stefan.bialystok 31.12.05, 15:57 Jak w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: Po ile moherowy beret? 31.12.05, 15:59 stefan.bialystok napisał: > Jak w temacie. > nie wiem,ale mam już taki fajniusi szaliczekw kolorze turkusowym i teraz mi czapki brakuje...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Po ile moherowy beret? IP: *.elpos.net / *.elpos.net 31.12.05, 16:07 Próbowałaś przymierzyć kask? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Po ile moherowy beret? 31.12.05, 16:18 makbrajd napisał: nie,ja wolę normalne czapki!!! szkoda z jednej strony,bo miałam w domku taki ładny szalik "Wigry" Suwałki;) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Po ile moherowy beret? 31.12.05, 16:19 Ja też lubię normalne czapki. Moherowy beret oznacza chorobę psychiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Po ile moherowy beret? 31.12.05, 16:20 stefan.bialystok napisał: > Ja też lubię normalne czapki. Moherowy beret oznacza chorobę psychiczną. > chcesz powiedzieć,że wszystkie babcie emerytki w Polsce są psychicznie chore? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Po ile moherowy beret? IP: *.elpos.net / *.elpos.net 31.12.05, 16:24 Właśnie Stefan próbuje to wszystkim wmówić. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Po ile moherowy beret? 31.12.05, 16:28 a Twoja babcia? cioccia? albo śp. prababcia to chodziła w kasku? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Po ile moherowy beret? 31.12.05, 16:31 Oczywiście moherowe berety symbolizują chorobę psychiczną tych, co dają się wierzyć Rydzykowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Po ile moherowy beret? IP: *.elpos.net / *.elpos.net 31.12.05, 16:34 A kogo wierzył Rydzyk i jak to zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Po ile moherowy beret? 31.12.05, 16:33 makbrajd napisał: > a Twoja babcia? cioccia? albo śp. prababcia to chodziła w kasku? może w czapce pilotce albo uszance albo w kominiarce??? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Po ile moherowy beret? 31.12.05, 16:43 bad_habit napisała: > makbrajd napisał: > > > a Twoja babcia? cioccia? albo śp. prababcia to chodziła w kasku? > > może w czapce pilotce albo uszance albo w kominiarce??? moze była czekistką... Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Po ile moherowy beret? 31.12.05, 17:32 makbrajd napisał: > bad_habit napisała: > > > makbrajd napisał: > > > > > a Twoja babcia? cioccia? albo śp. prababcia to chodziła w kasku? > > > > może w czapce pilotce albo uszance albo w kominiarce??? > > moze była czekistką... > Teraz przegiełeś facet, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit a moherowe berety można chyba kupić w 31.12.05, 16:19 sklepie przy kinie Pokój,firmy Kangol,ok.89-139 zł;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: a moherowe berety można chyba kupić w IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.05, 16:37 To bardzo drogo; do kupna dojrzałem ideowo ale co z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: a moherowe berety można chyba kupić w 31.12.05, 16:38 Gość portalu: Stanisław napisał(a): > To bardzo drogo; do kupna dojrzałem ideowo ale co z tego. może jeśli weźmiesz hurtem,będzie jakiś rabacik???Tańszych i lepszych gatunkowo nigdzie indziej nie dojrzałam... Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1708 ja mam sweterek 31.12.05, 16:21 ale jak pokombinuję, to i beret z niego bedzie ;O) Pozdrawiam Sylwestrowo Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ja mam sweterek 31.12.05, 16:33 madzia1708 napisała: > ale jak pokombinuję, to i beret z niego bedzie ;O) > Pozdrawiam Sylwestrowo pozdrowionka z niezbyt zdrowego i sylwestrowego forum Białystok;P Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: ja mam sweterek 31.12.05, 17:01 bad habit przypuszczam że nikt (włącznie z tymi którzy nie lubią moherowych beretów) nie nułby zadowolony gdyby zobaczył Ciebie ubraną TYLKO w moherowy berecik:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ja mam sweterek 31.12.05, 17:07 a tak jeszcze raz napisz... byłby? czy nie byłby? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ja mam sweterek 31.12.05, 18:07 alex.4 napisał: > bad habit przypuszczam że nikt (włącznie z tymi którzy nie lubią moherowych > beretów) nie nułby zadowolony gdyby zobaczył Ciebie ubraną TYLKO w moherowy > berecik:):):) co masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ja mam sweterek 31.12.05, 18:18 alex.4 napisał: > bad habit przypuszczam że nikt (włącznie z tymi którzy nie lubią moherowych > beretów) nie nułby zadowolony gdyby zobaczył Ciebie ubraną TYLKO w moherowy > berecik:):):) alexie,czekam aż mi wyjaśnisz to bardzo skomplikowane zdanie...chyba za duzo wypiłam,bo nie wiem,co z tego wynika! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: ja mam sweterek 01.01.06, 09:27 chciaęm ci powiedzieć komplement, a ty taka ciemna:) - to był taki żart jakie są uprawiane na forach interentowych, to miał początek gry słownej w które często wchodzisz, i nic poza żartem w tej wypowiedzi nie było:) - cofam go - OK?- pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit do alexa4 01.01.06, 12:53 ciemna nie jestem,tylko nie rozumiem Twoich żartów,ale ok! Ja również pozdrawiam,a jednocześnie się żegnam:)bo już się nie pojawię na forum!Vis maior!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w dom... beret IP: *.elpos.net / *.elpos.net 02.01.06, 16:26 www.allegro.pl/show_item.php?item=79842972 Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: beret 02.01.06, 16:48 Ale ten beret potargany. A właściciel beretu powinien dbać o beret z wełny z owiec angielskich... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: beret 02.01.06, 18:06 z angielskich? nie może to być to nie patriotyczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shop pchacz Re: beret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 18:28 A co moja babcia nosiła hełm SS a nie jakieś tam badziewiaste moherowe berety, to do czegś zobowiązuje nie! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: beret 02.01.06, 18:31 Gość portalu: shop pchacz napisał(a): > A co moja babcia nosiła hełm SS a nie jakieś tam badziewiaste moherowe berety, > to do czegś zobowiązuje nie! No to pozdrów swoją babcię gestem "Sieg heil!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIOSKOWY Re: Po ile moherowy beret? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 19:12 Jeszcze żartów wam sie zachciewa ze Świętego Mocheru i Jego Wielebności Świętobliwego Ojca Dyrektora już niedługo przjdzie czas że Te Ukochane Radio pokochają wszyscy bo innych radyjek nie będzie ! Hej ! Odpowiedz Link Zgłoś