Gość: jelka IP: *.dip.t-dialin.net 18.10.02, 10:45 Chcialabym poznac wasza opinie na temat podobno najlepszej fryzjerki w Bialymstoku chodzi o Zabrocka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatka_ Re: Pytanie do dziewczyn 18.10.02, 13:12 A to juz Dima nie jest najlepszy?;) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Pytanie do dziewczyn 18.10.02, 13:37 odkad scielam sie na lyso, nie mam takich problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Pytanie do dziewczyn 18.10.02, 14:50 Chcialbym w to wierzyc .... Ty i na lyso :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Pytanie do dziewczyn 18.10.02, 15:36 Trzeba by sprawdzic jak sie nosi teraz Prince :)Ania chyba wspominala, ze jest do niego podobna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Pytanie do dziewczyn IP: *.sav.tkb.net.pl 18.10.02, 14:40 No właśnie ja jestem przyjezdna i niedawno tu się osiedliłam. Szukałam dobrej fryzjerki poprzez metody chybił - trafił i częściej było chybił. Poleccie mi jakąśdobrą fryzjerkę. Czy ta wspomniana Zabrocka jest niezła? A gdzie ona przyjmuje? Podajcie mi proszę jakiś namiar na dobrego fryzjera. Dzięki z góry. Elka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Pytanie do dziewczyn IP: *.man.bialystok.pl 18.10.02, 15:18 Mnie najbardziej oppowiada p. Ewelina z Gabriela na Krakowskiej. Dobra jest też p. Agnieszka Gierałtowska, z Rzemieślnika na Wyszyńskiego - zanim otworzyła własny zakład, pracowała u Dimy. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Pytanie do dziewczyn 18.10.02, 15:42 Tanio, dobrze i na krotko :)u Pani Ewy w panstwowym zakladzie na Palcowej! Nogi tez robia swietnie, ale brwi nie polecam!!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Pytanie do dziewczyn 18.10.02, 15:52 Chatka, nogi robia? znaczy ze jak bede chciala to zrobia mi dluzsze? gdzie, gdzie to jest ??? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Pytanie do dziewczyn 18.10.02, 16:15 anka1 napisała: > Chatka, nogi robia? znaczy ze jak bede chciala to zrobia mi dluzsze? gdzie, > gdzie to jest ??? Zawsze marzyłem o trzeciej, czy można tam sobie taką sprawić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flora Stulgis&Stulgis the best IP: *.biaman.pl 18.10.02, 21:02 Najlepsza bezapelacyjnie jest Kinga Stulgis, zakład nazywa się Stulgis & Stulgis i jest przy ul. Sienkiewicza. Kinga ma super rękę do strzyżenia tylko niestety jest droga. Ale wierz mi naprawdę będziesz zadowolona, dziewczyna ma dar do strzyżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Pytanie do dziewczyn 19.10.02, 10:26 anka1 napisała: > Chatka, nogi robia? znaczy ze jak bede chciala to zrobia mi dluzsze? gdzie, > gdzie to jest ??? Aniu niestety nogi robia bardzo bardzo krotko...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelka Re: Pytanie do dziewczyn IP: *.dip.t-dialin.net 19.10.02, 17:08 nie wiem jak sprawa wyglada w Polsce, ale Japonki i Koreanki chetnie poddaja sie operacji przedluzania nog. Caly proces polega na lamaniu kosci, w luke wstawione jest "imadlo", ktore codziennie wydluzane jest o 1mm. Zabieg jest cholernie bolesny, i trwa miesiacam (kosztuje ok 4 tys baksow). Czego sie nie robi dla urody! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Pytanie do dziewczyn IP: *.bial.gazeta.pl 18.10.02, 21:05 chociaż nie jestem dziewczyną, to ci pomogę :))) Polecam Damiana z Salonu Fryzur na Warszawskiej (od skrzyżowania z Sienkiewicza po prawej, jakieś 300 metrów). Jest dobry i umie doradzić. Sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Pytanie do dziewczyn IP: *.sav.tkb.net.pl 18.10.02, 22:46 dzięki za wszystkie informacje. A czy może znacie jakąs dobrą kosmetyczkę w Białym - jezeli mogę przy okazji zapytac? Pozdrawiam was Elka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelka Re: Pytanie do dziewczyn IP: *.dip.t-dialin.net 19.10.02, 10:26 Gość portalu: elka napisał(a): > dzięki za wszystkie informacje. A czy może znacie jakąs dobrą kosmetyczkę w > Białym - jezeli mogę przy okazji zapytac? > Pozdrawiam was > Elka polecam siostre cioteczna Izy Skorupko - jej zaklad znajduje sie przy starej Alei 1 Maja, obok Banku "SKOK",-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Pytanie do dziewczyn IP: *.tkb.pl / 10.1.73.* 21.10.02, 16:32 A gdzie jest ta Aleja 1 maja? Pytałam męża - też nie wie. To od Sienkiewicza odchodzi, na przeciw budynku Gazety Wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Pytanie do Redakcji z kolei IP: 212.33.74.* 21.10.02, 18:13 czy bede zlosliwa jesli doradze Dziewczynom skorzystanie z nowego planu miasta dolaczonego do Gazety?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś