nekroskop88 18.02.06, 10:07 www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060218/KURIEROSIEDLOWY/60217004 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lowca_nagrod Re: Chłopak ze Stromej 19.02.06, 16:51 Ulica Stroma jwst dosc znana w Polsce .Oprocz tego aktora z tej ulicy pochodzi tez znany raper pich. Odpowiedz Link Zgłoś
kris_bialystok Re: Chłopak ze Stromej 19.02.06, 16:52 Zapraszam do odwiedzin ulicy Stromej - Słoneczny Stok. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Chłopak ze Stromej 19.02.06, 16:54 kris_bialystok napisał: > Zapraszam do odwiedzin ulicy Stromej - Słoneczny Stok. o,nie wiedziałam na jakim to osiedlu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policjant Re: Chłopak ze Stromej IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 19.02.06, 20:48 Znany raper - mozliwe. W kazdym razie w teledysku w ktorym dziwnie wymachuje lapami wystepowalo wiekszosc kryminalistow z zagornej. Widzielismy tam i kieszonkowcow i takich co rozboje wolą - takie to towarzystwo Marecki Odpowiedz Link Zgłoś
lowca_nagrod Re: Chłopak ze Stromej 19.02.06, 21:37 Mnie wtedy zdziwilo ze policja sie zgodzila wystapic w tym teledysku ,czy moze byli to statysci przebrani za policjantow .W teledysku byla przedstawiona scena jak kogos spisuja . Odpowiedz Link Zgłoś
lowca_nagrod Re: Chłopak ze Stromej 19.02.06, 21:50 Acha dla zainteresowanych podam nazwe teledysku nakreconego na Slonecznym Stoku Pich-"Nie ma miejsca jak dom" Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Chłopak ze Stromej 19.02.06, 21:40 aaaaa.to jak jest z Bailego to ja kce sie z nim ten tego...ohajtac:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Chłopak ze Stromej 19.02.06, 21:41 tygrysio_misio napisała: > aaaaa.to jak jest z Bailego to ja kce sie z nim ten tego...ohajtac:) > > ale on już jest żonaty i ma synka:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Chłopak ze Stromej 19.02.06, 21:41 tygrysio_misio napisała: > aaaaa.to jak jest z Bailego to ja kce sie z nim ten tego...ohajtac:) > > chyba że masz na myśli tego rapera? Odpowiedz Link Zgłoś
lowca_nagrod Re: Chłopak ze Stromej 19.02.06, 21:53 Ten raper to straszny kobieciarz w swoich tekstach czesto nawija o seksie i przygodach z dziewczynami na jeden wieczor. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Chłopak ze Stromej 19.02.06, 21:56 lowca_nagrod napisał: > Ten raper to straszny kobieciarz w swoich tekstach czesto nawija o seksie i > przygodach z dziewczynami na jeden wieczor. pan szybki numerek? Odpowiedz Link Zgłoś