Gość: siostra Potencjana IP: 217.97.177.* 01.12.05, 11:09 na trzezwo za 1200 zl na miesiac nie da sie operowac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PiS dniety lekarz Re: Operacja udana, pacjent zmarł IP: 217.97.177.* 01.12.05, 11:13 ja nie operuje nawet za 1500 do kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
dodu Re: Operacja udana, pacjent zmarł 01.12.05, 12:43 Dziwni ludzie. Płacą łapówki by się dostać na medycynę, a potem nocami ryja "tysięczniki" doskonale wiedząc, ze lekarska pensja, o ile znajda prace, będzie przeciętna. Takie poświecenie dla narodu, czy może jest cos o czym nie wiem? Bo studenciki medycyny na dawców szpiku patrzyły jak na frajerów. Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: Operacja udana, pacjent zmarł 01.12.05, 13:24 Hehehe, ja tam zadnej lapowki za przyjecie na medycyne nie placilem. Odpowiedz Link Zgłoś
dodu Re: Operacja udana, pacjent zmarł 01.12.05, 13:33 conveyor napisał: > Hehehe, ja tam zadnej lapowki za przyjecie na medycyne nie placilem. Acha, rozumiem zatem, że przez znajomości. Tylko nadal nie wiem po co... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Operacja udana, pacjent zmarł 01.12.05, 13:35 dla dodu nie przychodzi do głowy, że ktos po prostu może byc dobry... to nie świadczy o lekarzach tylko o nim samym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Operacja udana, pacjent zmarł IP: *.koba.pl 01.12.05, 14:25 dodu napisał: > conveyor napisał: > > > Hehehe, ja tam zadnej lapowki za przyjecie na medycyne nie placilem. > > Acha, rozumiem zatem, że przez znajomości. W moim przypadku ani łapówka ani plecy. Co Ty na to? PS. Po czym poznać, że ktoś "patrzy na dawców jak na frajerów"? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Operacja udana, pacjent zmarł 01.12.05, 14:26 dodu ma jakiś uraz... czyzby sam nie dostał się na medycynę???? Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: Operacja udana, pacjent zmarł 01.12.05, 19:28 Panie Dodu ten test mozna zdac, naprawde. Nie potrzeba do tego kasy, ani znajomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: Operacja udana, pacjent zmarł 01.12.05, 19:34 Aha, panie Dodu, pytal pan po co. Po to zeby niedlugo nawiac do Anglii albo Irlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxL69 Re: Operacja udana, pacjent zmarł IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 01.12.05, 12:50 szpital to nie melina!!!mam nadzieję, że zapłaci za swoją głupotę!!a gdyby ktoś następny potrzebował pomocy.pani doktor nie byłaby już w stanie pomóc.DO GAZU Z NIĄ!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Operacja udana, pacjent zmarł 01.12.05, 14:18 jedno jest pewne - lekarka była w pracy pijana. To już powinno wystarczyć aby ją zwolnić. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Operacja udana, pacjent zmarł 01.12.05, 15:34 a ja jestem ciekawa po jakich lekach uspokajacych pani doktor miala ok. 1 promila we krwi ? po amolu czy czyms innym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lomzynianka Re: Operacja udana, pacjent zmarł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 15:48 proponuje gazecie przeprowadzić dziennikarskie śledztwo ilu lekarzy po terapi odwykowej pracuje w tym szpitalu, a ilu ma problemy aa - warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Potencjana Re: Operacja udana, pacjent zmarł IP: 217.97.177.* 01.12.05, 19:25 W szpitalach i panstwowych przychodniach pracuja nieudacznicy,lapowkowicze lub frajerzy,lekarz jesli chce zarabiac porzadnie i uczciwie bierze sie za prywatna praktyke i spoko wyciaga w miech 25000 zlotych Odpowiedz Link Zgłoś