ironicznyprostaczek 04.12.05, 12:56 W poznańskiej Wyborczej z 14 października piszą o nas, byłem tam wtedy i kupiłem gazetę, podaje linka gdzie jest zeskanowany artykuł: static.flickr.com/35/69791711_04bcc99b10_o.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ironicznyprostaczek Re: Piszą o nas, 04.12.05, 15:33 Chyba dobrze odkryli naszą mentalność, obrażamy się na te czyjeś słowa, kiedy ktoś mówi, że jest geniuszem, że jest z miasta i w ogóle jest kimś, my wolimy cichą pracę, zeby nikt o nas nie wiedział w kraju, żeby niewiele się zmieniało, rządziła stara ekipa jeszcze znana z PRLu, itd. Moze dlatego nigdy nie spotkałem się z żadnym tekstem w ogólnokrajowej prasie i telewizji pozytywnie określającym Suwałki i nasz region, okolicę. Jak myślicie dlaczego tylko źle o nas wszyscy piszą? Odpowiedz Link Zgłoś
ironicznyprostaczek Re: Piszą o nas,. 04.12.05, 18:05 Może Pierdutow ma rację, powinna powstac dokumentacja ze zdjęciami nowych ładnych miejsc w Suwałkach, sztoby inni widzieli jak pieknie się rozwija nasze miasto, jest co pokazać, np. park konstytucji wieczorem rozświetlony jak z bajek andersena, i na około świecące okna kamienic, odnowionych, ładnych, można pokazać nowe, ładne lokale, puby i restauracje, piękny w środku Ratusz, ładne ronda, nowe sklepy, księgarnię biały kruk, osiedle centrum(narkomanek nie fotografujcie w nocy), i wiele jeszcze innych cudnych miejsc, ja niedługo napiszę na blogu jak nasze maisto prężnie się rozwijało na przestrzeni wieków włącznie ze zdjęciami, czujcie naszego ducha Suwalczanie i pokazujcie światu jak u nas inaczej teraz, jak ładnie, ile nowych szkół, ile zakładów pracy, prywatnych firm i jak pręznie tutaj działa nowa kultura magiczna przez mnie reprezentowana, a może się pogubułem i to co piszę to sama prawda, sama rzeczywistość i jest tylko ładnie, pięknie, Odpowiedz Link Zgłoś
pierdutow Re: Piszą o nas,. 12.12.05, 21:10 a co u ciebie z tym sztoby? Z ruska ci zajechało? Odpowiedz Link Zgłoś