angie14 18.02.05, 20:37 co najbardziej wkurza Was w swoich facetach, za co macie czasem ochote ich ukatrupic????:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charlie_x Re: co najbardziej... 18.02.05, 22:45 ..to ci historia niesłychana gdy wściekła pani zabija pana..8) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: co najbardziej... 18.02.05, 22:49 a lilie rosną wysoko jak pan leży głęboko :-D Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: co najbardziej... 18.02.05, 22:53 ..witaj alpepe, znasz ten wierszyk dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: co najbardziej... 18.02.05, 22:59 oj, było, że Zbrodnia to niesłychana, pani zabiła pana, Mickiewicza Ale, żeby teraz pan nie zabił pani, to się zmywam Dobranoc! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlie_x Re: co najbardziej... IP: *.tvgawex.pl 18.02.05, 23:06 ...8)..dobranoc,a ja tu trochę posiedzę, bo moja pani już śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: co najbardziej... 18.02.05, 23:15 angie14 napisała: > co najbardziej wkurza Was w swoich facetach, za co macie czasem ochote ich > ukatrupic????:))) _______ ..moje roztargnienie i bałaganiarstwo może być dla mnie śmiertelnym zagrożeniem ze strony pewnej uroczej blondynki..8) Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: co najbardziej... 18.02.05, 23:19 to ciekawe:)) A to roztargnienie to czym sie objawa i to bałganiarstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: co najbardziej... 18.02.05, 23:28 isabelle7 napisała: > to ciekawe:)) A to roztargnienie to czym sie objawa i to bałganiarstwo? _______ ..mój szczyt roztargnienia przypadł kilkanaście lat temu,kiedy to mocno zafrapowany zawodowymi sprawami pojechałem samochodem(!) wraz z moim wówczas kilkuletnim synkiem do moich teściow. Po powrocie do domu moja żona stojąc w drzwiach uświadomiła mi ,że powinienem wrócić razem z dzieckiem..!!..Po prostu zapomniałem zabrać ze sobą własne dziecko.Śmieją się ze mnie do dziś..8)Natomiast bałaganiarstwo to ..efekt mojego zamiłowania do gotowania.Panicznie nie znoszę mycia garów...8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: co najbardziej... IP: *.crowley.pl 18.02.05, 23:34 co mnie wkurza? fochy z blahego powodu i nieslownosc na szczescie nie jest to czeste, wiec nie mam wielkiej ochoty go ukatrupic :-) no ale czasami mnie to drazni Odpowiedz Link Zgłoś