Dodaj do ulubionych

mapa Polski- gdzie kupić

IP: *.euro-net.pl 27.02.06, 19:04
W czasie remontu zgineła dziecku mapa ze ściany. Czy istnieje jeszcze sklep z
mapami w budynku Dworca PKP?
Obserwuj wątek
    • fiat_lux Re: mapa Polski- gdzie kupić 27.02.06, 19:08
      proponuje plakat papieza a na gorze krzyzyk. powinno mniej wiecej zajac
      powierzchnie w ktorym znajdowala sie mapa. to pierwsze znajdziesz wszedzie z
      mapa bedzie gorzej
    • Gość: Stanisław Re: mapa Polski- gdzie kupić IP: *.pools.arcor-ip.net 27.02.06, 19:20
      Chyba w księgarni na Lipowej widziałem mapy.
      Natomiast na Dąbrowskiego kiedyś był Cezas(?) gdzie powinni mieć takie duże,
      szkolne.
      • Gość: dorota Re: mapa Polski- gdzie kupić IP: *.euro-net.pl 27.02.06, 19:26
        Dzięki, Stanisławie, jak mogłam zapomnieć o Cezasie? Chodzi mi właśnie o
        szkolną, nie pamiętam, jaka była podziałka, a orientacyjne wymiary przemilczę,
        żeby nikt nie myslał, ze chodzi o tzw. wypełniacz na ścianę.
        • fiat_lux Re: mapa Polski- gdzie kupić 28.02.06, 01:23
          Gość portalu: dorota napisał(a):

> Dzięki, Stanisławie, jak mogłam zapomnieć o Cezasie? Chodzi mi właśnie o
          > szkolną, nie pamiętam, jaka była podziałka, a orientacyjne wymiary przemilczę,
          > żeby nikt nie myslał, ze chodzi o tzw. wypełniacz na ścianę.

przy obecnym poziomie edukacji niedlugo minister jurgiel powinien wprowadzic
          globus polski. bedzie na czym sie uczyc geografii i powiesic plakat jp2 :DDD
    • Gość: |andy| Re: mapa Polski- gdzie kupić IP: *.koba.pl / *.koba.pl 27.02.06, 21:46
      Sklep z mapami był kiedyś przy Sienkiewicza. Gdzieś w okolicach ulicy Złotej
      (obok Biblioteki Pedagogicznej i CENu czy jak to się tam teraz nazywa).
      • kris_bialystok Re: mapa Polski- gdzie kupić 27.02.06, 21:50
        Cezas oraz wieksze księgarnie np. przy Lipowej, przy placu Uniwersyteckim.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka