adam.kaminski 23.10.02, 18:22 ujme w kilku slowach - pajacyk z PO przyjachal poprzec pajacyka z ZCHN - jesooo co sie dzieje z ta prawa strona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prawa Re: Zdecydują wyborcy IP: *.tkb.pl / 10.1.32.* 23.10.02, 19:58 i mam nadzieję że zdecydują dobrze i nigdzie nie zobacze nazwisk Kamiński!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam.kaminski Re: Zdecydują wyborcy IP: *.suprasl.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 20:51 Jaasne - AWS BIS - tylko Kaminskiego Wam brakuje do sukcesu. Jeden juz jest w POPISIE (dlaczego to mi sie kojarzy z pisianiem) Poza tym - bez nerwow - kazdy popelnia bledy Gość portalu: prawa napisał(a): > i mam nadzieję że zdecydują dobrze i nigdzie nie zobacze nazwisk > Kamiński!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Zdecydują wyborcy IP: *.agnella.com.pl 24.10.02, 08:02 Tylko proszę PO do prawicy nie podstawiać. Nie ma z nią nic wspólnego. Niczym się nie różni od Uni Wolności, która jest na wymarciu. A ludzie i poglądy te same. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowy rozsadek Re: Zdecydują wyborcy IP: *.osiedle.net.pl 24.10.02, 17:32 Nie chce i porownywac do prawicy - ale mi ich szkoda - kto rozsadny popiera ZChN Szczegolnie rozsadny liberal Gość portalu: radek napisał(a): > Tylko proszę PO do prawicy nie podstawiać. Nie ma z nią nic wspólnego. Niczym > się nie różni od Uni Wolności, która jest na wymarciu. A ludzie i poglądy te > same. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Zdecydują wyborcy IP: *.polmos.bialystok.pl 24.10.02, 08:25 Najbardziej kompetentnym kandydatem na prezydenta Białegostoku jest Pan Marek Kozłowski. Odpowiedz Link Zgłoś
yoghurt Re: Zdecydują wyborcy 24.10.02, 09:41 Gość portalu: Krystyna napisał(a): > Najbardziej kompetentnym kandydatem na prezydenta Białegostoku > jest Pan Marek Kozłowski. Szkoda tylko że na ulotce reklamowej ma koszmarne zdjęcie z czarną teczką oraz że chwali się swoją działalnością w organizacjach sportowych a ja wprost nie cierpię "sportowców" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowy rozsadek Re: Zdecydują wyborcy IP: *.osiedle.net.pl 24.10.02, 17:33 dla mnie on nie jest za bardzo kompetentny. Ale przynajmniej sluch - 2500 podpisow zmienilo jego zdanie o autobusach. To za duzo zeby byc prezydentem Gość portalu: Krystyna napisał(a): > Najbardziej kompetentnym kandydatem na prezydenta Białegostoku > jest Pan Marek Kozłowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Zdecydują wyborcy IP: *.osiedle.net.pl 24.10.02, 20:33 Gość portalu: Krystyna napisał(a): > Najbardziej kompetentnym kandydatem na prezydenta Białegostoku > jest Pan Marek Kozłowski Bardzo kompetentnie rozłożył Bialostocki sport a KS Włukniarz to juz dobił. Może trzeba doprowadzic do ruiny to miasto aby jego mieszkańcy zrozumieli co robia popierając Kozłowskiego czy Tura. Odpowiedz Link Zgłoś