Dodaj do ulubionych

NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005

IP: *.osiedle.net.pl 09.01.06, 20:31
chcesz skrzywdzić dziecko daj mu nietypowe imie
Obserwuj wątek
    • Gość: narnia Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 IP: *.chello.pl 10.01.06, 14:16
      ciekawe, kto ciebie tak skrzywdził na umyśle
    • Gość: maaa Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 IP: *.piasta.pl 10.01.06, 15:57
      A ja lubie nietypowe imiona.Dobrych pare lat temu niedobrze robiło mi się już
      od imienia Anna czy Kasia, bo wokół tylko te słyszałam itd...Myślę, że im
      człowiek dojrzalszy tym wyrozumialszy i bardziej ceni sobie indywidualnośc.A
      dzieci?Pewnie zależy jak są wychowywane :-)
      • Gość: nutopia Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 10.01.06, 18:38
        Melania?
        • Gość: kotwicz Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 IP: *.teradyne.com 10.01.06, 18:40
          Alex ;)????
          • Gość: andy Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 IP: 5.6.2R* / 62.225.37.* 13.01.06, 15:52
            Dzejson!
    • alex.4 Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 18:40
      To Jan, Paweł, Karol nie najpopularniejszy??????????????:)
      • Gość: nutopia Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 10.01.06, 18:44
        a co? boli alex boli...?
        • alex.4 Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 18:49
          dlaczego?
          Wszystkim wydawało się że na fali janopawłomanii całego gadania o pokoleniu jp2
          to najwięcej imion męskich bedzie związane z papieżem. okaząło się, ze nie i
          jets to ciekawe.
          • Gość: nutopia Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 10.01.06, 18:51
            alex
            proszę
            powiedz mi
            jak to jest żyć ze świadomością, że 98% forumowiczów uważa cię za pajaca?
            • alex.4 Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 18:53
              nutopio pytanie które zadałem jest dosyć istotne z punktu badań
              socjologicznych. nadawanie imion często powodowane jest z pewnymi modami, co
              łątwo można poznać po tym jak zmienia się frekwencja ich pojawiania się. To
              dosyć prosty wniosek i dziwie się że anwet tak ciemna osoba jak ty tego nie
              zauważa:)
              • nutopia Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 21:45
                ale ta ciemna osoba czeka na odpowiedz!
                no powiedz jak to jest
                No powiedz o Słońce Białegostoku
                o Złotousty
                powiedz...!
              • makbrajd Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 21:52
                A twe imię o najjaśniejszy alexie na czyją cześć zostało nadane?
                jakie trendy socjologiczne to wyjaśniają?
                Robert Wielki? Jerzy Robert Nowak? Robert Malutki?
                • nutopia Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 21:53
                  ostatnie?
              • Gość: hkhs Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 19.01.06, 13:18
                Magdalena i Michał
            • makbrajd Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 21:56
              Gość portalu: nutopia napisał(a):

> alex
              > proszę
              > powiedz mi
              > jak to jest żyć ze świadomością, że 98% forumowiczów uważa cię za pajaca?

czy alex stanowi 2% populacji forum? które uważa go za nie-pajaca?

czy jest ktoś jeszcze taki?
              • nutopia Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 21:59
                makbrajd napisał:

> Gość portalu: nutopia napisał(a):
                >
                > > alex
                > > proszę
                > > powiedz mi
                > > jak to jest żyć ze świadomością, że 98% forumowiczów uważa cię za pajaca?
                >
                > czy alex stanowi 2% populacji forum? które uważa go za nie-pajaca?
                >
                > czy jest ktoś jeszcze taki?

no on i jego najbliższa rodzina. Ale możliwe że źle to obliczyłam...
                >
                • makbrajd Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 22:01
                  nutopia napisała:

> makbrajd napisał:
                  >
                  > > Gość portalu: nutopia napisał(a):
                  > >
                  > > > alex
                  > > > proszę
                  > > > powiedz mi
                  > > > jak to jest żyć ze świadomością, że 98% forumowiczów uważa cię za p
                  > ajaca?
                  > >
                  > > czy alex stanowi 2% populacji forum? które uważa go za nie-pajaca?
                  > >
                  > > czy jest ktoś jeszcze taki?
                  >
                  > no on i jego najbliższa rodzina. Ale możliwe że źle to obliczyłam...
                  > >

fiat lux to jego brat?
                  • nutopia Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 22:02
                    > fiat lux to jego brat?
                    >

chyba tylko partner
                    • makbrajd Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 22:04
                      nutopia napisała:

> > fiat lux to jego brat?
                      > >
                      >
                      > chyba tylko partner

ortheus i sztefan też?
                      hmmm
                      to już jest ich czterech...
                      • nutopia Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 22:04
                        > > >
                        > >
                        > > chyba tylko partner
                        >
                        > ortheus i sztefan też?
                        > hmmm
                        > to już jest ich czterech...

więc kto jeszcze? może się dopisza?
                        >
                        >
                        • makbrajd Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 22:12
                          nutopia napisała:

> > > >
                          > > >
                          > > > chyba tylko partner
                          > >
                          > > ortheus i sztefan też?
                          > > hmmm
                          > > to już jest ich czterech...
                          >
                          > więc kto jeszcze? może się dopisza?
                          > >
                          > >

czterech braci dalton wystarczy...
                      • myshaq Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 23:15
                        makbrajd napisał:
                        > nutopia napisała:
                        >
                        > > > fiat lux to jego brat?
                        > > >
                        > >
                        > > chyba tylko partner
                        >
                        > ortheus i sztefan też?
                        > hmmm
                        > to już jest ich czterech...

To i tak łagodny przebieg schizofrenii alexa - tylko trzy alter ego na jednym
                        forum :->
                      • stefan.bialystok Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 15.01.06, 14:46
                        Makbrajd, nie denerwuj mnie. Myślałem, że już się pogodziliśmy :( .
                        • nutopia Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 15.01.06, 19:35
                          stefan.bialystok napisał:

> Makbrajd, nie denerwuj mnie. Myślałem, że już się pogodziliśmy :( .
                          >
                          pozwól, że odpowiem za Maka - mylileś się:)
                          • stefan.bialystok Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 17.01.06, 16:41
                            nutopia napisała:

> stefan.bialystok napisał:
                            >
                            > > Makbrajd, nie denerwuj mnie. Myślałem, że już się pogodziliśmy :( .
                            > >
                            > pozwól, że odpowiem za Maka - mylileś się:)
                            Wiem, że się myliłem.
                          • alex.4 Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 18.01.06, 17:27
                            nutopia napisała:

> stefan.bialystok napisał:
                            >
                            > > Makbrajd, nie denerwuj mnie. Myślałem, że już się pogodziliśmy :( .
                            > >
                            > pozwól, że odpowiem za Maka - mylileś się:)

czy zby mcbride miał rozdwojenie jaxni i pisał raz jako facet a raz jako
                            dziewczyna:)
                            • stefan.bialystok Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 18.01.06, 18:15
                              alex.4 napisał:

> nutopia napisała:
                              >
                              > > stefan.bialystok napisał:
                              > >
                              > > > Makbrajd, nie denerwuj mnie. Myślałem, że już się pogodziliśmy :( .
                              > > >
                              > > pozwól, że odpowiem za Maka - mylileś się:)
                              >
                              > czy zby mcbride miał rozdwojenie jaxni i pisał raz jako facet a raz jako
                              > dziewczyna:)
                              No co ty królu Wszechpodlasia Aleksjeju Cziwiorty, Nutopia to dawna Dryla, która tak naprawdę nie ma nic wspólnego z Makiem.
                              • alex.4 Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 18.01.06, 18:16
                                ja tam z tą oszołomka nigdy nie rozmawiałem, więc skąd mam to wiedzieć:)
                                • nutopia Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 19.01.06, 18:35
                                  alex.4 napisał:

> ja tam z tą oszołomka nigdy nie rozmawiałem, więc skąd mam to wiedzieć:)

nie gadaj maleńki, za drylą łaziłeś po forum jak francuski piesek:)
                  • oka4 Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 22:05
                    No dobra przyznam sie, ja jestem w tych 2 %.
                    Uwazam, ze obecnosc Alexa jest bardzo korzystna dla mojej skromnej osoby ze
                    wzgledow zdrowotnych. Juz wyjasniam: mam niskie cisnienie, a jak sobie
                    poczytam...od razy lepiej sie czuje i to bez kawy...:)))
                    A tak powaznie: pozdrowienia dla wszystkich moich imienniczek!
                    • makbrajd Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 22:07
                      my też pozdrawiamny wszystkie Oki
                    • nutopia Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 22:09
                      oka4 napisała:

> No dobra przyznam sie, ja jestem w tych 2 %.
                      > Uwazam, ze obecnosc Alexa jest bardzo korzystna dla mojej skromnej osoby ze
                      > wzgledow zdrowotnych. Juz wyjasniam: mam niskie cisnienie, a jak sobie
                      > poczytam...od razy lepiej sie czuje i to bez kawy...:)))
                      > A tak powaznie: pozdrowienia dla wszystkich moich imienniczek!

no jest to jakies wytłuamczenie
                      a jak ci na imię?
                      • makbrajd Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 22:09
                        nutopia napisała:

>
                        > no jest to jakies wytłuamczenie
                        > a jak ci na imię?

Oka
                        cóś jakby po fińsku
                        • nutopia Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 22:11
                          makbrajd napisał:

> nutopia napisała:
                          >
                          > >
                          > > no jest to jakies wytłuamczenie
                          > > a jak ci na imię?
                          >
                          > Oka
                          > cóś jakby po fińsku
                          >
                          > myślisz?
                          • makbrajd Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 22:12
                            może po węgiersku?
                            • nutopia Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 22:16
                              makbrajd napisał:

> może po węgiersku?
                              >
                              to jak w końcu?
                              • oka4 Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 22:18
                                Dziekuje, az sie usmiechnelam:)
                                Zgadujcie, zgadujcie...
                                • nutopia Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 22:25
                                  oka4 napisała:

> Dziekuje, az sie usmiechnelam:)
                                  > Zgadujcie, zgadujcie...

Kasia?
                                  • oka4 Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 22:26
                                    Brawo!!
                                    • nutopia Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 22:43
                                      oka4 napisała:

> Brawo!!

kiedyś znałam pewną kaśke która miala ksywke oka:)
                                      • oka4 Nutopio! 11.01.06, 05:59
                                        Wcale nie jest wiec wykluczone, ze sie nie znamy. A jak dawno to bylo? I co sie
                                        z nia (ze mna???) stalo?
                                        Jesli - oczywiscie - mozesz zdradzic...
                                        :)
                                        • Gość: nutopia Re: Nutopio! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 11.01.06, 08:19
                                          mogę
                                          Kaśka jest chyba 71 rocznik i uczyła sie w V LO. Była przeraźliwie chudzieńka i
                                          wysoka ale miała ładną buzię i długie blond włosy do pasa. To ty?
                                          • Gość: kotwicz Re: Nutopio! IP: *.teradyne.com 11.01.06, 16:03
                                            To kolezanka tez z V LO ;)?
                                            • oka4 Re: Nutopio! 11.01.06, 20:14
                                              A jakze! Tyle, ze mature zdawalam juz ladnych pare lat temu...:)))
                                              Nutopia ujawnila moj rocznik...:(
                                              :)))))))
                                          • oka4 Re: Nutopio! 11.01.06, 20:12
                                            Tak, Nutopio, to ja. Niezle mnie zapamietalas. Wszystko sie zgadza. Teraz co
                                            prawda juz nie jestem taka PRZERAZLIWIE CHUDZIENKA :))))
                                            Alez rozbudzilas moja ciekawosc! Czy sie znamy?
                                            • oka4 Re: Nutopio! 11.01.06, 20:17
                                              Chwila! Chwila!
                                              Napisalas: "ladna buzie"?
                                              Dziekuje bardzo!
                                            • Gość: nutopia Re: Nutopio! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 11.01.06, 20:22
                                              mialaś przjaciółke której imię zaczyna się na literę A i teraz pracuje w
                                              Partnerze (o ile dobrze ją rozpoznałam).
                                              Tak zanmy się, tzn ty mnie możesz nie pamietać bo ja jestem rocznik 73.
                                              Ale jeśli to rzeczywiście ty .... to musiałaś się zmienić.... jeśli wiesz o
                                              czym mówię:))))
                                              ja pamiętam cię tylko dlatego, że byłaś dobrą koleżanką mojej dobrej koleżanki:)
                                              • oka4 Re: Nutopio! 11.01.06, 20:28
                                                A czy znalas moja siostre Marte? Jest z Twojego rocznika. Tez uczyla sie w V LO.
                                                A czy sie zmienilam? No pewnie, przeciez jestem teraz dwa razy starsza!!!
                                                :((
                                                A co do mojej przyjaciolki to nadal jestesmy przyjaciolkami. Gadalam z nia
                                                prawie 2 godziny w sobote przez telefon. A nie wiem czy wiesz, ale pd prawie 14
                                                lat mieszkam w Bostonie, niestety nie widujemy sie z nia zbyt czesto, niemniej
                                                jednak mamy kontakt telefoniczny i E-mailowy.
                                                • nutopia Re: Nutopio! 11.01.06, 20:33
                                                  a skąd
                                                  nic nie wiedziałam o tym że jesteś w Bostonie. Siostry twojej nie pamiętam.
                                                  Ciebie pamiętam dlatego, że:
                                                  - spotykałyśmy się na koncertach
                                                  - piłysmy tanie wino w bajce i kasztelance
                                                  - rozśmieszałaś mnie do łez chodząc po korytarzu i śpiewając pewną durną
                                                  piosenkę pewnej durnej bolondynki z Australii...:)))))))) pamiętasz to?
                                                  - no i wszyscy się ciebie bali bo nie przebierałaś w słowach - a wtedy jeszcze
                                                  wulagryzmy nie były tak czeste jak teraz
                                                  • oka4 Re: Nutopio! 11.01.06, 20:35
                                                    A wiec sie znamy. Zdradzisz mi cos wiecej o sobie, czy mam zaczac zgadywac?
                                                  • nutopia Re: Nutopio! 11.01.06, 20:40
                                                    oka4 napisała:

> A wiec sie znamy. Zdradzisz mi cos wiecej o sobie, czy mam zaczac zgadywac?

oka ty mnie nie możesz pamiętać:)))
                                                    nawet nie wiem jak mam ci siebie przypomnieć:)))
                                                    czekaj.....
                                                    pamiętam że raz siedzieliśmy w bajce (zabij nie pamiętam z kim, może Kasą
                                                    Chorych) i układalismy coś z klocków lego...
                                                    ja miałam ciemne - długie prawie do pasa włosy.... bylam kolezanką Anki która
                                                    przez chwilę pracowała w Auchanie. Za cholere nie pamiętam jej nazwiska ale
                                                    miała długoletniego faceta o nietypowym imieniu (którego też nie pamiętam):)
                                                  • Gość: kotwicz Re: Nutopio! IP: *.teradyne.com 11.01.06, 20:45
                                                    Jaki ten swiat maly ;)))!
                                                    Wyglada, ze znamy sie przynajmniej z widzenia, wasze roczniki juz byly
                                                    w "budzie", gdy tam bylem ja ;)))).
                                                  • nutopia Re: Nutopio! 11.01.06, 20:48
                                                    Gość portalu: kotwicz napisał(a):

> Jaki ten swiat maly ;)))!
                                                    > Wyglada, ze znamy sie przynajmniej z widzenia, wasze roczniki juz byly
                                                    > w "budzie", gdy tam bylem ja ;)))).

no prosze:)
                                                    jak ja byłam w pierwszej klasie to syn Postrachu Szkoły (pani od fizyki-czarne
                                                    wlosy) był w czwartej. :))) W tej szkole byłam tylko rok i tak naprawde to
                                                    pamiętam tylko dobrze wyjazd kola teatralnego do Łodzi:)
                                                  • Gość: kotwicz Re: Nutopio! IP: *.teradyne.com 11.01.06, 20:50
                                                    Masz na mysli Laskowska, chlopcow to ona raczej lubila ;))).
                                                  • oka4 Re: Nutopio! 11.01.06, 20:53
                                                    Nie! Pani Augustyn, syn Karol.
                                                  • nutopia Re: Nutopio! 11.01.06, 20:55
                                                    oka4 napisała:

> Nie! Pani Augustyn, syn Karol.

dokladnie:)
                                                  • Gość: kotwicz Re: Nutopio! IP: *.teradyne.com 11.01.06, 20:58
                                                    Augustyn????
                                                    Czego uczyla, bo mnie pamiec zaczyna zawodzic;)?
                                                  • nutopia Re: Nutopio! 11.01.06, 21:03

> Augustyn????
                                                    > Czego uczyla, bo mnie pamiec zaczyna zawodzic;)?

no fizyki! nie znam ludzia coby się jej nie bał:)
                                                  • Gość: kotwicz Re: Nutopio! IP: *.teradyne.com 11.01.06, 20:49
                                                    Nutopio;);
                                                    Jesli bedziesz miala okazje, to pozdrow prof.Olenska!

kotwicz
                                                  • oka4 Re: Nutopio! 11.01.06, 20:51
                                                    Olenska chyba juz nie pracuje
                                                    Mnie ruskiego uczyla Prof. Hutnik - najlepsza z najlepszych.
                                                  • Gość: kotwicz Re: Nutopio! IP: *.teradyne.com 11.01.06, 20:53
                                                    Mnie tez, byla w porzadku tylko ten przedmiot ;((((((.
                                                    Nosola pamietasz, albo POwca-liewa, liewa ;)!
                                                  • oka4 Re: Nutopio! 11.01.06, 21:03
                                                    Nosul uczyl mnie tylko rok, potem Sacha.
                                                    PO-wiec mial u nas ksywe TLIENEK.
                                                    Kiedys dostalam u niego dwoje, bo glosno domagalam sie obejrzenia z bliska
                                                    aparatu Gajgera-Milliera (nie Millera).
                                                    Pamietam tez, ze nas straszyl, ze wyrzuci przez okno nasze pliecaki do paliacza.
                                                  • nutopia Re: Nutopio! 11.01.06, 21:07
                                                    oka4 napisała:

> Nosul uczyl mnie tylko rok, potem Sacha.
                                                    > PO-wiec mial u nas ksywe TLIENEK.
                                                    > Kiedys dostalam u niego dwoje, bo glosno domagalam sie obejrzenia z bliska
                                                    > aparatu Gajgera-Milliera (nie Millera).
                                                    > Pamietam tez, ze nas straszyl, ze wyrzuci przez okno nasze pliecaki do
                                                    paliacza
                                                    > .

ja miałam z Nosula żoną niemiecki, sachy nie pamiętam...PO-wca jak najbardziej:
                                                    liewa-prawa, sloma-sjano....
                                                    ufff - ja też byłam wyrzucana przez niego za drzwi..
                                                    Polskiego uczył Jawor - tweirdził (rzucając we mnie zeszytem) że zostanę
                                                    męczennikiem wiedzy - drugim bo pierwszego przygniotły średniowieczne księgi
                                                    Matmy - Jackowski - wybaczcie ale palant - jedną ręką pisal drugą wycierał i
                                                    mamrotał coś całując się z tablicą
                                                  • kotwicz69 Re: Nutopio! 11.01.06, 21:12
                                                    Mnie polskiego uczyla.....taka mala, Jezu nie pamietam ;))).
                                                    Chyba na S ale nie jestem pewien ;).
                                                  • nutopia Re: Nutopio! 11.01.06, 21:14
                                                    kotwicz69 napisał:

> Mnie polskiego uczyla.....taka mala, Jezu nie pamietam ;))).
                                                    > Chyba na S ale nie jestem pewien ;).

ja też nie pamiętam:)
                                                    ale żeś sobie kotowicz wizytówkę zrobił:) wiele z niej wynika:) (tak jak z
                                                    mojej:)
                                                  • oka4 Re: Nutopio! 11.01.06, 21:21
                                                    Sytnik. Biedulka juz nie zyje. Wpadla pod pociag na dworcu w Warszawie (tlum ja
                                                    wepchnal jak pociag wjezdzal na peron)i choc przezyla, chorowala, nawet wrocila
                                                    do pracy, ale jakis czas pozniej zmarla.
                                                  • nutopia Re: Nutopio! 11.01.06, 21:23
                                                    oka4 napisała:

> Sytnik. Biedulka juz nie zyje. Wpadla pod pociag na dworcu w Warszawie (tlum
                                                    ja
                                                    >
                                                    > wepchnal jak pociag wjezdzal na peron)i choc przezyla, chorowala, nawet
                                                    wrocila
                                                    >
                                                    > do pracy, ale jakis czas pozniej zmarla.

jezu oka ty to masz pamieć...
                                                  • Gość: kotwicz Re: Nutopio! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 11.01.06, 22:22
                                                    No coz, to chyba tak powinno byc ;).
                                                  • nutopia Re: Nutopio! 11.01.06, 20:54
                                                    oka4 napisała:

> Olenska chyba juz nie pracuje
                                                    > Mnie ruskiego uczyla Prof. Hutnik - najlepsza z najlepszych.

to moja wychowawczyni:)
                                                    pamiętam jak nie mogłam u niej odpowiadać bo jak się mówilo to ona ruszała
                                                    ustami co mnie bawiło niezmiernie...echh wspomnienia:)
                                                  • nutopia Re: Nutopio! 11.01.06, 20:53

> Nutopio;);
                                                    > Jesli bedziesz miala okazje, to pozdrow prof.Olenska!
                                                    >
                                                    > kotwicz

mam na myśli Augustyn - ona nikogo nie lubiła a jej syn był wtedy w czwartej
                                                    klasie:)
                                                  • oka4 Re: Nutopio! 11.01.06, 20:48
                                                    Doskonale wiem o kogo chodzi. Z nimi tez mam kontakt, choc ostatnio dosc
                                                    sporadyczny. To imie teraz chyba jest bardziej popularne choc wtedy bylo
                                                    rzeczywiscie dosc nietypowe. Dominik.
                                                    Zdziwisz sie, ale mam dosc dobra pamiec. Poprobuje zgadnac. Czy jestes moja
                                                    imienniczka?
                                                  • nutopia Re: Nutopio! 11.01.06, 20:52
                                                    nie nie jestem Twoją imienniczką. Nawet nie wiem co mogę jeszcze o sobie
                                                    napisać. ....
                                                    wiem.
                                                    pamiętasz Igora? Ja też go znałam..przed tobą:) Rozumiesz?
                                                    Oka jakie to fajnie, że ludzie odnajdują sie na forum :))) Anki też już
                                                    daaaaaawno nie widziałam:)
                                                  • oka4 Re: Nutopio! 11.01.06, 20:55
                                                    Obchodzisz imieniny 26 lipca lub 21 stycznia?
                                                    Igor to pozniejsze dzieje...Nie znalam go jeszcze jak bylam w liceum.
                                                  • nutopia Re: Nutopio! 11.01.06, 20:58
                                                    oka4 napisała:

> Obchodzisz imieniny 26 lipca lub 21 stycznia?
                                                    > Igor to pozniejsze dzieje...Nie znalam go jeszcze jak bylam w liceum.

bo my się poznałayśmy lepiej własnie w tym okresie jak już skończylyśmy
                                                    szkołę...wcześniej nie bardzo mogłam łazić po bajkach i kasztelankach:)
                                                    moje imię napiszę ci na pocztę oka
                                                  • Gość: kotwicz Re: Nutopio! IP: *.teradyne.com 11.01.06, 20:58
                                                    I to z jakiej odleglosci ;))).
                                                  • nutopia Re: Nutopio! 11.01.06, 21:03

> I to z jakiej odleglosci ;))).

kotowicz a kto był u ciebie wychowawcą?
                                                  • nutopia Oka 11.01.06, 21:04
                                                    odbierz pocztę:)
                                                  • oka4 Re: Nutopio! 11.01.06, 21:07
                                                    Moim wychowawca byl prof. Bokauszyn. Super facet, ktoremu wiele zawdzieczam. A
                                                    bylam kiedys prawdziwym chuliganem, przyznaje to sama...:)
                                                    Utrzymuje z nim kontakt do tej pory, pare tygodni temu dostalam od niego list i
                                                    juz zdazylam odpisac.
                                                  • nutopia Re: Nutopio! 11.01.06, 21:08
                                                    oka4 napisała:

> Moim wychowawca byl prof. Bokauszyn. Super facet, ktoremu wiele zawdzieczam.
                                                    A
                                                    > bylam kiedys prawdziwym chuliganem, przyznaje to sama...:)
                                                    > Utrzymuje z nim kontakt do tej pory, pare tygodni temu dostalam od niego list
                                                    i
                                                    juz zdazylam odpisac.
                                                    Bokauszyna nie pamiętam niestety
                                                  • kotwicz69 Re: Nutopio! 11.01.06, 21:15
                                                    Calkowita zgoda co do Bokauszyna, super gosc.
                                                    Czasami mial zastepstwo z a"Zabe", pamietacie Pania Dyrektor:)???
                                                    Ta co na dzwiek slowa Katyn krzyczala, no comments ;)))).
                                                  • nutopia Re: Nutopio! 11.01.06, 21:16
                                                    kotwicz69 napisał:

> Calkowita zgoda co do Bokauszyna, super gosc.
                                                    > Czasami mial zastepstwo z a"Zabe", pamietacie Pania Dyrektor:)???
                                                    > Ta co na dzwiek slowa Katyn krzyczala, no comments ;)))).

a dyrektorem nie był niejaki Dolistowski?
                                                  • kotwicz69 Re: Nutopio! 11.01.06, 21:17
                                                    Taki wyzszy i przy kosci ;)?
                                                    Tak, ten "nastal" po zabie ;).
                                                  • kotwicz69 Re: Nutopio! 12.01.06, 02:55
                                                    Nastepnym razem pozdrow Pana Profesora.
                                                    Napewno mnie nie pamieta, ale mieszkalismy na tym samym osiedlu ;).
                                                  • oka4 Re: Nutopio! 12.01.06, 06:58
                                                    A ja mieszkalam przez miedze, czyli na sasiednim osiedlu.
                                                    A od kogo pozdrowic? Czy PP zna Cie jako Kotwicza?
                                                  • kotwicz69 Re: Nutopio! 12.01.06, 15:27
                                                    Raczej nieeeee ;).
                                                    Niech to bedzie od anonimowego ucznia, ktory wspomina Pana profesora z jak
                                                    najlepszej strony ;).
                                                  • oka4 Kotwiczu! 12.01.06, 19:37
                                                    Alez Ty skromny jestes!
                                                  • Gość: kotwicz Re: Oko! IP: *.teradyne.com 12.01.06, 19:49
                                                  • nutopia Oko i Kotowiczu 12.01.06, 19:50
                                                    a co wy tak do siebie krzyczycie!;)
                                                  • Gość: kotwicz Re: Droga Nutopio ;) IP: *.teradyne.com 12.01.06, 19:53
                                                    Bo my w tym samym city siedzimy od lat ;).
                                                  • Gość: kotwicz Re: Oko! IP: *.teradyne.com 12.01.06, 19:52
                                                    Staram sie ;).
                                                    Ale pogoda i to w srodku stycznia.
                                                    Oj nam przywali w lutym;).

P.S. On mnie i tak nie pamieta, mial zajecia tylko w zastepstwie za Olszewska;).
                                                    Olszeska to byl bzdem w porownaniu do jego wiedzy i umiejetnosci prowadzenia
                                                    zajec.

kotwicz
                                                  • Gość: kotwicz Re: Nutopio! IP: *.teradyne.com 12.01.06, 20:01
                                                    Tak wiec napewno sie znamy z przystanku 8 i 12 ;).
                                                  • oka4 Re: Nutopio! 12.01.06, 23:04
                                                    Jak rowniez z osiedla...:)
                                                  • Gość: kotwicz Re: Nutopio! IP: *.teradyne.com 13.01.06, 14:17
                                                    Napewno ;)!
                                                    Jestem rowniez pewien, ze obecnie tez sie bezszelestnie mijamy ;).
                                                  • kotwicz69 Re: Nutopio! 11.01.06, 21:13
                                                    Olenska ;).
                                                    Ach te "wycieczki" do Zywca, to byly czasy ;)))).
                                                  • nutopia Re: Nutopio! 11.01.06, 21:15
                                                    kotwicz69 napisał:

> Olenska ;).
                                                    > Ach te "wycieczki" do Zywca, to byly czasy ;)))).

ja np w ogóle nie mogę sobie przypomnieć kto mnie uczył biologii:)
                                                  • kotwicz69 Re: Nutopio! 11.01.06, 21:18
                                                    Mnie uczyla tak mloda i bardzo atrakcyjna, nazwiska niestety nie pamietam ;).
                                                  • nutopia Re: Nutopio! 11.01.06, 21:19
                                                    kotwicz69 napisał:

> Mnie uczyla tak mloda i bardzo atrakcyjna, nazwiska niestety nie pamietam ;).

a ja nikogo nie kojarzę...
                                                  • oka4 Re: Nutopio! 11.01.06, 21:26
                                                    Bozena Dz..Nazwisko wylecialo mi z glowy. Zaraz moze przypomne.
                                                    Pozniej wyszla za maz za Wojtacha od WOS-u. On uczyl Nutopie. (a prywatnie to
                                                    byl moj wujek)
                                                  • nutopia Re: Nutopio! 11.01.06, 21:28
                                                    oka4 napisała:

> Bozena Dz..Nazwisko wylecialo mi z glowy. Zaraz moze przypomne.
                                                    > Pozniej wyszla za maz za Wojtacha od WOS-u. On uczyl Nutopie. (a prywatnie to
                                                    > byl moj wujek)

Serio? nie pamiętam. Pamiętam takiego duzego faceta od historii - wydawało mi
                                                    się że to był Wojtach...
                                                    oka odebrałaś te poczte?
                                                  • oka4 Re: Nutopio! 11.01.06, 21:33
                                                    Tak, historii tez uczyl.
                                                    Juz lece odebrac poczte.:)
                                                    A Kucharska pamietacie? Od chemii.
                                                  • nutopia Re: Nutopio! 11.01.06, 21:34
                                                    oka4 napisała:

> Tak, historii tez uczyl.
                                                    > Juz lece odebrac poczte.:)
                                                    > A Kucharska pamietacie? Od chemii.

coś mi się kojarzy, miała pasemka chyba? nie wiem czy nie mylę...
                                                  • nutopia Re: Nutopio! 11.01.06, 21:35
                                                    oka4 napisała:

> Tak, historii tez uczyl.
                                                    > Juz lece odebrac poczte.:)
                                                    > A Kucharska pamietacie? Od chemii.

ty nigdzie nie leć:) wysłalam na oka4@gazeta.pl a nie na Boston 187/2a:)
                                                  • Gość: kotwicz Re: Nutopio! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 11.01.06, 22:25
                                                    Jasne, ze pamietamy ;).
                                                  • oka4 Re: Nutopio! 11.01.06, 21:31
                                                    Dzieszkowska?
                                                  • nutopia Re: Nutopio! 11.01.06, 21:33
                                                    oka4 napisała:

> Dzieszkowska?

nie mam bladego pojęcia
                                                  • oka4 Re: Nutopio! 11.01.06, 21:50
                                                    Dzieszkowska byla dla kotwicza...:)
                                                    Ciebie uczyl taki stary gruby dziadek w okularach i z brodka. Lubil sprosne
                                                    kawaly opowiadac. Ale zabij mnie jesli pamietam jego nazwisko.
                                                  • oka4 Re: Nutopio! 11.01.06, 21:53
                                                    Nutopio, teraz Ty sprawdz swoja poczte.
                                                  • nutopia Re: Nutopio! 11.01.06, 21:53
                                                    oka4 napisała:

> Nutopio, teraz Ty sprawdz swoja poczte.

już odpisałam:)
                                                  • Gość: a Re: Nutopio! IP: 195.245.213.* 13.01.06, 15:54
                                                    .
                                                  • Gość: kotwicz Re: Nutopio! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 11.01.06, 22:29
                                                    Dzieszkowska, taaaaaaaaaak cos kojarze ;).
                                                    A tak pol smiechem, pol serio to mozemy smialo stwierdzic, ze oka podaza
                                                    moim "sladem" ;).
                                                    Pierszo "buda", a teraz "...Miasto moje, a w nim....";).

kotwicz
                                                  • oka4 Re: Nutopio! 11.01.06, 22:32
                                                    Moim zdaniem nie byla wcale taka atrakcyjna, tyle, ze spodniczki krotkie
                                                    nosila...:)
                                                    Mielismy w klasie 4 chlopakow i zawsze siedzieli na pierwszej lawce przy jej
                                                    biurku i niby przypadkowo zrzucali dlugopis na podloge i wlazili pod lawke, ze
                                                    by na jej nogi popatrzyc...:))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: kotwicz Re: Nutopio! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 11.01.06, 22:33
                                                    Czy aby tylko nogi ;))))))))?
                                                  • Gość: kotwicz Re: Nutopio! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 11.01.06, 22:32
                                                    oops, pierwszo oczywiscie ;).
                                                  • oka4 Re: Nutopio! 11.01.06, 22:35
                                                    Nie, niech zostanie "pierszo". Tak bardziej po bialostocku.
                                                  • oka4 Kotwiczu! 11.01.06, 22:52
                                                    Ty tez jeszcze z pracy skrobiesz?
                                                  • Gość: kotwicz Re: Oko IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 12.01.06, 02:47
                                                    Nie, juz z pieleszy domowych dukam ;).
                                                  • Gość: kotwicz Re: Nutopio! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 12.01.06, 02:47
                                                    Stanowczo protestuje ;).
                                                    To tylko palec mnie sie umsknol ;)))))))))))))))))!
                                                  • oka4 Re: Nutopio! 12.01.06, 06:28
                                                    Wiecie o kim z V LO jeszcze zapomnielismy?
                                                    O jedynej w swoim rodzaju pani Felicji Biesiadzkiej od geografii!
                                                  • oka4 Re: Nutopio! 12.01.06, 06:32
                                                    I panu Zastockim, ktory terroryzowal nas na lekcjach ZPT. Na plastyce bywal o
                                                    wiele przyjemniejszy.
                                                    A kto Was uczyl WF? Mnie najdluzej uczyl chyba niezapomnany pan Gubala. Z tego
                                                    co sie orientuje, zasilil rzesze Polonii w Chicago.
                                                  • kotwicz69 Re: Nutopio! 12.01.06, 15:29
                                                    Mnie ten niski zapasnik, jeden z braci blizniakow-jesli sie nie myle to z
                                                    Nowego Miasta.
                                                    Nazwisko wylecialo z pamieci, ale mysle ze jak sie postaram.........;).
                                                  • oka4 Re: Nutopio! 12.01.06, 22:58
                                                    Kaczmarek moze?
                                                  • Gość: kotwicz Re: Nutopio! IP: *.teradyne.com 13.01.06, 14:18
                                                    Nie, zapomnialem nazwiska ale nie byl to Kaczmarek.
                                                    To byl jeden z braci blizniakow, zapasnikow ze Starosielc.
                                                  • oka4 Re: Nutopio! 15.01.06, 05:39
                                                    Przychodzi mi jeszcze do glowy nazwisko Karny, ale nie wiem czy byl
                                                    zapasnikiem. Pamietam tylko, ze byl raczej niski.
                                                  • Gość: kotwicz Re: Nutopio! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 16.01.06, 03:38
                                                    Tak, Karny to wlasciwa odpowiedz ;)!
                                                    A jak tam zycie na NEMC ;)?

kotwicz
                                                  • oka4 Re: Nutopio! 17.01.06, 02:21
                                                    Chyba dobrze. Ja nie jestem w NEMC juz od 5 lat. To prywatna klinika; tyle, ze
                                                    wynajmujemy pietro w NEMC.
                                                  • Gość: kotwicz Re: Nutopio! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 17.01.06, 19:30
                                                    W takim razie pozdrow siostry ;)))!

kotwicz
                                                  • oka4 Re: Nutopio! 18.01.06, 06:25
                                                    Siostry:)))
                                                    A ile ich naliczyles?
                                                    :)))
                                                    Ale dziekuje, pozdrowie. Gdybym jeszcze wiedziala od kogo...:))))))))
                                                  • Gość: kotwicz Re: Nutopio! IP: *.teradyne.com 18.01.06, 16:42
                                                    How about two ;)!
                                                    Pozdrow oczywiscie od.......kotwicza;)))).
                                                  • oka4 Kotwiczu! 18.01.06, 20:30
                                                    Tylko jedna z moich siostr pracuje w NEMC. Cztery pozostale to kuzynki...:)Aha,
                                                    jeszcze dwie ciotki...to juz prawie rodzinny biznes.:)))
                                                  • Gość: kotwicz Re: Kotwiczu! IP: *.teradyne.com 18.01.06, 20:34
                                                    Wiem, wiem ;))))).
                                                    Wymienilem dwie, bo chodzilo o te rodzone, ktore posiadasz ;)).
                                                    Any positions still open;)?

kotwicz
                                                  • oka4 Re: Kotwiczu! 18.01.06, 21:41
                                                    Najwyrazniej jestes w temacie!
                                                  • dagps Re: Nutopio! 18.01.06, 15:43
                                                    a ja lubie alexa
                                                  • Gość: be Re: Nutopio! IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 19.01.06, 13:19
                                                    wycieczki są be !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
                                  • nekroskop88 Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 22:27
                                    Nutopio! Ale żeś mnię w tym momencie zaskoczyła!
                                  • makbrajd Re: NAJPOPULARNIEJSZE imiona 2005 10.01.06, 22:27
                                    nutopia napisała:

> oka4 napisała:
                                    >
                                    > > Dziekuje, az sie usmiechnelam:)
                                    > > Zgadujcie, zgadujcie...
                                    >
                                    >
                                    > Kasia?

cztero-oka Kasia?
    • kalasanty76 Klaustrofobiusz 11.01.06, 15:41
      może takie?
    • Gość: rusa Re: Kubusi(ÓW) jak... IP: *.elpos.net / *.elpos.net 11.01.06, 19:27
      Powiedziałabym raczej: chcez skrzywidzć swojego syna:daj mu na imie Kuba!
      • makbrajd Re: Kubusi(ÓW) jak... 11.01.06, 21:31
        fakt
        ale zawsze można na niego wołać Jagomir tudzież Jaguś albo tak z hiszpańska Iago
        • nutopia Re: Kubusi(ÓW) jak... 11.01.06, 21:42
          makbrajd napisał:

> fakt
          > ale zawsze można na niego wołać Jagomir tudzież Jaguś albo tak z hiszpańska
          Iag
          > o

Jaguś jest ok:)
          • oka4 Re: Kubusi(ÓW) jak... 11.01.06, 22:05
            Albo Igus, zdrobnienie od Igora.
            • oka4 Re: Kubusi(ÓW) jak... 12.01.06, 06:33
              Ojej, chyba ustrzele rowniutka sumke...
              • oka4 Re: Kubusi(ÓW) jak... 12.01.06, 06:34
                I co, udalo sie? Kto wyslal post numer 196000?
            • oka4 196000 12.01.06, 06:36
            • oka4 Re: Kubusi(ÓW) jak... 12.01.06, 06:36
              Udalo mi sie? Jak to sprawdzic?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka