i wymagam. Rehabilitowałem się tam, to wiem ,
      jakim woltyżerem trzeba być, żeby przejśc do któregokolwiek oddziału od strony
      ul. Waszyngtona.
    • Gość: KALASANTY Re: Parkowanie przed szpitalem IP: 212.33.78.* 19.11.05, 08:28
      KOGOŚ POJEBAŁO DO KOŃCA. LEKARZE MAJĄ PŁACIĆ ZA TO ŻE PRZYJEZDŻAJĄ DO PRACY. ZA
      SWOJE PIENIĄDZE NIE MAJĄ GWARANCJI MIEJSCA DO PARKOWANIA. PŁACĄ Z GÓRY - CZYLI
      KREDYTUJĄ BUDOWĘ PARKINGU. OPŁATY ZA DZIERŻAWĘ SZPITAL PRZEZNACZY NA TWORZENIE
      MIEJSC PARKINGOWYCH NA KTÓRYCH BĘDZIE KTOŚ Z ZEWNĄTRZ ZARABIAŁ. OPŁATY
      POBIERANE SĄ BEZ ŻADNYCH POKWITOWAŃ CZYLI NIE MOGA BYĆ ODLICZONE OD PODATKU
      JAKO KOSZT DOCHODU. UMOWA JEST PODPISANA Z GÓRY NA KILKA LAT. CENA ROKU 2005
      ZGODNIE Z UMOWĄ NIE JEST GWARANTOWANA CZYLI MOŻE ULEC ZMIANIE. DO OPŁATY
      PARKINGOEWEJ DOCHODZI CENA KARTY PARKINGOWEJ CZY OPŁATY SĄ W RZECZYWISTOŚCI
      WYŻSZE. FIRMA NIE ODPOWIADA ZA NIC W ZAKRESIE SZKÓD JAKIE MOGA ZAISTNIEĆ W
      TRAKCIE PARKOWANIA. REASUMUJĄC ARTYKUŁ ZAWIERA SAME PÓŁPRAWDY. BRAK RZETELNOŚCI
      DZIENNIKARSKIEJ PRZY PISANIU ARTYKUŁU. OCZEKUJĘ KOLEJNEGO ARTYKUŁU
      WYJAŚNIAJACEGO POWYŻSZE SPRAWY A TAKŻE INFORMACJI KTO PROWADZIŁ TEN PRZETARG( W
      DOMYŚLE KTO ZA TO WZIĄŁ)
    • Gość: Szerszeń Re: Parkowanie przed szpitalem IP: 212.33.78.* 19.11.05, 08:37
      Same kłamstwa. Pozatym jeśli firma szanująca się jest w strefie płatnego
      parkowania to swoim pracownikom wykupje możliwośc parkowania (funduje). To w
      końcu od nich zaleza przychody firmy i płace prezesa. Natomiast Szpital
      dodatkowo na nich pasozytuje. Proponuje popatrzeć na inne uczelnie w
      Białymstoku. Pracownicy mają mozliwość parkowania za darmo ( dostają pilota do
      szlabanu za zwrotną kaucją). Gdzie Pan Redaktor zauważył dobrodziejstwa nowo
      tworzonego parkingu. Chyba w nieformalnych opłatach firmy na rzecz nie wiem
      kogo ale ktoś tu musiał dostać w łapę żeby iśc na taki szwindel
      • shiva772 Re: Parkowanie przed szpitalem 20.11.05, 15:12
        Zgadzam się: niech się w dupę ugryzą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka