saunne 29.10.02, 21:33 czy tylko ja mam takie wrazenie, ze Chatki jest coraz mniej na forum? Chatko - hop, hop! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freewolf Chatko WRÓĆ!!! 29.10.02, 21:48 Saunne ma rację: Chatko wróć!!! Swoją drogą tyle osób znika ostatnio z forum bez wieści. Czyż nie jest to sprawa dla Archiwum X? Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Chatko WRÓĆ!!! 29.10.02, 23:16 Kochani jestescie:))) Ja coz, jestem, ale troche ciszej troche mniej, bo taki jest czas. A raczej nie ma czasu odkad "normalnie" nie pracuje :) A moze za duzo polityki tu ostanio bylo, a moze wlasnie! kogos brak :(((( Dziekuje za pamiec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Chatko WRÓĆ!!! IP: *.17.79.204.lifespan.org 29.10.02, 23:23 Masz racje, za duzo polityki! Ani slowa wiecej o Putinie! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Przez chwilę myślałem, że mam przywidzenia... 30.10.02, 10:20 ... ale nie, jednak to prawda, Chatka tu zajrzała, i to jak szybko!!! Ale nadal nie odpowiedziała na moją zagadkę:(( :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Koniki sa swietne Chatko :))))) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 13:56 ale sie usmialam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Koniki sa swietne Chatko :))))) 31.10.02, 15:21 Gość portalu: saunne napisał(a): > ale sie usmialam!!! Ja też za nie bardzo dziękuję. Choć, prawdę rzekłszy, wolę te na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Gdzie jest Chatka? 31.10.02, 15:28 Co prawda nie znam Chatki, ( szkoda!), ale może skoro jej nie ma, może trzeba pocieszyć się nowymi forumowiczami, którzy tu wpadają chyba coraz częściej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Gdzie jest Chatka? IP: 212.33.74.* 31.10.02, 15:43 Chatka a mi sie zalacznik otworzyc nie chce (((( buuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Gdzie jest Chatka? 31.10.02, 16:29 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Chatka a mi sie zalacznik otworzyc nie chce (((( buuuuuuuuuuuuuuuuu Bo ten załącznik to wirus. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Agutka :))))))))))))))))))) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 16:05 wpadaj jak najczesciej :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Gdzie jest Chatka? 31.10.02, 16:33 agutka napisała: > Co prawda nie znam Chatki, ( szkoda!), ale może skoro jej nie ma, może > trzeba pocieszyć się nowymi forumowiczami, którzy tu wpadają chyba coraz > częściej. Coś w tym jest, ale widać, droga Agutko, że nie znasz Chatki. Chatka jest niezastąpiona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Gdzie jest Chatka? 31.10.02, 18:29 Jako, że Chatka jest niezastąpiona-napisałam, że szkoda, że jej nie znam. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś