Dodaj do ulubionych

Zimowe dęcie ze Wschodu

IP: *.csk.pl 28.01.06, 21:08
To nasza Orkiestra....ale zeby to tak pieknie wygladalo trzeba duzo pracy
wysilkui zaangazowania calej naszej Orkie$try...Zapraszamy na Wersal
Podlaski....Białostoczanie będziecie z nas dumni!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: -44 Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:12
      dawaj kadril !!! adzin, dwa, try, cztyry!!! /// mi##sol##do##la##sol ///
      Ja--da--da--da--daaaaaa.

I ty razem z nimi....
      • Gość: Tolik alkocholik: Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.vast.net.pl 30.01.06, 20:39
        ...To co sie działo na ziomowisku to było zajebiste..(imprezy w
        internaci).najwazniejsze ze moglismy sie spootkac,pograc,a najwazniejsze sie
        czegos nauczyc:)
        .. trud wszystkich dyrygentow napewno sie przydał:Valery- to był rowny gosc, ale
        czasami przesadzał z paliwem..hehe,Waldek-ładnie spiewał i dobrze sie z nim
        mozna bylo dogadac np..Mi-Sol-Do-la-sol:),Jarek-wczesnie spac chodzil ale
        naszczescie nie ganiał po nocach:).. a Franek jak Franek.. musial byc ład:):):):)

Czekam na ciag dalszy...... w czerwcu oł jejeje:)

• Gość: mielona Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: 195.177.196.* 30.01.06, 20:36
      Valery nie mieszaj... tak mówili inni dyrygenci, a Valery swoje zaczą czynić i
      stroił nas tak długo aż padł niczym kwiat lotosu;) A więc ja,da,da da,da....
    • Gość: -44 Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:36
      Valery poszedl w cuk
      Mirek jak to Mirek
      • Gość: Tolik alkocholik: Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.vast.net.pl 30.01.06, 20:43
        zapomniałem jeszcze o jednym:)..

co jak co ale Jura to Rowny gosc :) jop twoju mać:):):)..
    • Gość: mielona Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: 195.177.196.* 30.01.06, 20:40
      te zdjęcie z dżwi to pokój 44:D A co tam sie działo to już tylko każdy muzyk
      wie...
    • Gość: XXX Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: 195.177.196.* 30.01.06, 20:44
      Najlepsze to były grania nocne... każdy wykładał swoje karty na stół, a jak nie
      dał już rady, to pod stół... ale tak wogle to wyśmienita sprawa ta
      hehe.."WERSALINKA"...
      • Gość: Tolik alkocholik: Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.vast.net.pl 30.01.06, 20:45
        nie wysmienita tylko "Smakataaa"

aljieeeeee:)
    • Gość: pokój 23:P Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:45
      Na zimowisku było zawaliście. Nauczyliśmy sie dyrygować orkiestra, kręcić
      buławą itd.Imprazki też były niezłe:P:P]:-> /panienki:P
    • Gość: czad Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: 195.177.196.* 30.01.06, 20:45
      znaczy sie piano jak to zwykł mówic początkujący i uczący sie na dyrygenta pan
      Piostr, w skrócie ojciec:) mis sol do la są walery do jasnej
      cholery ...........:]
      • Gość: Franek Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:52
        Jam wam tu powygaduje glopstwa muzyk ma to do siebie ze trzyma jezyk za zebami
        jak wam dam w poniedzialek zobaczycie jeden z drogim a ty mielonka to mi sie
        juz w czechoSlowacji napiles i ja jeszcze z Tadzikiem porozmawiam ale
        zrezygnujemy bo ile to mozna powtarzac !!!!!!!!!!!!!!!!!

pokazcie z kad jestescie

Wywale z piorunami bo z tej mąki chleba niemedzie

A po Łukaszu to sie niespodziewałem Łukasz i Ty z nimi razem juz rozumiem
        Łoskot bo on krzyze na czole rysuje ale zeby ty

aj szkoda gadac policze sie z wami w Poniedzialek

Pozdro Alllllll
    • Gość: mielona Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: 195.177.196.* 30.01.06, 20:46
      hehe może już starczy tych opinii.. bo jak powiedział Kiril to: Tolik to
      miastowy alkocholik... ale trąbki ciszej... i jest pięknie
      • Gość: Tolik alkocholik: Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.vast.net.pl 30.01.06, 20:48
        a jak to powiedzial ołtarzewski::::

puzony sa jak dziewce orleanskie:):):)
    • Gość: mielona Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: 195.177.196.* 30.01.06, 20:49
      Patrycja ty nie mieszaj.... hehe ło!!
    • Gość: pokój 23 Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:55
      mielona nie tylko orkiestra zna dobrze pokój 44 :D ale znaja ten pokój
      doroszki:P
      • Gość: mielona Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: 195.177.196.* 30.01.06, 20:56
        oj ja wiem:D To ty Patrycja??
      • Gość: pokój 23 Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:00
        no costy ja nic nie mieszam::P
      • Gość: -44 Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:03
        Pati Ty w 44 tylko raz balowalas a my tam żadzilismy do poniedzialku <lol2>
        a Ty Mielona niemieszaj bo ja tu niebede mowil kto sie za Litwinkami uganial <a
        byla tylko jedna> uganiał !!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Tolik alkocholik: Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.vast.net.pl 30.01.06, 21:06
          a ja wam powiem tak:).. pokoj -44 to był najlepszy w całym internacie bo
          mieszkali w nim same bossy:)... ooo!! pomijam jamajke bo on to chyba raz tam
          nocowal..hehehehe:).. na koniec ładnie zrobili z niego
          terminatora<hahaha>...dobrze było:)..oby wiecej takich imprez:D
    • Gość: mariano italiano Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: 195.177.196.* 30.01.06, 21:01
      połóz sie, polez, nie łaz, przecie to są wazne koncerty, ajjj szkoda słów ....
      tadek zabierz instrument, kto to widział srac w rostrab, nie wychowam .. mnie
      to ta tania si podobała a tobie tadek?? co?? no w sumie jura fajny, ale
      fajna dupa to z niego była 5 lat temu eeeee ...... job twojo mac, ja na
      bazar miała isc a mielonka stuka kogo popadnie, pije na balonie jak te bracia
      K.
      • Gość: pokój 23 Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:12
        mariano italiana a kto ty??<lol2>
    • Gość: mariano italiano Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: 195.177.196.* 30.01.06, 21:04
      co za patrycja??:> zdaje sie nie pił a nie pamietam :D hehehaha
      • Gość: -44 Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:10
        dobra dosc tego pisania o 21.10 cisza nocna jutro bardzo wazne granie i musi
        stroic ja bede sprawdzal pokoje niech mi sie tylko ktory napije to wywale z
        piorunami bo tyle sie o tym mowi ale wy swoje

no dobranoc jutro o 7.00 sniadanie bedzie widac kto pracowal w nocy Tadzik ma
        alkomat rano bedziemy sprawdzac bo tego juz awiele
        • Gość: Tolik alkocholik: Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.vast.net.pl 30.01.06, 21:13
          -ej słuchajcie tu jest dziura...
          - nie on nazywa sie Juraaa:)
          Ja da da da daaaaaaaaaaa!!
    • Gość: mariano italiano Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: 195.177.196.* 30.01.06, 21:14
      no ba pytanie, najlepsiejszy puzonista, nie mówimy o tym jak mu tam
      janosiku :D pfu harnasiu :P hehe tylko o tym najfajniejszym nie mielonka:D:D
      • Gość: pokój 23 Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:19
        aa mariano italiano juz pamietam:P
        • Gość: -44 Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:27
          dobra wytrwali melanzownicy ja sie zawijam odsypywac bo nieidze zyc

pozdro melanzownikim dla calego pokoju 23,18 i 16<jak sie niemyle> dla gosci z
          bialego

mielona
          brat K
          Tolik
          Macio
          Jamajka
          Łukasz
          Ojciec

<moze o kims zapomnialem to sorki>

Siema skejty!!!!!!!!!!!!1
        • Gość: Maciuś-załoga 44 Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:39
          Szerze fajna sprawa te zimowe dęcie szkoda ze tak krótko ale pewnie by żołądek
          wysiadł ale to szczegół... do czerwca... Jura dobry chłop a dla Czereśniaka nie
          popuszcze job twoju mać:]Zbyniu 3ym sie ziom ...aaa i jeszcze bym zapomniał z
          bielska fajne chłopaki Józio i Mirek, nie pij tyle bo w pokoju bumem waliło.A z
          tym kluczem wybaczam:p:D
    • Gość: mariano italiano Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: 195.177.196.* 30.01.06, 21:29
      eee a Ty pokój 23 to co to?? a raczej kto??

a wiecie co?? ja sie sie poskarze dla pana franciszka co wy tu nawypisywali:D i
      macie po dupie, i wywali was z piorynami tylko łoskot pójdzie hehahahahaha i mu
      ostatnie włosy wypadną <łonowe> hehehe no iszczena wypadnie, ale franek bystry
      gosc i złapie ją tuz przy ziemi jak to kiedys miało miejsce na stadionie
      hahahaha padaka:P
    • Gość: puzon I Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: 195.177.196.* 31.01.06, 00:05
      co jak co ale orkiestra brzmi jak glenny millera:) musztra też jest git jura i
      kiril wymiatali a czereśniak nine (osiem jakby ktoś nie wiedział) ogólnie spoko
      było tylko za mało wó... pozdrawiam wszystkich no a wszcz4ególnosci kaliber 44
      hehe my rządzili :)
    • Gość: hmmm Tio Ja :D:D:D Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:12
      o maderka co tu sie dizeje jak Franczesko sie dowie to powywala piorunami ...
      kurcze ja chce jeszcze tego obozu :( zakrotki był jak dla mnie i dla was
      chłopaki zapewne też:d:d ale Jamajka miał fajną twarzyczke w ostatnia
      nocke :D:D:d

Pozdro for All :*:*:*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka