Gość: dorota IP: *.euro-net.pl 27.02.06, 19:04 W czasie remontu zgineła dziecku mapa ze ściany. Czy istnieje jeszcze sklep z mapami w budynku Dworca PKP? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiat_lux Re: mapa Polski- gdzie kupić 27.02.06, 19:08 proponuje plakat papieza a na gorze krzyzyk. powinno mniej wiecej zajac powierzchnie w ktorym znajdowala sie mapa. to pierwsze znajdziesz wszedzie z mapa bedzie gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: mapa Polski- gdzie kupić IP: *.pools.arcor-ip.net 27.02.06, 19:20 Chyba w księgarni na Lipowej widziałem mapy. Natomiast na Dąbrowskiego kiedyś był Cezas(?) gdzie powinni mieć takie duże, szkolne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: mapa Polski- gdzie kupić IP: *.euro-net.pl 27.02.06, 19:26 Dzięki, Stanisławie, jak mogłam zapomnieć o Cezasie? Chodzi mi właśnie o szkolną, nie pamiętam, jaka była podziałka, a orientacyjne wymiary przemilczę, żeby nikt nie myslał, ze chodzi o tzw. wypełniacz na ścianę. Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: mapa Polski- gdzie kupić 28.02.06, 01:23 Gość portalu: dorota napisał(a): > Dzięki, Stanisławie, jak mogłam zapomnieć o Cezasie? Chodzi mi właśnie o > szkolną, nie pamiętam, jaka była podziałka, a orientacyjne wymiary przemilczę, > żeby nikt nie myslał, ze chodzi o tzw. wypełniacz na ścianę. przy obecnym poziomie edukacji niedlugo minister jurgiel powinien wprowadzic globus polski. bedzie na czym sie uczyc geografii i powiesic plakat jp2 :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: mapa Polski- gdzie kupić IP: *.koba.pl / *.koba.pl 27.02.06, 21:46 Sklep z mapami był kiedyś przy Sienkiewicza. Gdzieś w okolicach ulicy Złotej (obok Biblioteki Pedagogicznej i CENu czy jak to się tam teraz nazywa). Odpowiedz Link Zgłoś
kris_bialystok Re: mapa Polski- gdzie kupić 27.02.06, 21:50 Cezas oraz wieksze księgarnie np. przy Lipowej, przy placu Uniwersyteckim. Odpowiedz Link Zgłoś