Dodaj do ulubionych

Rydzyk jadowity

IP: *.isb.com.pl 25.12.05, 19:06
"Atlas grzybów" Marek Snowarski edycja 2006:

Rydzyk jadowity (gatunek chroniony) Grzyb pasożytniczy z rodziny "non veritas", silnie trujący zawierający min. olbrzymie ilości jadu antisemitae i trujące alkaloidy z licznych grup nazi, których działanie objawia się martwicą mózgu. Co gorsza nie prowadzi to do zgonu, ale do przemiany w bezwolne, moherowe zombie.
Występowanie: niedawno endemiczne k. Torunia, dzisiaj rozprzestrzeniony po całej Polsce.
Najnowsze badania wykazały, iż do jego rozprzestrzenienia przyczyniają się kaczory jednojajowe. Ze względu na niepozorną powierzchowność i sympatyczny ciepły głos często mylony z uczciwymi i nieszkodliwymi okazami. Ponieważ jest on objęty ochroną jakiekolwiek szkodzenie populacji tego grzyba zostanie powszechnie uznane jako szkodzenie całemu ekosystemowi polskiemu i (prawie) sprawiedliwie zostanie osądzone.
Obserwuj wątek
    • Gość: WIOSKOWY Re: Rydzyk jadowity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 20:00
      Ciekawe co zrobisz gdy nocą przyjdą mochery i w drzwi załomocą wtedy dasz
      daninę krwi i zęby trzy ! Hej !
      • bad_habit Re: Rydzyk jadowity 26.12.05, 21:46
        Gość portalu: WIOSKOWY napisał(a):

> Ciekawe co zrobisz gdy nocą przyjdą mochery i w drzwi załomocą wtedy dasz
        > daninę krwi i zęby trzy ! Hej !
        Twoje komentarze są tak wartościowe,ze...eh,szkoda gadać
    • Gość: WIOSKOWY Re: Rydzyk jadowity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 22:00
      Chłopaki nie rydzykujcie załóżcie mochery i śmigajcie do Torunia oczywiście z
      kasiorom może dostaniecie rozgrzeszenie ! Hej !
      • Gość: tidi Re: Rydzyk jadowity IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 26.12.05, 22:24
        ty tak to...od siebie , czy za pieniadze ?
        • makbrajd_wylogowany Re: Rydzyk jadowity 26.12.05, 22:29
          Gość portalu: tidi napisał(a):

> ty tak to...od siebie , czy za pieniadze ?

z idei...naczytał się wyborczej...
    • max39 Re: Rydzyk jadowity 26.12.05, 22:35
      wlasnie malo tego ze jadowity to jeszcze ma radyjo ktore rozsiewa epidemie:)
    • Gość: WIOSKOWY Re: Rydzyk jadowity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 22:38
      Ojczulek nasz Rydzyk Przewielebny my za jego zdrowie zawsze pijem pierwszom
      szklanice wiara w Niego to nasze zbawienie ! Hej !
      • Gość: tidi Re: Rydzyk jadowity IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 26.12.05, 22:44
        za to co wypisujesz , to nawet przepic sie nie da . Nie wierze tobie ,
        Rydzykowi tak .
        • Gość: Hgon Wszystkie owce ojca dyrektora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:40
          Gość portalu: tidi napisał(a):
          Nie wierze tobie ,
          > Rydzykowi tak .

Pralnia mózgów ma się świetnie, a naiwne owieczki w to wierzą.
          Życzyć pozostaje wszystkim by o. Dyrektor nie przerobił resztek wełny na
          moher,bo powiedzą że podróba,a Rydzyk i tak na tym zarobi.

"Ciemna masa i tak to łyknie...."- poseł J. Kurski, PIS
          • eithne_bstok Re: Wszystkie owce ojca dyrektora 28.12.05, 14:48
            UWAGA NA CZARNĄ STONKĘ! CZARNA STONKA ATAKUJE!
            • bad_habit Re: Wszystkie owce ojca dyrektora 28.12.05, 14:52
              eithne_bstok napisał:

> UWAGA NA CZARNĄ STONKĘ! CZARNA STONKA ATAKUJE!
              a dlaczego krzyczysz?do Torunia jest stąd daleko;)
            • Gość: Hgon Re: Wszystkie owce ojca dyrektora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 15:02
              Podejmiemy wszystkie działania by wszelkie plugawe robactwo od wesz poczynając
              wytępić.
              • eithne_bstok Re: Wszystkie owce ojca dyrektora 28.12.05, 15:04
                Do Torunia daleko a doszły mnie słuchy że na Zielonych wzgórzach będzie jakiś
                nowy kościół znowu... Food not bombs!
                • bad_habit Re: Wszystkie owce ojca dyrektora 28.12.05, 15:05
                  eithne_bstok napisał:

> Do Torunia daleko a doszły mnie słuchy że na Zielonych wzgórzach będzie jakiś
                  > nowy kościół znowu... Food not bombs!
                  oj,a żeby jeden!Mówię Wam,Rysiu wie,jak nam zrobić dobrze:)
                • nekroskop88 Re: Wszystkie owce ojca dyrektora 28.12.05, 15:17
                  a do mnie doszły słuchy, że oprocz tego na Zielonych powstaną jeszcze dwa:-)
                  • bad_habit Re: Wszystkie owce ojca dyrektora 28.12.05, 15:23
                    nekroskop88 napisał:

> a do mnie doszły słuchy, że oprocz tego na Zielonych powstaną jeszcze dwa:-)
                    >
                    > jeden na naszym osiedlu?
                    • nekroskop88 Re: Wszystkie owce ojca dyrektora 28.12.05, 18:07
                      nie, na naszym osiedlu, przecież już jest kaplica, chodzi mi o całkiem nowe,
                      jeden na Antoniuku, a drugi...nie pamiętam
                      • bad_habit Re: Wszystkie owce ojca dyrektora 28.12.05, 18:12
                        nekroskop88 napisał:

> nie, na naszym osiedlu, przecież już jest kaplica, chodzi mi o całkiem nowe,
                        > jeden na Antoniuku, a drugi...nie pamiętam
                        > a ,mówisz o tym małym budynku,tak?z niebieską tabliczką.
                        >
                      • bad_habit Re: Wszystkie owce ojca dyrektora 28.12.05, 18:13
                        nekro,a to my na tym samym osiedlu mieszkamy?
                  • bad_habit BTW,spodobał mi się tekst z rydzykiem,więc 28.12.05, 15:24
                    go wkleiłam na tym forum;)
                    • Gość: tidi Re: BTW,spodobał mi się tekst z rydzykiem,więc IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.12.05, 18:03
                      Bardzo dobre !

Wypowiedz kard.Andrzeja M. Deskura - emerytowanego przewodniczacego Papieskiej
                      Rady ds. Srodkow Spolecznego Przekazu : "Prosze publicznie powiedziec , ze
                      Ojciec Swiety Jan Pawel II przekazal mi takie polecenie , abym bronil Radia
                      Maryja "

A wy z pod "czerwonego kapturka" co na to ?
                      • Gość: WK Re: BTW,spodobał mi się tekst z rydzykiem,więc IP: *.osiedle.net.pl 28.12.05, 19:19
                        > Wypowiedz kard.Andrzeja M. Deskura - emerytowanego przewodniczacego Papieskiej
                        > Rady ds. Srodkow Spolecznego Przekazu : "Prosze publicznie powiedziec , ze
                        > Ojciec Swiety Jan Pawel II przekazal mi takie polecenie , abym bronil Radia
                        > Maryja "

Ciekawe dla czego te "wspaniałe" nowinki wychodzą dopiero po śmierci JP2?
                        I jak to jest że jest On taki uczciwy (że O. Dyrektor), a tak bardzo utrudnia
                        wyjasnienie sprawy dotyczącej filmu PW Przemilczana Prawda...
                      • Gość: km Re: BTW,spodobał mi się tekst z rydzykiem,więc IP: *.chomiczowka.net.pl 28.12.05, 19:25
                        Gwoli ścisłości. O tym, że JP2 powiedział te słowa do kardynała wiemy od innej
                        osoby, tzn. któregoś z biskupów.
                        Przypomina mi się zabawa w głuchy telefon.
    • Gość: WIOSKOWY Re: Rydzyk jadowity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 18:27
      To ja twój czerwony kapturek jestem po pierwszej flaszce wynalazku pod nazwą
      chiba napój czerwonych zdrowo poniewiera z rydzykownym pozdrowieniem ! Hej !
      • Gość: tidi Re: Rydzyk jadowity IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.12.05, 18:32
        Wiem to . Czerwone kapturki szczegolnie pokochaly wynalazek austriackich
        zakonnikow .
    • Gość: WIOSKOWY Re: Rydzyk jadowity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 18:46
      Tego wynalazku jeszcze nie goliłem napisz coś więcej chętnie podegustuję
      rydzykownie pozdrawiam ! Hej !
      • Gość: tidi Re: Rydzyk jadowity IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.12.05, 19:02
        Masz go w sklepach spozywczych , w lasach przy Czarnej B. , a takze - jak sie
        domyslam - przed soba .
    • Gość: wspak Hgon-gwiazda wszystkich forum kraju-tutaj też? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:10
      dyżurny UBek?
      • Gość: Hgon Wspak dyżurny szpioc Rydzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:36
        Chamie jak twierdzisz że odwiedzam wszystkie fora to skąd o tym wiesz.
    • Gość: WIOSKOWY Re: Rydzyk jadowity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:10
      Nie wiedziałem że okowitke wynależli bogobojni mnisi rydzykowne na wieki
      wieków ! Hej !
      • Gość: Z.P. Re: Rydzyk jadowity IP: *.elpos.net / *.elpos.net 28.12.05, 19:16
        Rydzyk to super gość.
      • Gość: tidi Re: Rydzyk jadowity IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.12.05, 19:19
        O , widzisz ile radosci przysporzyli czerwonym kapturkom .
        • Gość: tidi Re: Rydzyk jadowity IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.12.05, 19:22
          Z.P. napisal:

>Rydzyk to super gosc ,

Bez dwoch zdan to prawda !
    • Gość: WIOSKOWY Re: Rydzyk jadowity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:32
      Mam już zdrowo w bani a musze jeszcze posłuchać Rydzykownej Toczki ! Hej !
    • edico Re: Rydzyk jadowity 30.12.05, 09:10
      www.bigcyc.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka