Gość: Renata IP: 83.19.27.* 07.12.08, 17:47 Czy jak wprowadzą ruch bezwizowy do USA to będzie trzeba miec paszport biometryczny??Mój paszport mam ważny do 2013r.Czy będe mogła np. w 2010 już wyrobic sobie nowy czy muszę czekac aż stary się zużyje?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiedzma30 Re: Paszport biometryczny 07.12.08, 18:33 Nie martw sie na zapas ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Paszport biometryczny IP: *.chello.pl 07.12.08, 18:33 Przed wyjazdem do Kanady, w marcu tego roku, wyrabialam nowy paszport biometryczny i mimo że stary był ważny jeszcze dwa lata nikt nie robił żadnych problemów. Po miesiącu otrzymałam nowy dokumenyt Pozdrawiam Janka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: Paszport biometryczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 15:50 a ja mam moj wazny do 2014 ale nie zamierzam stac w zadnych kolejkach po wizy i tez juz mi wyrabiaja nowy, a co do zniesienia wiz do usa... jak to wejdzie to uwierze.. tak jak juz ktos powiedzial... nie martw sie na zapas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lil John Re: Paszport biometryczny IP: 83.19.27.* 14.12.08, 08:13 Ale tym ruchem bezwizowym to się długo cieszyc nie bedziemy.Teraz procent odmów to 13,8% czyli może i juz lada chwila zniosą ale aby to utrzymac w USA nie może zostac nielegalnie więcej niż 3% podróżnych czy jakoś tak czytałem a znając nasz naród to jakoś w to nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś