Gość: karol IP: *.csk.pl 06.02.06, 22:04 Najgorsze jest to że w tym jest zamieszany tak wzorowy policjant z ruchu drogowego oraz byli jego koledzy wstyd ruchowcy od lapowek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcus Re: Prawo jazdy za łapówki IP: *.csk.pl 07.02.06, 09:08 Nie wiecie jak się nazywa ten zastępca naczelnika drogówki? Mam nadzieję, że to ten blondasek Kozłowski, bo mi kiedyś prawko zatrzymał na prawie 4 miesiące, dopóki sąd nie stwierdził, że to nie ja prowadziłem samochód bo gość który mi wjechał w tył wyczuł ode mnie alkohol, a prowadziła moja siostra. Tak to jest, jak burak wskaże, a ty człowieku udowadniaj swoją niewinność. Kozłowski od razu stwierdził, że "to wyjaśni sąd grodzki", wiesio jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matrix Frajerow szukaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:14 Szukają naiwniaków bo im dowodow brakuje, a co jest królową dowodow - przyznanie sie. Napisali w gazecie artykul ludzie się wystarszyli i ida do tej Policji, w zyciu bym nie poszedl jak cos chca to niech mi udowodnia a nie jeszcze ja mam im dowodów dostarczac, jak sa tacy cwani to niech pan prokurator ich oskarży - a moze nie ma dowodów ?? Bo podejrzewac mozna kazdego i co z tego, jak nie ma dowodów. Sami sobie te bagno zrobili to niech się martwią :-) Owocnej pracy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Frajerow szukaja IP: *.pools.arcor-ip.net 07.02.06, 11:36 Bo to Panie różne som ludzie. Jeden zdał za łapówe i cieszy się, że dopuszczony do zmotoryzowanych a innego wk..wia, że płacił mimo, że był przygotowany. A i takie som co łamanie prawa potępiają i łamiących wskażą co niemożebnie niektórych dziwi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 25złotych Re: Frajerow szukaja IP: *.polbiz.pl 07.02.06, 11:43 No właśnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietrek Re: Frajerow szukaja IP: *.range81-159.btcentralplus.com 07.02.06, 17:46 O lapowkach za prawko od dawna bylo glosno.Wszyscy zainteresowani wiedzieli komu dac w lape tylko nasza biedna policja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.M. Re: Frajerow szukaja IP: *.chello.pl 07.02.06, 19:20 Przecież to bardzo łatwo udowodnić łapówkarstwo! Przez podstawionego kandytata,wręczyć znakowane,lub spisane numerami banknoty.Po "zabiegu" przeszukać facetom kieszenie,i sprawa staje sę jasna jak słońce!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek lapowka IP: *.csk.pl 09.02.06, 21:21 zastepca naczelnika jest znany wszystkim ale co z tego jak ma rece dlugie do brania forsy.a udawal takiego baranka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lanos Re: Prawo jazdy za łapówki IP: *.csk.pl 09.02.06, 21:26 wstyd zastepco naczelnika pnie J.M forsy ci malo. Odpowiedz Link Zgłoś