Gość: brutt IP: *.tnt2.tucson.az.da.uu.net 25.11.02, 23:03 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka1 Re: co sadzicie o Rydzyki IP: 212.33.74.* 26.11.02, 08:40 ja po prostu nie slucham. oszolom i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: co sadzicie o Rydzyki IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 26.11.02, 09:15 Uważam za wspaniałego faceta. Nikt inny nie ujawnia jak on prawdziwej twarzy Polski i kościoła kat. Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: co sadzicie o Rydzyki 26.11.02, 10:03 Gość portalu: Eryk napisał: > Uważam za wspaniałego faceta. Nikt inny nie ujawnia jak on prawdziwej twarzy > Polski i kościoła kat. Bardzo trafne i interesujące. Znakomicie określiła całą sytuację po filmie dzisiejsza Wyborcza: "To jest początek końca" I autor nie miał tu bynajmniej Radyja na myśli... Hej, Glemp, i co ty na to? Czujesz czego to są przesłanki? Wiem, że czujesz; głupi nie jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: co sadzicie o Rydzyki IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 26.11.02, 14:08 marat_ napisał: > Gość portalu: Eryk napisał: > > > Uważam za wspaniałego faceta. Nikt inny nie ujawnia jak on prawdziwej twar > zy > > Polski i kościoła kat. > > Bardzo trafne i interesujące. > Znakomicie określiła całą sytuację po filmie dzisiejsza Wyborcza: > "To jest początek końca" > I autor nie miał tu bynajmniej Radyja na myśli... > > Hej, Glemp, i co ty na to? Czujesz czego to są przesłanki? > Wiem, że czujesz; głupi nie jesteś... Przeceniasz gubernatora Glempa Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: co sadzicie o Rydzyki 26.11.02, 11:56 Ja tez nie slucham ale wczoraj z przyjemnoscia obejrzalem sobie Chwile prawdy z Ojcem Tadeuszem i dal mi pewna wskazowke jak mozna zrobic radio (poziomK) bez placenia podatkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja z Bojar Re: co sadzicie o Rydzyki IP: 212.244.27.* 26.11.02, 10:43 Traci, kto nie słucha Radia Maryja czyli ojca Rydzyka, ojca Piotra i kilku innych "ojczulków". Jeśli jestem zirytowany lub poddenerwowany tym miejscem pod Słońcem, w którym przyszło mi żyć, tym cyrkiem dookoła , nuworyszostwem e l y t, pazernością Kościoła katolickiego, a myślę o urzędnikach Pana Boga, wówczas,żeby dojść do jakiejś harmonii ducha, pogodzenia się ze sobą, oddalenia od przytłoczenia rzeczywistością - włączam swoje pocket radio tuż przy uchu, żeby sąsiedzi nie usłyszeli - i...pławię się do usioru (pardon), słuchając tych słodkich głosów natchnionych ojców prowadzących, ojców Nowaków, Benderów, siostrzyczek zakonnych,parazakonnych, świeckich. Jest to ogromna armia ludzi jakby z innych kart opowieści o Polsce, armia fałszu, nienawiści do innaczej odbierających świat , obłudy wyzierającej spod plaszczyka miłosierdzia ("pomódlmy się razem za tego grzesznika, niechaj Pan Bóg ma go w swojej opiece" -po wylaniu uprzednio wiadra pomyj). - "Ojczulku kochany, ojczulek jest święty, niech ojczulek jak będzie w Rzymie uściska od nas, od rodziny, naszej kochanej rodziny, Polski całej, naszego kochanego papieżyka (...)" A ojczulek okiem nie mryga, nawet śliny nie przełknie..."Tak, tak z pewnością Ojciec Święty błogosławi nasze dzieło". Warto od czasu do czasu , tylko po północy poznać polski ludek boży ( Kto po północy wydzwania do Torunia,trzyma słuchawkę po kilkanaście mminut tego okrutnego dla swobody myśli dialogu z ojczulkiem o słodkim głosie dziewcy nietkniętej dalibóg Taliban jest wśród nas). Słuchajcie Radia Maryja dopóki jeszcze jest. Nawet najbardziej wściekły na świat , gdy wytrzymam kilkanaście minut takiej piekielnej sesjii, z ulgą wracam do rzeczywistości. Zasypiam zdrowiej (dzięki Bogu) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: co sadzicie o Rydzyki 26.11.02, 10:51 Gość portalu: Ja z Bojar napisał: > Traci, kto nie słucha Radia Maryja czyli ojca Rydzyka, ojca Piotra i kilku > innych "ojczulków". Jeśli jestem zirytowany lub poddenerwowany tym miejscem pod > > Słońcem, w którym przyszło mi żyć, tym cyrkiem dookoła , nuworyszostwem e l y > t, pazernością Kościoła katolickiego, a myślę o urzędnikach Pana Boga, > wówczas,żeby dojść do jakiejś harmonii ducha, pogodzenia się ze sobą, oddalenia > > od przytłoczenia rzeczywistością - włączam swoje pocket radio tuż przy uchu, > żeby sąsiedzi nie usłyszeli - i...pławię się do usioru (pardon), słuchając tych > > słodkich głosów natchnionych ojców prowadzących, ojców Nowaków, Benderów, > siostrzyczek zakonnych,parazakonnych, świeckich. Jest to ogromna armia ludzi > jakby z innych kart opowieści o Polsce, armia fałszu, nienawiści do innaczej > odbierających świat , obłudy wyzierającej spod plaszczyka miłosierdzia > ("pomódlmy się razem za tego grzesznika, niechaj Pan Bóg ma go w swojej > opiece" -po wylaniu uprzednio wiadra pomyj). - "Ojczulku kochany, ojczulek jest > > święty, niech ojczulek jak będzie w Rzymie uściska od nas, od rodziny, naszej > kochanej rodziny, Polski całej, naszego kochanego papieżyka (...)" A ojczulek > okiem nie mryga, nawet śliny nie przełknie..."Tak, tak z pewnością Ojciec > Święty błogosławi nasze dzieło". Warto od czasu do czasu , tylko po północy > poznać polski ludek boży ( Kto po północy wydzwania do Torunia,trzyma słuchawkę > > po kilkanaście mminut tego okrutnego dla swobody myśli dialogu z ojczulkiem o > słodkim głosie dziewcy nietkniętej dalibóg Taliban jest wśród nas). Słuchajcie > Radia Maryja dopóki jeszcze jest. Nawet najbardziej wściekły na świat , gdy > wytrzymam kilkanaście minut takiej piekielnej sesjii, z ulgą wracam do > rzeczywistości. Zasypiam zdrowiej (dzięki Bogu) Terapia szokowa co się zowie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: co sadzicie o Rydzyki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.02, 10:52 Sądzimy, że ksiądz Rydzyk jest klonem księdza prałata Jankowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: co sadzicie o Rydzyki IP: *.edytor.net / *.szcz.gazeta.pl 26.11.02, 11:37 sugerujesz "atak klonów"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: co sadzicie o Rydzyki IP: *.zigzag.pl 26.11.02, 11:42 Gość portalu: koro napisał: > sugerujesz "atak klonów"? A tak, a tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Totalna kompromitacja TVP!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.02, 13:04 Ks Rydzyk to prawdziwy ptriota i obrońca polskości oraz koscioła katolickiego obrońca tego wszystkiego czym gardzą róznej maści socjaliści i liberałowie. Ten film miał go zdyskredytować i ponizyć ale znów spalił on na panewce...zamiary naszych wrogów się nie udały! Ba! nawet część dotychczasowych naszych przeciwników zaczyna otwierać oczy i przechodzą na stronę radia Maryja...nawet Boniecki stwierdza że film jest tendencyjny i obliczony wyłącznie na wywołanie negatywnych emocji i podziałow w narodzie..Ks Rydzyk to wspaniały organizator i animator wielu pozytecznych przedsięwzięć..wrogowie go nie lubią bo mu po prostu zadzroszczą sukcesów, talentu itd!!!! Tym bardziej jest to przykre ze znalazł sie jeden wspólbrat z jego zakonu który zgodził sie go szkalować w mediach a prawda jest taka że on sam chciał lewe intewresy prowadzić a potem próbował w nie wrobić ojca dyrektora...ciekaw jestem dlaczego on teraz ukrywa się w Niemczech? Sam nabroił a innych o to oskarża..nie wspomnę już o reżyserach tego paszkwilu ..który ma ciągoty do kieliszka i wszczynania awantur..nawet własną matkę kiedyś jeden z tych reżyserów oczernił...ta zaś trafiła do szpitala gdy synuś ją wcześnie wysmarował...czy taka osoba moze być wiarygodna czy jego twórczość moze być wiarygodna? ...Nie mam wątpliwości że mamy w Polsce z recydywą komuny i to w stainowskim wydaniu!!! Fałszywe dokumenty podstawieni swiadkowie mnóstwo aluzji nieuzasadnionych podejrzeń niedopowiedzen jednym słowem ten film jest totalna klapą odsłaniający beztalenctwo jej twórców....róbcie tak dalej a LPR bez trudu zdobedzie większośc po następnych wyborach parlamentarnych i samorządowych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: Totalna kompromitacja TVP!!! IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 26.11.02, 13:10 Gość portalu: Oszołom z RM napisał: > Ks Rydzyk to prawdziwy ptriota i obrońca polskości oraz koscioła katolickiego > obrońca tego wszystkiego czym gardzą róznej maści socjaliści i liberałowie. Ten > > film miał go zdyskredytować i ponizyć ale znów spalił on na panewce...zamiary > naszych wrogów się nie udały! Ba! nawet część dotychczasowych naszych > przeciwników zaczyna otwierać oczy i przechodzą na stronę radia Maryja...nawet > Boniecki stwierdza że film jest tendencyjny i obliczony wyłącznie na wywołanie > negatywnych emocji i podziałow w narodzie..Ks Rydzyk to wspaniały organizator i > > animator wielu pozytecznych przedsięwzięć..wrogowie go nie lubią bo mu po > prostu zadzroszczą sukcesów, talentu itd!!!! Tym bardziej jest to przykre ze > znalazł sie jeden wspólbrat z jego zakonu który zgodził sie go szkalować w > mediach a prawda jest taka że on sam chciał lewe intewresy prowadzić a potem > próbował w nie wrobić ojca dyrektora...ciekaw jestem dlaczego on teraz ukrywa > się w Niemczech? Sam nabroił a innych o to oskarża..nie wspomnę już o > reżyserach tego paszkwilu ..który ma ciągoty do kieliszka i wszczynania > awantur..nawet własną matkę kiedyś jeden z tych reżyserów oczernił...ta zaś > trafiła do szpitala gdy synuś ją wcześnie wysmarował...czy taka osoba moze być > wiarygodna czy jego twórczość moze być wiarygodna? ...Nie mam wątpliwości że > mamy w Polsce z recydywą komuny i to w stainowskim wydaniu!!! Fałszywe > dokumenty podstawieni swiadkowie mnóstwo aluzji nieuzasadnionych podejrzeń > niedopowiedzen jednym słowem ten film jest totalna klapą odsłaniający > beztalenctwo jej twórców....róbcie tak dalej a LPR bez trudu zdobedzie > większośc po następnych wyborach parlamentarnych i samorządowych.... Modl się o zdrowie bo o rozum za póżno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Totalna kompromitacja TVP!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.02, 16:40 Gość portalu: Eryk napisał: > Gość portalu: Oszołom z RM napisał: > >> Modl się o zdrowie bo o rozum za póżno. - Od wczoraj modlę się za tych paszwkilantów którzy nakręcili ten beznadziejny warsztatowo i merytorycznie film szumnie nazywany przez lewaków dokumentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutt Do oszoloma IP: *.tnt2.tucson.az.da.uu.net 26.11.02, 22:21 Gość portalu: Oszołom z RM napisał: > - Od wczoraj modlę się za tych paszwkilantów którzy nakręcili ten beznadziejny > - oszolom, z tego co czytam w Twoich postach wraz ze niejakim "stan'em" przejawiacie oznaki schizofrenii. Stan podobno zaczal juz elektro-wstrzasy, a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Re: Do oszoloma - popieram IP: *.ruh / 212.12.168.* 27.11.02, 19:40 Gość portalu: brutt napisał: > Gość portalu: Oszołom z RM napisał: > > Popieram o. Rydzyka, ma facet talent aby rozkrecic RM i cos jeszce zrobic. Jest lepszym organizatorem niz nasze panstwo ktore bierze kase i w zamian co? Nic porzadnie nie funkconuje! Ks. o. Rydzyk na dziwki raczej nie chodzi, a ze lubi facet luksus to juz ..on taki jest. Nie kazdy ks. czy pop musi byc biedny, jesli dziala na dobro Boze. On tego ani nie przeje i nie przepije, to co juz zrobilys zostanie - zostanie. Dlaczego nie ma w telewizorni materialow o Urbanie i jego imperium, o sld- dupkach i innych ktorzy kiedys sluzyli "czerwonej" bandzie, a teraz wyznaja mamone. Ja juz wole dac mamone dla o. Rydzyka niz dla naszego rzadu, bo wiem ze w tym przypadku - przepadnie i jak byl syf to i bedzie. Nick, Bialystok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Rydzyk do Choroszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.02, 20:01 W imieniu Ojca Dyrektora dziękuję za zaproszenie do tej pieknej miejscowości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutt Re: Rydzyk do Choroszczy IP: *.tnt2.tucson.az.da.uu.net 26.11.02, 22:24 Oszolom z RM, nagle zorientowalem sie. Wiem czemu tak zawziecie bronisz RM, bo gdyby przestalo istniec to jaki "nick" bys mial? Zostalo by tylko "oszolom", a coz, oszolomow jest wielu i zginal bys w tlumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Rydzyk do Choroszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.02, 20:46 Było kilku podszywaczy...jednego z nich rozszfrowałem jako..Oszołoma z Rady Ministrów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha14 Re: Rydzyk do Choroszczy IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 21:30 A ja bym tak ostro nie wypowiadała się w tej nie do końca jasnej sprawie. Termin emisji filmu i zbieżna data artykułu na ten sam temat w gazecie chyba nie jest przypadkiem i z pewnością komuś i czemuś służy. Nie wierze, ze wynika to z troski o dobro kościoła czy stan finansow panstwa. Poczekajmy a dowiemy się kto za tym stoi Główny oskarżyciel to redemptorysta z Niemiec i co on taki zatroskany o Polskę??? Wiele tu znaków zapytania, a prokuratura może wreszcie wyjaśni jak to z tymi podatkami Odpowiedz Link Zgłoś