Dodaj do ulubionych

Prezydent ogłosi żałobe narodową..

29.01.06, 04:38
Nawet tak wielka tragedie mozna przekuc dla własnych celów partyjnych.
Rozumiem fakt ogłoszenia załoby narodowej bo to rzeczywiscie wielka tragedia i
wielki ból. Nie rozumiem dlaczego szczególy załoby narodowej maja byc
ogłoszone na wiecu propagandowym /wyborczym?/ PiS..
Obserwuj wątek
    • justusz Re: Prezydent ogłosi żałobe narodową.. 29.01.06, 04:55
      wiadomosci.onet.pl/1249980,11,item.html-----------------------------------------------
      cytat:....
      "Prezydent Lech Kaczyński podjął decyzję o ogłoszeniu żałoby narodowej po
      zawaleniu się hali targowej w Katowicach - powiedział podczas konferencji
      prasowej minister w Kancelarii Prezydenta, Andrzej Urbański.
      Minister dodał, że szczegóły i termin żałoby ogłoszone zostaną przez prezydenta
      w Katowicach, dokąd Lech Kaczyński - mimo choroby - przyjedzie w niedzielę."
      • Gość: tidi Re: Prezydent ogłosi żałobe narodową.. IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.01.06, 07:57
        "zbolaly" Justuszu , jakze mialby pocieszyc Cie inaczej p.Prezydent ?
    • gianter Re: Prezydent ogłosi żałobe narodową.. 29.01.06, 08:41
      juz nie wybieram się nigdy do Auchan , tam tez jest podobny dach, bede robił
      zakupy w sklepie osiedlowym.
      • koczisss Re: Prezydent ogłosi żałobe narodową.. 29.01.06, 12:44
        Nie wychodź też na ulicę, nie jedź samochodem, przecież codziennie ginie kilkanaście osób w wypadkach drogowych!
        Pomijając tą Twoją głupią panikę, popieram, nie jeździj do Auchan, ja już go bojkotuję od czterech miesięcy, z innych względów, ale moja noga już tam nie postanie!
    • Gość: wspólna Re: Prezydent ogłosi żałobe narodową..z powagą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 09:14
      justusz, za kilka minut przekonasz sie jak bedzie ogłaszał Prezydent Kaczyński
      Żałobę Narodową
      przekonasz sie ze bedzie ci głupio, bardzo głupio,
      • justusz Re: Prezydent ogłosi żałobe narodową..z powagą 29.01.06, 09:19
        oczywiscie ze najprostszym sposobem dyskusji jest dyskredytowanie rozmówcy. A
        wiec ok....moze bedzie. Tylko skad wiesz o tym co i jak powie prezydent? A moze
        po prostu zakladasz ze niewazne kiedy niewazne jak niewazne co. Wazne ze bedzie
        prostolinijne z załozenia.
        • Gość: po co? Re: Prezydent ogłosi żałobe narodową..z powagą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 10:19
          Nikt nie wróci życia mężom, zonom,, dzieciom, rodzicom. Za kilka tygodni ci co
          zostali przy życiu pozostaną sami ze swoimi problemami, lękami i urazem
          psychicznym. Nigdy nie usłyszą odpowiedzi na pytanie. Dlaczego do tego doszło?
          Zbijanie kapitału politycznego w takich momentach jest nieetyczne.
    • Gość: T-800 Justuszek wykorzystuje kolejny raz tragedię IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.01.06, 10:18
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=562&w=26164746&v=2&s=0
      • Gość: justusz Re: Justuszek wykorzystuje kolejny raz tragedię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 11:26
        nie miales racji wtedy a teraz tym bardziej poza jedna cecha charakterystyczna
        przypisywac swoje winy innym. i widze ze wzorce znakomite. swego czasu teczke
        sie zalozylo i teraz jak znalazl .Prawda?
        • Gość: T-800 Re: Justuszek wykorzystuje kolejny raz tragedię IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.01.06, 11:42
          Wczoraj innne sępy na forum miały za złe premierowi, że pojechał na miejsce
          tragedii.

Co to za różnica, kto ogłasza żałobę narodową - Kwaśniewski czy Kaczyński,
          hieno?
          • Gość: justusz duch ORMO wiecznie zywy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 11:50
            no to jestesmy w domu....A tak wogole to radze abys przeczytal mój wpis. ja nie
            mam nic przeciwko ogloszeniu zaloby, jestem przeciw wykorzystaniu tego faktu
            do celów politycznych. I tyle ....
            • Gość: T-800 Re: duch ORMO wiecznie zywy.... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.01.06, 11:53
              Jest mnóstwo rzeczy, które można zarzucić Kaczyńskiemu, a Ty się czepiasz
              akurat tego, że chce ogłosić żałobę narodową. To świadczy tylko o Tobie. Duch
              ORMO wiecznie żywy.
              • nekroskop88 Re: duch ORMO wiecznie zywy.... 29.01.06, 11:56
                Taaa, ale ja też nie mogę się oprzeć wrażeniu, że Kaczyński robi to "na pokaz".
                Bo o ile skłonny jestem uwierzyć Marcinkiewiczowi, o tyle nie uwierzę
                Kaczyńskiemu.
                • Gość: T-800 Re: duch ORMO wiecznie zywy.... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.01.06, 12:01
                  Prezydent jest m.in. od tego, aby ogłaszać żałobę narodową. A czy to jest
                  Kwaśniewski, Kaczyński czy jeszcze ktoś inny w obliczu takiej tragiedii nie ma
                  żadnego znaczenia. Ale sępy zawsze się znajdą.
                  • justusz Re: duch ORMO wiecznie zywy.... 29.01.06, 12:04
                    Okazuje sie ze to czytanie zdan w odwrotna strone to jakas epidemia ostatnich
                    czasów. myslałem ze to tylko elity przoduja ,ale okazuje sie ze takze "doly"
                    szybko sie ucza. Grypa ..czy jak ?
                    • Gość: T-800 Re: duch ORMO wiecznie zywy.... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.01.06, 12:12
                      Następnym razem - ale mam nadzieję, że takiej okazji już nigdy nie będzie -
                      zamiast wylewać jad i żółć na forum na znienawidzonego polityka, zamiast tego
                      proponuję Ci, hieno, szklankę zimnej wody.
                  • nekroskop88 Re: duch ORMO wiecznie zywy.... 29.01.06, 12:06
                    Tu nie chodzi o ogłoszenie żałoby narodowej, tylko przeznaczenie miliona
                    złotych z kancelarii prezydenta na pomoc rodzinom ofiar. Wyborców łatwo kupić?
              • Gość: olo Re: duch ORMO wiecznie zywy.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 20:09
                ..nawet nie hiena..;(((((
    • Gość: ws. Tragedia sie dla was nie liczy,bo was nie dotyczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 12:12
      jak trzeba byc lodowatym by w obliczu tak wielkiej tragedi nie zamilknąć
      • Gość: olo Re: Tragedia sie dla was nie liczy,bo was nie dot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 20:14
        I dozgonnie powinien taki ludzik sam do siebie pisac...jak juz jeden na tym
        Forum potrafi wypalic w trzy dni 1500 postow...coz ...znak czasow chyba? ;(((
    • Gość: AL. Re: Prezydent ogłosi żałobe narodową.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 12:23
      Cokolwiek zrobi Prezydent czy czego nie zrobi, zawsze jest źle. Nie wstyd wam w
      takiej chwili wykorzystywać sytuacji do swoich uprzedzeń. Prostackie hieny!
      • justusz Re: Prezydent ogłosi żałobe narodową.. 29.01.06, 12:41
        uzywajac epitetow dobrze jest znac ich zarowno potoczne jak tez encyklopedyczne
        znaczenie. Bo czestokroc naraza sie na smiesznosc...
        Czesc dzisiejszej nocy spedzilem w podrózy sluchajac radia gdzie miedzy innymi
        mówiono o ludziach którzy zamiast ratowac zasypanych "łapali" cenne rasowe
        gałebie. oczywiscie na własne potrzeby a nie z dobroci serca. sluchalem tez o
        prezydencie który mimo choroby przyjedzie do Chorzowa i ze moze nie zdazy na
        poranna msze ale napewno przyjedzie i odgłosi załobe narodowa....
        Ja jestem prostak wiec moze poza wspólczuciem tylko mysle . Ale proponuje zebys
        odpowiedzi udzielił sam sobie. rzeczowej i bez epitetów bedacych kluczem do
        kazdej dyskusji gdy brak argumentów...
        • stefan.bialystok Re: Prezydent ogłosi żałobe narodową.. 29.01.06, 12:55
          Z tymi żałobami to tylko robienie z czegoś histerii.
          • Gość: ................. załoba ogłoszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 19:34
            zachodni dziennikarze komentuja to zdarzenie w ten sposób:
            ---------------------------------------------------------
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=35845902---------------------------------------------------------
            czy cos w tym jest czy to tylko takie czepianie sie?
        • Gość: olo Re: Prezydent ogłosi żałobe narodową.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 20:10
          zamilknij choc na chwile ...
          • Gość: androx Re: Prezydent ogłosi żałobe narodową.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 22:46
            Ciekaw jestem od jakiej liczby ofiar wypadku ogłasza się żałobę narodową ?
            Czy 10 trupów to dość ? A może 5 wystarczy ?
            W kraju codziennie umiera z 1000 osób, z tego pewnie kilkadziesiąt tragicznie.
            To czego jesteśmy świadkami to teatr polityczny. Ale ludzie tego oczekują, chwalą to.
    • Gość: on Re: Największa katastrofa w III RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 08:24
      Tak powiedział Kaczorek, w swoim osierdziu. To jak to jest, że sukcesy to są w
      IV RP, a katastrofy w III?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka