Dodaj do ulubionych

Piszą o nas

04.12.05, 12:56
W poznańskiej Wyborczej z 14 października piszą o nas, byłem tam wtedy i
kupiłem gazetę, podaje linka gdzie jest zeskanowany artykuł:

static.flickr.com/35/69791711_04bcc99b10_o.jpg
Obserwuj wątek
    • ironicznyprostaczek Re: Piszą o nas, 04.12.05, 15:33
      Chyba dobrze odkryli naszą mentalność, obrażamy się na te czyjeś słowa, kiedy
      ktoś mówi, że jest geniuszem, że jest z miasta i w ogóle jest kimś, my wolimy
      cichą pracę, zeby nikt o nas nie wiedział w kraju, żeby niewiele się zmieniało,
      rządziła stara ekipa jeszcze znana z PRLu, itd. Moze dlatego nigdy nie spotkałem
      się z żadnym tekstem w ogólnokrajowej prasie i telewizji pozytywnie określającym
      Suwałki i nasz region, okolicę. Jak myślicie dlaczego tylko źle o nas wszyscy piszą?
      • ironicznyprostaczek Re: Piszą o nas,. 04.12.05, 18:05

Może Pierdutow ma rację, powinna powstac dokumentacja ze zdjęciami nowych
        ładnych miejsc w Suwałkach, sztoby inni widzieli jak pieknie się rozwija nasze
        miasto, jest co pokazać, np. park konstytucji wieczorem rozświetlony jak z bajek
        andersena, i na około świecące okna kamienic, odnowionych, ładnych, można
        pokazać nowe, ładne lokale, puby i restauracje, piękny w środku Ratusz, ładne
        ronda, nowe sklepy, księgarnię biały kruk, osiedle centrum(narkomanek nie
        fotografujcie w nocy), i wiele jeszcze innych cudnych miejsc, ja niedługo
        napiszę na blogu jak nasze maisto prężnie się rozwijało na przestrzeni wieków
        włącznie ze zdjęciami, czujcie naszego ducha Suwalczanie i pokazujcie światu jak
        u nas inaczej teraz, jak ładnie, ile nowych szkół, ile zakładów pracy,
        prywatnych firm i jak pręznie tutaj działa nowa kultura magiczna przez mnie
        reprezentowana, a może się pogubułem i to co piszę to sama prawda, sama
        rzeczywistość i jest tylko ładnie, pięknie,
        • pierdutow Re: Piszą o nas,. 12.12.05, 21:10
          a co u ciebie z tym sztoby? Z ruska ci zajechało?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka