Gość: Doboszki IP: *.csk.pl 28.01.06, 21:08 To nasza Orkiestra....ale zeby to tak pieknie wygladalo trzeba duzo pracy wysilkui zaangazowania calej naszej Orkie$try...Zapraszamy na Wersal Podlaski....Białostoczanie będziecie z nas dumni!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: -44 Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:12 dawaj kadril !!! adzin, dwa, try, cztyry!!! /// mi##sol##do##la##sol /// Ja--da--da--da--daaaaaa. I ty razem z nimi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolik alkocholik: Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.vast.net.pl 30.01.06, 20:39 ...To co sie działo na ziomowisku to było zajebiste..(imprezy w internaci).najwazniejsze ze moglismy sie spootkac,pograc,a najwazniejsze sie czegos nauczyc:) .. trud wszystkich dyrygentow napewno sie przydał:Valery- to był rowny gosc, ale czasami przesadzał z paliwem..hehe,Waldek-ładnie spiewał i dobrze sie z nim mozna bylo dogadac np..Mi-Sol-Do-la-sol:),Jarek-wczesnie spac chodzil ale naszczescie nie ganiał po nocach:).. a Franek jak Franek.. musial byc ład:):):):) Czekam na ciag dalszy...... w czerwcu oł jejeje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mielona Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: 195.177.196.* 30.01.06, 20:36 Valery nie mieszaj... tak mówili inni dyrygenci, a Valery swoje zaczą czynić i stroił nas tak długo aż padł niczym kwiat lotosu;) A więc ja,da,da da,da.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -44 Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:36 Valery poszedl w cuk Mirek jak to Mirek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolik alkocholik: Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.vast.net.pl 30.01.06, 20:43 zapomniałem jeszcze o jednym:).. co jak co ale Jura to Rowny gosc :) jop twoju mać:):):).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mielona Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: 195.177.196.* 30.01.06, 20:40 te zdjęcie z dżwi to pokój 44:D A co tam sie działo to już tylko każdy muzyk wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: 195.177.196.* 30.01.06, 20:44 Najlepsze to były grania nocne... każdy wykładał swoje karty na stół, a jak nie dał już rady, to pod stół... ale tak wogle to wyśmienita sprawa ta hehe.."WERSALINKA"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolik alkocholik: Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.vast.net.pl 30.01.06, 20:45 nie wysmienita tylko "Smakataaa" aljieeeeee:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokój 23:P Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:45 Na zimowisku było zawaliście. Nauczyliśmy sie dyrygować orkiestra, kręcić buławą itd.Imprazki też były niezłe:P:P]:-> /panienki:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czad Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: 195.177.196.* 30.01.06, 20:45 znaczy sie piano jak to zwykł mówic początkujący i uczący sie na dyrygenta pan Piostr, w skrócie ojciec:) mis sol do la są walery do jasnej cholery ...........:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:52 Jam wam tu powygaduje glopstwa muzyk ma to do siebie ze trzyma jezyk za zebami jak wam dam w poniedzialek zobaczycie jeden z drogim a ty mielonka to mi sie juz w czechoSlowacji napiles i ja jeszcze z Tadzikiem porozmawiam ale zrezygnujemy bo ile to mozna powtarzac !!!!!!!!!!!!!!!!! pokazcie z kad jestescie Wywale z piorunami bo z tej mąki chleba niemedzie A po Łukaszu to sie niespodziewałem Łukasz i Ty z nimi razem juz rozumiem Łoskot bo on krzyze na czole rysuje ale zeby ty aj szkoda gadac policze sie z wami w Poniedzialek Pozdro Alllllll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mielona Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: 195.177.196.* 30.01.06, 20:46 hehe może już starczy tych opinii.. bo jak powiedział Kiril to: Tolik to miastowy alkocholik... ale trąbki ciszej... i jest pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolik alkocholik: Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.vast.net.pl 30.01.06, 20:48 a jak to powiedzial ołtarzewski:::: puzony sa jak dziewce orleanskie:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mielona Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: 195.177.196.* 30.01.06, 20:49 Patrycja ty nie mieszaj.... hehe ło!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokój 23 Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:55 mielona nie tylko orkiestra zna dobrze pokój 44 :D ale znaja ten pokój doroszki:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mielona Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: 195.177.196.* 30.01.06, 20:56 oj ja wiem:D To ty Patrycja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokój 23 Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:00 no costy ja nic nie mieszam::P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -44 Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:03 Pati Ty w 44 tylko raz balowalas a my tam żadzilismy do poniedzialku <lol2> a Ty Mielona niemieszaj bo ja tu niebede mowil kto sie za Litwinkami uganial <a byla tylko jedna> uganiał !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolik alkocholik: Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.vast.net.pl 30.01.06, 21:06 a ja wam powiem tak:).. pokoj -44 to był najlepszy w całym internacie bo mieszkali w nim same bossy:)... ooo!! pomijam jamajke bo on to chyba raz tam nocowal..hehehehe:).. na koniec ładnie zrobili z niego terminatora<hahaha>...dobrze było:)..oby wiecej takich imprez:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano italiano Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: 195.177.196.* 30.01.06, 21:01 połóz sie, polez, nie łaz, przecie to są wazne koncerty, ajjj szkoda słów .... tadek zabierz instrument, kto to widział srac w rostrab, nie wychowam .. mnie to ta tania si podobała a tobie tadek?? co?? no w sumie jura fajny, ale fajna dupa to z niego była 5 lat temu eeeee ...... job twojo mac, ja na bazar miała isc a mielonka stuka kogo popadnie, pije na balonie jak te bracia K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokój 23 Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:12 mariano italiana a kto ty??<lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano italiano Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: 195.177.196.* 30.01.06, 21:04 co za patrycja??:> zdaje sie nie pił a nie pamietam :D hehehaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -44 Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:10 dobra dosc tego pisania o 21.10 cisza nocna jutro bardzo wazne granie i musi stroic ja bede sprawdzal pokoje niech mi sie tylko ktory napije to wywale z piorunami bo tyle sie o tym mowi ale wy swoje no dobranoc jutro o 7.00 sniadanie bedzie widac kto pracowal w nocy Tadzik ma alkomat rano bedziemy sprawdzac bo tego juz awiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolik alkocholik: Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.vast.net.pl 30.01.06, 21:13 -ej słuchajcie tu jest dziura... - nie on nazywa sie Juraaa:) Ja da da da daaaaaaaaaaa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano italiano Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: 195.177.196.* 30.01.06, 21:14 no ba pytanie, najlepsiejszy puzonista, nie mówimy o tym jak mu tam janosiku :D pfu harnasiu :P hehe tylko o tym najfajniejszym nie mielonka:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokój 23 Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:19 aa mariano italiano juz pamietam:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -44 Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:27 dobra wytrwali melanzownicy ja sie zawijam odsypywac bo nieidze zyc pozdro melanzownikim dla calego pokoju 23,18 i 16<jak sie niemyle> dla gosci z bialego mielona brat K Tolik Macio Jamajka Łukasz Ojciec <moze o kims zapomnialem to sorki> Siema skejty!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciuś-załoga 44 Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:39 Szerze fajna sprawa te zimowe dęcie szkoda ze tak krótko ale pewnie by żołądek wysiadł ale to szczegół... do czerwca... Jura dobry chłop a dla Czereśniaka nie popuszcze job twoju mać:]Zbyniu 3ym sie ziom ...aaa i jeszcze bym zapomniał z bielska fajne chłopaki Józio i Mirek, nie pij tyle bo w pokoju bumem waliło.A z tym kluczem wybaczam:p:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano italiano Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: 195.177.196.* 30.01.06, 21:29 eee a Ty pokój 23 to co to?? a raczej kto?? a wiecie co?? ja sie sie poskarze dla pana franciszka co wy tu nawypisywali:D i macie po dupie, i wywali was z piorynami tylko łoskot pójdzie hehahahahaha i mu ostatnie włosy wypadną <łonowe> hehehe no iszczena wypadnie, ale franek bystry gosc i złapie ją tuz przy ziemi jak to kiedys miało miejsce na stadionie hahahaha padaka:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puzon I Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: 195.177.196.* 31.01.06, 00:05 co jak co ale orkiestra brzmi jak glenny millera:) musztra też jest git jura i kiril wymiatali a czereśniak nine (osiem jakby ktoś nie wiedział) ogólnie spoko było tylko za mało wó... pozdrawiam wszystkich no a wszcz4ególnosci kaliber 44 hehe my rządzili :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Tio Ja :D:D:D Re: Zimowe dęcie ze Wschodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:12 o maderka co tu sie dizeje jak Franczesko sie dowie to powywala piorunami ... kurcze ja chce jeszcze tego obozu :( zakrotki był jak dla mnie i dla was chłopaki zapewne też:d:d ale Jamajka miał fajną twarzyczke w ostatnia nocke :D:D:d Pozdro for All :*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś