Dodaj do ulubionych

Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht

IP: *.stnet.pl 14.02.06, 18:09
dywersant,mason,libertyn,szuja.Trafiłam na necie na "fajną" stronkę.Tak jest przedstawiony Rokita.Żydówką zrobiono także Annę Muchę,chyba dlatego,że grała w filmie o Korczaku i związała się z PO.W zasadzie bez sensu jest ta lista,łatwiej byłoby napisać kto nie jest żydem.Dla zainteresowanych www.polonica.net/ListaZydow_zmienione-nazwiska.htm W zasadzie wszyscy są żydami,wszędzie czai się spisek.Prosta zasada,w czasie wojny śmietanka żydowska przetrwała a polska zginęła i dzisiaj wszystkim kręcą .Bym zapomniał duchowieństwo,też prościej na pisać kto nie jest żydem,niż czytać tą całą listę!
Obserwuj wątek
    • fiat_lux Re: Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht 14.02.06, 18:58
      Jacek Kaczmarski - Icek Berelbaum - (dywersant, polonofob, "bard", kpiarz
      polskości)

to cos dla kotwicza
      • makbrajd Re: Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht 14.02.06, 19:03
        przeciez polonica.net to twoja ulubiona strona fiucie_luxie!
        czesto sie na nią powołujesz....
        • fiat_lux Re: Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht 14.02.06, 19:05
          makbrajd napisał:

> przeciez polonica.net to twoja ulubiona strona fiucie_luxie!
          > czesto sie na nią powołujesz....
          >

moj nowy debesciak to niniwa pedo_brajdzie! normalnie super
        • fiat_lux Re: Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht 14.02.06, 19:16
          makbrajd napisał:

> przeciez polonica.net to twoja ulubiona strona fiucie_luxie!
          > czesto sie na nią powołujesz....
          >

swoja droga strona jest rzeczywiscie ciekawa poniewaz wynika z niej ze jedynymi
          gojami ktorzy kiedykolwiek rzadzili polska to jaruzelski, kiszczak i ciaston.
          nawet kaczynskim nie popuscili. czy ta strona jest aby na pewno prawicowa???
          • Gość: kotwicz Re: Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht IP: *.teradyne.com 14.02.06, 19:18
            musi byc chyba pod twoja i alexa.4 redakcja.....;).
            • fiat_lux Re: Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht 14.02.06, 19:20
              Gość portalu: kotwicz napisał(a):

> musi byc chyba pod twoja i alexa.4 redakcja.....;).

alez ja i alex.4 to przeciez ta sama osoba. zapomniales juz?
              • Gość: kotwicz Re: Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht IP: *.teradyne.com 14.02.06, 19:21
                co to, szczere wyznanie grzechow i obecanie poprawy.....;)?
                • fiat_lux Re: Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht 14.02.06, 19:24

> co to, szczere wyznanie grzechow i obecanie poprawy.....;)?

tzw wyznanie grzechow cos czego nawet ub nie wymyslilo, a kosciol kat sprawil ze
                  ludzie kapuja dobrowolnie z wlasnej woli. sorki ale ja w to niewierze
                  co do poprawy, to bede ja widzial u siebie jak przestane gadac z forumowymi
                  szumowinami
                  • Gość: kotwicz Re: Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht IP: *.teradyne.com 14.02.06, 20:34
                    wiec zamilcz, napewno wyjdzie ci to na korzysc......
              • Gość: Z.P. Re: Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht IP: *.elpos.net / *.elpos.net 14.02.06, 20:12
                Łżesz w żywe oczy. Sądząc po objawach, to zupełnie inne osoby.,
      • Gość: kotwicz Re: Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht IP: *.teradyne.com 14.02.06, 19:06
        to nie moja fobia fiucie, przeciez wedlug ciebie wszystcy pracuja dla Zyda.....
        Wiuldstein, ten to musi byc najgorszy, bo przeciez nie z lewicy i Maleszke
        ujawnil.......
        • fiat_lux Re: Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht 14.02.06, 19:09

> to nie moja fobia fiucie, przeciez wedlug ciebie wszystcy pracuja dla Zyda.....
          > Wiuldstein, ten to musi byc najgorszy, bo przeciez nie z lewicy i Maleszke
          > ujawnil.......

jak bedziesz nastepnym razem w kosciele to sie zastanow czyja rzezba wisi na
          srodku i czy ten gosc byl na pewno polakiem jak ci sie wydaje
          • Gość: kotwicz Re: Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht IP: *.teradyne.com 14.02.06, 19:16
            nadal nie przyjales lekarstw.....?
            przeciez to ten twoj oslawiony "pewien Zyd" misiu......
            • fiat_lux Re: Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht 14.02.06, 19:25

> nadal nie przyjales lekarstw.....?
              > przeciez to ten twoj oslawiony "pewien Zyd" misiu......

no to sobie wyjasnilismy jakiej narodowosci jest twoj ostateczny szef
              • Gość: asd Re: Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 19:28
                jak tiny.pl/s8p sie zastanowic to zapewne cos w \tym jest
              • Gość: kotwicz Re: Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht IP: *.teradyne.com 14.02.06, 19:50
                to jest twoje zdanie i masz do niego prawo.......
                dedukcja godna Borewicza.......
      • Gość: ; Matka Kaczmarskiego byla Zydowka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:43
        Specjalnie tego nie ukrywal:-)
    • Gość: Ian Re: Marta - Wanda Wasilewska IP: *.koba.pl / *.koba.pl 14.02.06, 21:06
      Takie teksty i stronki to najgorsze szambo jakie w jakie można wpaść!!!!
    • myshaq Re: Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht 14.02.06, 23:32
      Ja znalazłem na tej liście ... Bolesława Tejkowskiego ;-)
      Ciekawe, czy skórzanogłowi z NFP wiedzą, kto im przewodzi :-D
    • pawcio21 Re: Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht 15.02.06, 00:06
      we wszystko uwierze

ale nie w to ze Grobelny jest zydem. Skondinad znam osoby które miały kontakt z
      tym panem od wczesnych lat szczenięcych i pogłoski ze niby on jest zydem to
      przesada....do grobelnego dojechałem dalej mi sie nie chciało :P
      • bernard46 Ponoc papiez...ten obecny....jest Zydem...?...jak 15.02.06, 15:42
        • mk.1 Re: Bernard, dlaczego nienawidzisz muzulmanow ? 15.02.06, 16:02
          Czy jestes islamofobem?
          • bernard46 Re: Nie cierpie idiotow...jak Ty, mk1 17.02.06, 11:26
    • Gość: Andrzej Lejba Kohne IP: *.stnet.pl 15.02.06, 11:55
      To mój ulubieniec,zawsze uwielbiam oglądać z nim wywiady.Dla niezorientowanych to Lech wałęsa!Szuja i bydle,nic nie zrobił dla dobra Polski.Ciekawa jest też hierarchia,szuja,bydlę,arcy bydlę np.Michnik,przepraszam Aaron Szechter!
      • Gość: Andrzej Coś z naszego podwórka Maxim Litvinov IP: *.stnet.pl 15.02.06, 11:59
        Maxim Litvinov - właśc.- Mojsiejewicz Wallach - (I wicepremier ZSRR i długoletni członek Biura Polit. KC KPZR, odpowiedzialny za doprowadzenie do głodu na Ukrainie, który pochłonął 7-10 mln ofiar; sowiecki minister spraw zagranicznych)Urodzony w Białymstoku w rodzinie żydowskiej.Zajmuje zaszczytne miejsce na liście światowego żydowstwa!
        • fiat_lux Re: Coś z naszego podwórka Maxim Litvinov 15.02.06, 16:09
          Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Maxim Litvinov - właśc.- Mojsiejewicz Wallach - (I wicepremier ZSRR i dłu
          > goletni członek Biura Polit. KC KPZR, odpowiedzialny za doprowadzenie do głodu
          > na Ukrainie, który pochłonął 7-10 mln ofiar; sowiecki minister spraw zagraniczn
          > ych)Urodzony w Białymstoku w rodzinie żydowskiej.Zajmuje zaszczytne miejsce na
          > liście światowego żydowstwa!

prosze o link do listy swiatowego zydowstwa
          • Gość: Andrzej Re: Coś z naszego podwórka Maxim Litvinov IP: *.stnet.pl 15.02.06, 17:12
            www.polonica.net/Lista_swiatowego_zydostwa.htm
            • fiut_lux Re: Coś z naszego podwórka Maxim Litvinov 15.02.06, 17:20
              Tez cos znalazlem

en.wikipedia.org/wiki/Maxim_Litvinov
            • fiat_lux Re: Coś z naszego podwórka Maxim Litvinov 15.02.06, 18:03
              na liscie brakuje Joszu'y Nazaratenaczyka ps. Jezus Chrystus. podobno tez byl zydem

dzisiaj w wiadomosciach bylo tez nazwisko szefa Rydzyka - o. Zdzisław Klafka
              wiadomosci.onet.pl/1261628,11,item.html

moze sie powinien znalezc na tej liscie tuz pod Franz Kafka?
            • fiat_lux Re: Coś z naszego podwórka Maxim Litvinov 15.02.06, 18:14
              Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> www.polonica.net/Lista_swiatowego_zydostwa.htm

proponuje rowniez dodac adama mickiewicza, nazwiska konkretnie nie znam, ale sam
              sie przyznal do pochodzenia zydowskiego w dziadach III
              "Z matki obcej, krew jego dawne bohatery,
              A imię jego czterdzieści i cztery."
    • kamilar Re: Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht 15.02.06, 12:43
      Imenuje sie Szmul Zbytkower
      • Gość: Kagan Chazarewicz Re: Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 16.02.06, 09:12
        Widac zescie wsioki i swinskie ryje z prowincji, malo wiecie.
        Wspomniany wyzej Jacek Kaczmarski byl oczywiscie Zydem polskim,
        aszkenazim czyli z ludu naznaczonego pietnem geniuszu i chorob dziedzicznych.
        Wzial chrzest w ostatniej chwili aby wskoczyc do grobu juz jako Wieszc czysto
        polski. Fikelman-Rulewski to oczywista bzdura. Znam czlowieka i rodzine, moge
        o tym zaswiadczyc.
        Lista zas calkiem niekompletna. Nie zauwazylem tam niejakiego Karola Wojtyly.
        Prosze pogrzebac w internecie, jest kilka zdjec mamuski Wielkiego Polaka.
        Miala szczescie ze wojny nie dozyla bo by ja sprzedano za kilo marmolady do
        Birkenau i przerobiono na mydlo.

NB. ja sam mam proletariackie nazwisko polskie. W dziecinstwie smialy sie ze
        mnie swinskie ryje w szkole. Dzis ja sie smieje bo wlasnie ub. nocy wynajdywalem
        w rosyjskim internecie fakty jak to ja "gente ruthenus, natione polonus"
        wychodzilem w 1654 ze zdobytego przez Rosjan Smolenska aby nastepnie osiasc na
        tej Ziemi jako juz Polak, poddany cara, na nastepne 270 lat.
        Za to moj kolezka i brat -lata z klasy co nazywal sie po polsku ladnie:
        Karczewski, mial wujka w Warszawie co juz sie nazywal inaczej: Hilary Minc.
        Drugi po Bierucie czlowiek w PRLu.

tak wiec odrzucmy mity i polski obled jakichs tepych emigrantow. Nazwiska
        traktujmy z szacunkiem bo to niekiedy zywe pomniki.

• Gość: ??? Karol Wojtyla w 1/4 Zydem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 20:03
          Babcia ze strony matki nazywala sie Anna Maria Scholz.

Emilia Kaczorowska
          Z Wikipedii, wolnej encyklopedii.
          Skocz do: navigation, szukaj
          Emilia Kaczorowska (ur. 26 marca 1884 w Bielsku-Białej - zm. 13 kwietnia 1929) -
          matka Karola Wojtyły, późniejszego papieża Jana Pawła II. Córka Anny Marii
          Scholz (1853-1897) i Feliksa Kaczorowskiego (1849-1908). Podobnie jak mąż (ślub
          10 lutego 1906 roku), wywodziła się ze skromnej rodziny rzemieślniczej. Była
          piątym z trzynaściorga dzieci krakowskiego tapicera. Członkowie jej rodziny
          pochodzili z Białej, obecnie części Bielska-Białej, skąd przenieśli się do
          Krakowa. Ukończyła 8-letnią w szkołę zakonną prowadzoną przez Siostry Miłości
          Bożej i była praktykującą katoliczką. Po wyjściu za mąż dorywczo zajmowała się
          krawiectwem.

Miała troje dzieci, Edmunda, który urodził się 27 sierpnia 1906; był lekarzem w
          szpitalu w Bielsku, zmarł w czasie epidemii szkarlatyny w 1932 (inne żródła
          podają że zmarł na płonice, którą zaraził sie od pacjenta), Olgę, która
          urodziła się i zmarła w 1914 roku, Karola Józefa, późniejszego Jana Pawła II
          (1920) zmarłego jako papież Jan Paweł II w 2005.

Niektóre źródła [1] podają, że zmarła w wyniku infekcji dróg moczowych, inne
          [2], że w czasie porodu czwartego dziecka.

www.genpol.com/Poradnik-GenPol-art119.html
          6: Feliks Kaczorowski, urodzony dnia 29 VI 1849, Michalów k. Szczebrzeszyna,
          zgon dnia 19 VIII 1908, Kraków (wiek: 59 lat). Rodzice: 12 i 13.

... żona (ślub: w roku 1875, Biała (obecnie część Bielska-Białej),):...

7: Maria Anna Scholz, urodzona dnia 18 II 1853, zgon dnia 21 IV 1897, Kraków
          (wiek: 44 lat). Rodzice: 14 i 15.

• Gość: ??? Re: Karol Wojtyla w 1/4 Zydem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 20:09
            Although [Yaakov Wise, a researcher in orthodox Jewish history and philosophy]
            believes the Pope’s father was an ethnic Pole, he thinks that John Paul’s
            mother Emilia Kaczorowski - Emily Katz in English - was Jewish and that she was
            the daughter of Feliks Kaczowski, a businessman from Biala-Bielsko in Poland.
            Katz is a common surname amongst East European Jewish families. Emilia’s
            mother, the Pope’s grandmother, was Maria Anna Scholz. Scholz, or Schulze, is
            also a common surname among Jews, as is Rybicka, or Ryback, which is the
            surname of the Pope’s great-grandmother Zuzanna.

“I’m not making any firm conclusions, but what I’m saying is that there is a
            lot of circumstantial evidence to say that he was Jewish. The Pope’s mother
            married out of the Jewish community to wed a Catholic. Her children were born
            and raised as Catholics and the Pope was baptised. It would shed light on why
            the Pope had to go into hiding from the Nazis in November 1940.”
            He certainly wasn't Jewish from a Catholic perspective — he was baptized,
            confirmed, and did all the things a Catholic is supposed to do. From an
            orthodox Jewish perspective, though, he would probably be considered as Jewish
            as anyone raised a Jew. There is probably no way to know for sure (DNA tests
            might shed strong light on the matter one way or another, but there's chance of
            this occurring) but it is intriguing. I wonder if he would qualify as the only
            Jewish pope in the history of Christianity?

atheism.about.com/b/a/217565.htm

• Gość: wasyl Ciekawe co teraz zrobia prawdziwi Polacy:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:39
              • Gość: Kagan Chazarewicz Re: Ciekawe co teraz zrobia prawdziwi Polacy:-) IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 16.02.06, 21:58
                Nie placzcie ludzie. Frycek Szopen, ten z garbatym nosem,
                tez byl synem Francuza i polskiej Zydowki a przeciez caly
                swiat uznaje go za Polaka. Obaj z Genialnym Trzesilapa
                niesli w sobie genialne geny chazarskie, ukryte jak skarb
                w plemieniu tzw " falszywych Zydow" znanych jako Ashkenazim.
                Jesli jest w ogole jakis narod zarazem wybrany a i przeklety
                -to oni. O pierwszym swiadczy liczba nagrod Nobla a o drugim
                choroby jakie w sobie nosza.

na tzw sciepie zaprezentowalem niedawno artykul zamieszczony
                w powaznym pismie na Zachodzie. Niejaki Skorecki, genetyk "nasz"
                z Tel Avivu pisze tam o tych sprawach obszerniej.
                szukajcie a znajdziecie.
                • Gość: mass Re: Ciekawe co teraz zrobia prawdziwi Polacy:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:06
                  Dziadkowie ojca Chopina byli z pochodzenia Polakami osiadlymi we Francji.
                  • fatso60347 Re: Ciekawe co teraz zrobia prawdziwi Polacy:-) 16.02.06, 23:06
                    W tamtych czasach? Wielka emigracja zaczela sie dopiero
                    po Powstaniu Listopadowym. Chopin to nazwisko niewatpliwie francuskie
                    chociaz podobno nader rzadkie.
                    • Gość: nono Re: Ciekawe co teraz zrobia prawdziwi Polacy:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 07:38
                      Urodził się Fryderyk Chopin pod Sochaczewem, we wsi Żelazowa Wola dn. 22 lutego
                      1810 r. Wieś ta należała do hr. Skarbka, u którego ojciec Fryderyka - Mikołaj
                      Chopin, rodem z Lotaryngii, bawił w charakterze guwernera. Jeden z prawników
                      francuskich, badający archiwum miasta Nancy, dowodzi, że Chopinowie pochodzą od
                      Mikołaja Szopa, szlachcica polskiego z Kalisza, który, jako dworzanin króla
                      Stanisława Leszczyńskiego, założył w Nancy około 1740 roku handel win,
                      zmieniając pisownię polską swego nazwiska na Chopin. Syn jego Jan był tamże
                      nauczycielem i miał trzech synów, z których dwóch zmarło bezdzietnie, a
                      najmłodszy w początkach XIX w. wywędrował z kraju. Są więc dane sądzić, że tym
                      emigrantem urodzonym w 1770 roku w Nancy - był Mikołaj Chopin, ojciec wielkiego
                      Fryderyka. W Żelazowej Woli poznał Mikołaj daleką krewną hr. Skarbków - Justynę
                      Krzyżanowską, z którą się ożenił w r. 1806. W kilka miesięcy po przyjściu na
                      świat syna Fryderyka, rodzice Jego przenieśli się (w końcu 1810 r.) z rodziną
                      do Warszawy, gdzie ojciec otrzymał posadę nauczyciela w Liceum. (...)

Biography
                      Chopin was born in Żelazowa Wola in central Poland near Sochaczew, in the
                      region of Masovia, which was part of the Duchy of Warsaw. He was born to
                      Mikołaj (Nicolas) Chopin, a Frenchman of distant Polish ancestry who adopted
                      Poland as his homeland when he moved there in 1787, and to his Polish mother,
                      Tekla Justyna Krzyzanowska.

en.wikipedia.org/wiki/Fr%C3%A9d%C3%A9ric-Fran%C3%A7ois_Chopin
                • kamilar Re: Ciekawe co teraz zrobia prawdziwi Polacy:-) 16.02.06, 23:25
                  O Poniatowskim też mówili, że miał żydowskich przodków. Tylko, że zlośliwi
                  zawsze głupoty gadają.
        • kamilar Re: Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht 16.02.06, 22:29
          >w rosyjskim internecie fakty jak to ja "gente ruthenus, natione polonus"
          >wychodzilem w 1654 ze zdobytego przez Rosjan Smolenska aby nastepnie osiasc na
          >tej Ziemi jako juz Polak, poddany cara, na nastepne 270 lat.

Ty ze Smoleńska wychodziłeś, to ty do widomości idź, może pamiętnik z tego
          napisz. Bo ja to osbiście u Napoleona służyłem, dlatego musiałęm się z rodziną
          przeniest w inne strony. A nie zaraz to mój praprzodek był. Tylko, że dzieła
          przodków gó.. znaczą i okreslają, tego kim ty jesteś
          • fatso60347 Re: Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht 16.02.06, 23:08
            Disce puer, Latinae.
            No, moze to za trudne dla swinskiego ryja
            ale, byc moze, okreslenie Licentia Poetica to zrozumiesz.

• kamilar Re: Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht 16.02.06, 23:22
              No skoro uważasz, ze to dla Ciebie za trudne, no to się tej łaciny nie ucz, na
              cholerę Ci martwy język.
        • uhu_an muzycy 17.02.06, 22:50
          wydaje mi sie, ze ta lista jest 'nieco' naciagana ;o)
          slyszalam taka wersje i to od Żyda, ze dopisuja nazwiska, by wywrzec 'wrazenie'.
          a propos muzykow zaskoczyla mnie Madonna- ona dopiero teraz zajmuje sie kabala.
          z pochodzenia jest wloszka-katoliczka. nie wiem, czy sie konwertowala, bo az
          tak z nowinkami nie jestem. wiem jedynie, ze zajmuje sie kabala.
          Lenny Kravitz- matka amerykanka, ojciec zyd. zydowstwo dziedziczy sie po matce,
          wiec zydem jako takim nie jest.
          Paula Abdul- rodzina pochodzaca z Syrii, albo Libanu i wyczytalam w prasie, ze
          pochodzi z rodziny islamskiej.
          Mike D- to rzecz jasna- wszyscy czlonkowie- Beastie Boysów to zydzi, z tymze
          jedem z nich-bodajze Adam, jest buddystą p[odobnie jak Cohen(, ktory owszem
          zmienil wiare. ale swojej poprzedniej sie nie wypiera).
          wielu z nich zmienilo wiare. Nie da sie zaprzeczyc, ze Zydzi maja spore lobby,
          ale ja nie weszylabym wszedzie spisku zwlaszcza w sferze kultury.;o)
          • uhu_an Re: muzycy 17.02.06, 23:00
            Daniel Blake Day-Lewis?????- aktor amerykanski

no, to dowodzi, ze ta lista jest jakas dziwna i nie rzetelna!!!
            Daniel Day-Lewis NIE JEST aktorem amerykanskim. w zadnym wypadku.
            Jest Irlandzkiego pochodzenia. urodzil sie w Londynie. Katolik.
            no Bożesz ty mój.

Mam wrazenie, ze niektore nazwiska sa z przypadku- bo tak "pasowało".
            Moja kumpela ma na nazwisko Scheiner- czyli potencjalnie tez mogla by byc na
            liscie, albo inna osoba 'Rozenfeld'- uuuu zgroza, katolik.nawet jesli jego
            rodzina ma zydowskie pochodzenie to co z tego?
            pewnie ktos by mu wygrzebal jakas tam przeszlosc.
            chore.
            • fiat_lux Re: muzycy 17.02.06, 23:47
              z tego co wiem kabala oprocz nazwy z judaizmem ma niewiele wspolnego
              • ja.sama Re: muzycy 17.02.06, 23:51
                z tego co wiem stanowisz z waldkiem58 dobrana pare
          • Gość: ankh Re: muzycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 14:09
            Lenny jest Zydem:-)
            Wielu Zydow ozenionych z gojkami dba oto aby ich dzieci byly prawnie uznane za
            Zydow:-)
            www.nndb.com/people/975/000025900/
            Paula Abdul pochodzi z rodziny syryjskich Zydow.

Wiekszsosc syryjskich i libanskich imigrantow mieszkajacych w obu Amerykach i
            Australii to chrzescijanie.

Father: Harry Abdul (Syrian Sephardic Jew)
            www.nndb.com/people/883/000025808/
            Daniel Day-Lewis to syn Irlandczyka i Zydowki

www.nndb.com/people/788/000022722/
            • Gość: ankh Re: muzycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 14:11
              en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_actors_and_actresses
    • Gość: $ Re: Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:49
      sosw-tczew.neostrada.pl/jp201.htm
      • Gość: Balzak Re: Jan Maria Rokita inaczej Izaak Goldwicht IP: *.stnet.pl 21.02.06, 23:25
        A Alex milcy !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka