Dodaj do ulubionych

Panie Mendoza.......

01.01.06, 11:21
Trochę szacunku innym. Gdzie twoje wychowanie. Tutaj nie Meksyk i takich za
przeproszeniem chamów tolerowac nie będziemy.
Obserwuj wątek
    • vip17 Re: Panie Mendoza....... 01.01.06, 13:29
      szanowny panie mendoza.zastanawiam sie skąd sie biora tacy ludzie jak pan co wpłynęło na tak chamskie pana zachowanie.czy to rodzice tak pana wychowują?
    • mendoza13 Re: Panie Mendoza....... 02.01.06, 21:18
      łauuuuu! Kogo obraziłem i co za chamstwo prosze o konkrety abym mógł się ustosunkować! I radził bym troche bardziej wytężać umysły to może zrozumiecie o co chodzi! I mnie tu od chamów nie wyzywać bo na to nie zasługuję najpierw sobie powyciągajcie słomę z butów i dopiero możemy podyskutować!
      • antybioticmax Re: Panie Mendoza....... 02.01.06, 21:30
        Ooooo!Coooooooo! Chodzi! Bo nie rozumiem! O co się pstrykacie!
    • mendoza13 Re: Panie Mendoza....... 02.01.06, 21:40
      No i Panie and5 nie pisz Pan "Panie Mandoza" bo mogę być kobietą i kto jest tu
      chamem?
      • and5 Re: Panie Mendoza....... 02.01.06, 22:47
        Niektórzy muszą chodzic do pracy więc nie miałem czasu nic napisac. Chcesz się
        ustosunkowac to co powiesz na to:" tylko idiota mógł wymyślic taki teemat". To
        było pod adresem Karolci59, która jest dłużej na tym forum niż ty, ja i wielu
        innych. Ten twoj idiotyczny post, został usunięty. MOżesz oczys=wiście wyrażac
        co ci się nie podoba, ale miej człowieku trochę kultury. Nam mówisz żebyśmy
        słomę wyciągnęli z butów???!!!! Sam masz jej najwięcej. NIe chce mi się z tobą
        konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym :P:). Nie będę już
        wspominał o notorycznym przeklinaniu w twoim wykonaniu. Jak ktoś chciałby
        zobaczyc to na własne oczy to moge opublikowac to.

• bloodedhabit Re: Panie Mendoza....... 11.01.06, 10:19
          and5 napisał:

> Niektórzy muszą chodzic do pracy więc nie miałem czasu nic napisac. Chcesz się
          > ustosunkowac to co powiesz na to:" tylko idiota mógł wymyślic taki teemat". To
          > było pod adresem Karolci59, która jest dłużej na tym forum niż ty, ja i wielu
          > innych. Ten twoj idiotyczny post, został usunięty. MOżesz oczys=wiście wyrażac
          > co ci się nie podoba, ale miej człowieku trochę kultury. Nam mówisz żebyśmy
          > słomę wyciągnęli z butów???!!!! Sam masz jej najwięcej. NIe chce mi się z tobą
          > konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym :P:). Nie będę już
          > wspominał o notorycznym przeklinaniu w twoim wykonaniu. Jak ktoś chciałby
          > zobaczyc to na własne oczy to moge opublikowac to.

Chciałbym zobaczyć ten post? Chociarz jak jest idiotyczny to nie ma na co patrzeć!
          >
          >
    • mendoza13 Re: Panie Mendoza....... 03.01.06, 11:14
      and wyluzuj chłopie ni mam zamiaru nikogo obrazić a jedynie lekko
      podprowokaować. A już jeżeli chodzi o ścisłośc to kultury osobistej mi akurat
      nie brakuje do tego stopnia że czasami naprawdę chciałbym być chamem! I ty
      człowieku tego forum nie zakładałeś ja je śledze od samego początku żaden sie
      nie doważył aby założyć gródeckie forum i co szacunek to ja mam do człowieka o
      niku adriano3m tem gość wpadł na ten pomysł i kurwa dał tobie to forum do
      prowadzenia toteż kontroluj sie i nie rób nic aby ten kto zakładał to forum
      miał się czego wstydzić. Pozdrawiam serdecznie i to był mój ostatni post!
      • and5 Re: Panie Mendoza....... 03.01.06, 22:47
        Nie mam czego się wstydzic, a Ty powinieneś

A i jeszcze jedno: nigdy nie napraszałem się aby zostac adminem tego forum więc
        na tym skończę pogawędkę z tobą.
    • antybioticmax Re: Panie Mendoza....... 03.01.06, 11:28
      Może ruscy nie tylko gaz zakręcili ale może wodę sodową! Coś nie za zdrowa ta atmosfera!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka