koczisss 24.01.06, 20:05 No i po mrozie i bez koksowników dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koczisss Re: Koksować nie będziemy 24.01.06, 20:06 Dupne władze, dupne miasto, to po co tu koksowniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Koksować nie będziemy IP: *.pools.arcor-ip.net 24.01.06, 20:08 Nie chcą powielać stanu wojennego? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Koksować nie będziemy 24.01.06, 20:24 Bo tu nic nie ma, nawet głupich koksowników! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Koksować nie będziemy IP: *.koba.pl 24.01.06, 20:26 koczisss napisał: > Bo tu nic nie ma, nawet głupich koksowników! Mają co najmniej jeden (właścicielem może być Archiwum Państwowe). Wystawiają go każdego 13.12. przed Archiwum. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Koksować nie będziemy 24.01.06, 20:30 Ale to muzealny, więc się nienada:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Koksować nie będziemy IP: *.koba.pl 24.01.06, 20:37 koczisss napisał: > Ale to muzealny, więc się nienada:) Muzealny czy nie muzealny, ale działa. A może wziąć przykład z tzw. huliganów i podpalać śmietniki (żartuję oczywiście)? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Koksować nie będziemy 24.01.06, 20:47 A tam, śmietniki, samochody nie jeżdżą, jak takiego podpalisdz, to dopiero ciepło na okolice promieniuje, kilka(naście) takich i całe miasto ogrzeje sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Koksować nie będziemy IP: *.koba.pl 24.01.06, 20:53 koczisss napisał: > A tam, śmietniki, samochody nie jeżdżą, jak takiego podpalisdz, to dopiero ciep > ło na okolice promieniuje, kilka(naście) takich i całe miasto ogrzeje sie:) Tyle tylko, że w kamiennym śmietniku możesz palić wiele razy (może nie popęka) a samochód jest jednorazowy i bardziej zanieczyszcza powietrze :P Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Koksować nie będziemy 24.01.06, 20:58 Fakt, ale samochodów jest dużo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Koksować nie będziemy IP: *.koba.pl 24.01.06, 20:59 koczisss napisał: > Fakt, ale samochodów jest dużo:) A kosze są na (prawie) każdym przystanku :P Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Koksować nie będziemy 24.01.06, 21:02 Masz rację:) Kurcze, a mi sie pomyliło z tymi śmietnikami na blokowiskach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Koksować nie będziemy IP: *.koba.pl 24.01.06, 21:07 koczisss napisał: > Lecimy podpalać? W taki mróz? Nikt mnie z domu nie wyciągnie. Poczekajmy aż nas ktoś wyręczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimochodem Re: Koksować nie będziemy IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 24.01.06, 20:48 Koksowniki (dwa) nie są własnością Archiwum ale Klubu Więzionych, Internowanych i Represjonowanych. Akurat nie sądzę,aby brak koksowników wpisywał się sensownie w listę rzeczywistych zarzutów wobec władz Białegostoku. Jeśliby od tego zależała ta ocena to koksowniki pewnie by stały co 100 metrów. Szczęśliwie bez zomowskich patroli. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Koksować nie będziemy 24.01.06, 20:52 No, ale jednak by przydały się w tych mroźnych dniach, które naszczęście już są za nami! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Koksować nie będziemy 24.01.06, 21:10 Nie mów hop i nie drzaźnij źwierza Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Koksować nie będziemy 24.01.06, 21:16 Dasz Tur... Koksowniki nasze som! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Koksować nie będziemy IP: *.koba.pl 24.01.06, 21:16 morfeusz_1 napisał: > Nie mów hop i nie drzaźnij źwierza Morfi, a może zamiast stawiać koksowniki to spirytus ludziom rozdawać na ulicy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Koksować nie będziemy 24.01.06, 21:19 Nie do mnie z tym granatem zaczepnym ja nie piję... ani nie doniosę Wam bo po prostu gotuj z pascalem taki jestem oj! Odpowiedz Link Zgłoś