nekroskop88 31.01.06, 17:37 portal o inwestycjach w mieście:-) wtedy wszystkie plany, rysunki, zdjęcia byłyby zebrane w jednym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: Białemustokowi potrzebny jest 31.01.06, 17:48 Nie ma zdolności webmasterskich :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Białemustokowi potrzebny jest IP: *.piasta.pl 31.01.06, 17:52 Szybciej to byłby portal z planowanymi inwestycjami. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Białemustokowi potrzebny jest 31.01.06, 17:53 No tak:-) Ale zawsze to byłoby ciekawie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Białemustokowi potrzebny jest IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 31.01.06, 17:55 Kielce mają fajną stronę o inwestycjach: www.inwestycje.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Białemustokowi potrzebny jest 31.01.06, 17:56 A Radom buduje www.inwestycje.radom.pl/ I Rzeszów ma www.slavres.rzeszowiak.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Białemustokowi potrzebny jest IP: *.piasta.pl 31.01.06, 18:00 Prostą strone zawsze można sklecić tylko materiałów do niej brak np. fotek. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Białemustokowi potrzebny jest 31.01.06, 18:05 Ale np. Ty miałeś z gazety projekt tego wiaduktu, Kris miał dane o obwodnicy. Trzeba byłoby apelować o nadsyłanie materiałów;-) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Białemustokowi potrzebny jest 31.01.06, 18:06 Kto się podejmie tworzenia tego dzieła? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Białemustokowi potrzebny jest 31.01.06, 18:21 Nie wiadomo:-) Ale jakby sie ktos podjął to ja służę artykułami z gazet, które od pewnego czasu zbieram:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Białemustokowi potrzebny jest IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 31.01.06, 18:31 Ja również służę pomocą, ale stronki niestety nie zrobię- jestem zupełnie zielony w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
kris_bialystok Re: Białemustokowi potrzebny jest 31.01.06, 18:48 Super pomysł, może ktoś się zgłosi. Ochotnicy wystąp :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Białemustokowi potrzebny jest 31.01.06, 18:50 Nie ma ochotnika, weźmiemy niewolnika ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Białemustokowi potrzebny jest 31.01.06, 20:14 Są informatycy w UM, może do nich się zgłosić? A jak nie sa w stanie, to niech firmę z zewnątrz wynajmą. To ciekawa strona mogłaby być. Ale tak naprawdę to marzę, żeby powstała strona o Białymstoku, jak o tym mieście: vancouver.ca/ a szczególnie to: www.vancouverscenes.com/swf/index.html Gdyby powstało coś na miarę tej stronki, to nie opędzilibyśmy się od turystów i inwestorów! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Białemustokowi potrzebny jest 31.01.06, 20:17 super muzyka:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Białemustokowi potrzebny jest 31.01.06, 20:22 Poklikaj w te wszystkie zakładki na dole, ja to mógłbym ciągle i ciągle oglądać i słuchać. Przychodzi mi na myśl jedno słowo: Bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Białemustokowi potrzebny jest 31.01.06, 20:24 Tak! To jest zajebiste! Muzyka, fotografie, głos, słowa. Wszystko idealnie zgrane. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Białemustokowi potrzebny jest 31.01.06, 20:41 To tam słońce świeci? Wydawało mi się, ze wiecznie pada:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Białemustokowi potrzebny jest 31.01.06, 20:44 Nieważne, zobacz jakie cudeńko zrobili. Samo takie coś jest w stanie przyciągnąć masę turystów. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Białemustokowi potrzebny jest 31.01.06, 20:47 Ale tak szczerze, po co ci turyści mają do nas przyjeżdżać? Miasto wybitnie nieturystyczne, najbliższe okolice też, bo w Narwiańskim parku nic ciekawego nie ma. Ogólnie jest kicha, a do tego nie ma jak tu normalnie dojechać. Nawet gdyby podobna strona była, to nikt tu nie przyjedzie, bo nie ma warunków na to! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Białemustokowi potrzebny jest 31.01.06, 20:51 Jak to dobrze, że wśród nas są optymiści. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Białemustokowi potrzebny jest 31.01.06, 20:53 Wiem:) Ale poważnie, musi tu być lotnisko, dobre hotele. Białystok mógłby być taką bazą wypadową do okolicznych parków narodowych. tutaj by przylatywali samolotem, a później zwiedzanie okolic. Bez lotniska niestety turystyka z kopyta nie ruszy! Odpowiedz Link Zgłoś
kris_bialystok Re: Białemustokowi potrzebny jest 01.02.06, 12:27 Mają co pokazać. A z tymi informatykami z UM to nie wypali, przecież niedawno zrobili nową stronę. Tu potrzebni są ludzie z charyzmą, tacy jak wy. A jeżeli chodzi o infastrukturę, to w dzisiejszych czasach bez lotniska, dobrych dróg, dobrej reklamy i informacji turystycznej to cieniutko. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Białemustokowi potrzebny jest 01.02.06, 16:21 Dziś był artykuł chyba w Porannym, o wiatach przystankowych. W Białymstoku trzeba roku, aby taką wiate postawić, w magistracie tłumaczą się, że szybciej się nie da! To jak z takimi pierdołami są problemy, to o czym tu mowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Białemustokowi potrzebny jest IP: *.osiedle.net.pl 02.02.06, 20:21 nie ma sie czemu dziwic bo te wladze nie sa po to zeby co kolwiek dobrego zrobic tylko zeby brac kase - im nigdy na niczym nie zalezalo - juz to wiele razy pokazali co do parkow i turystyki w bialymstoku to powiem tyle ze palacem branickich ludzie z zagranicy sie zachwycaja - mowia ze piekniejszego nigdy nie widzieli a akademia medyczna oglosila juz jakis czas temu przetarg na remont elewacji z drugiej strony, holu, dachow, ogrodow... podobnie jest z parkami i lasami jakie otaczaja bialystok - sa piekne i unikalne w skali swiatowej - my tu mieszkamy wiec tego nie dostrzegamy... fakt jednak jest taki ze bez ludzi ktorym na tym zalezy tu nigdy nic sie nie zmieni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil_81 Re: Białemustokowi potrzebny jest IP: *.csk.pl 02.02.06, 22:15 Pomysł godny poparcia. Jeżeli chodzi o fotki z terenu chętnie coś bym dorzucił, zrobił jakieś reportaże z budowy. Ktoś inny skombinowałby plany, rysunki, itd. . Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Białemustokowi potrzebny jest 03.02.06, 08:01 Przykro mi, ale w tej materii jestem tylko amatorem. (Poza tym potrzebne miejsce na serwerze.) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Białemustokowi potrzebny jest 03.02.06, 10:08 Z miejscem na serwerze to najmniejszy problem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kris_bialystok Re: Potrzebna jest kasa, może stowarzyszenie 03.02.06, 11:18 Nie tylko miejsce n aserwerze, ale i kasa. Cos takiego może zrobić jakieś stowarzyszenie np."Lubię Białystok". Wówczas każdy zrzuca się po 10 czy 20, im więcej ludzi tym więcej mozna zrobić. Super serwer np. strefa.pl, bez reklam. Aby założyć stowarzyszenie potrzebne jest 15 osób, statut, konto. A przede wszystkim osoba, która by tym zarządzała (społecznie), bez koordynatora nic nie pójdzie dalej. Jak się znajdzie taka osoba, która ma czas to wiele osób się dołaczy i będzie fajna sprawa. Jak taka osoba się znajdzie to mógłbym pomóc (przez koleżankę, która się na tym zna) napisać o dofinansowanie od UM. Odbijam piłeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś