Gość: sebas IP: 217.97.203.* 09.03.06, 08:00 Polska ma swoja Łódź, Podlasie ma Łomżę z ich lekarzami-mordercami i konowałami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sebas Biegli uznali, że pijana chirurg ze szpitala w ... IP: 217.97.203.* 09.03.06, 08:01 Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Biegli uznali, że pijana chirurg ze szpitala 09.03.06, 08:07 Nie można zapomnieć o ostatnim rodzynku - zatrzymanym w zeszłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy kierowca, który brał udział w wypadku 09.03.06, 08:09 będąc pod wpływem alkoholu, bez względu na to czy spowodował wypadek, czy był jego ofiarą, jest z definicji winny, lekarce jak widać trzeba tą winę jeszcze udowadniać... trochę to dziwne. Moim zdaniem sąd powinien wyjść z następujacego założenia - gdyby pani była trzeźwa, to przynajmniej byłaby w stanie zapobiec śmierci pacjenta, pod wpływem alkoholu nie powinna w ogóle do niego podchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Biegli uznali, że pijana chirurg ze szpitala IP: *.lomza.mm.pl 09.03.06, 09:26 Witam.Lekarze w szpitalu trafiaja sie niestety rozni, tak samo jak i ludzie.Nietaktem bylo by pisanie, ze wszyscy lekarze sa zli, bo to jest przeciez nieprawda.Na koniec chce napisac, ze Łomża nigdy nie nalezala do Podlasia.Od kilku lat nalezy do sztucznego tworu wojewodztwa podlaskiego. Zawsze nalezala do Mazowsza.Powinno sie pisac nie Podlasie, a wojewodztwo podlaskie, co zgodne jest ze stanem faktycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
fatso60347 Lomza to dzicz co rzadzi na Greenpoincie 09.03.06, 10:06 A Pani Doktor Chirurg ma odpowiednie talenta aby tam sie udac i otworzyc zaklad szybkiego szycia ran po ciosach nozem i butelka. Odpowiedz Link Zgłoś
kaktuuuus Re: Biegli uznali, że pijana chirurg ze szpitala 09.03.06, 10:41 Gość portalu: sebas napisał(a): > Polska ma swoja Łódź, Podlasie ma Łomżę z ich lekarzami-mordercami i konowałami Fakt , nie da się ukryć. Przyczyną jest to, że większość lekarzy jest po Białostockiej Akademii Medycznej. Obecnie rozważany jest projekt niezatrudniania takowych. Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy że ze sprawy 09.03.06, 10:44 nietrzeźwej lekarki można nieomal zrobić konflikt białostocko-łomżyński. Żałosne. Studium przypadku dla zręcznego psychologa. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: że ze sprawy 09.03.06, 10:47 grat.nowy napisał: > nietrzeźwej lekarki można nieomal zrobić konflikt białostocko-łomżyński. > Żałosne. Studium przypadku dla zręcznego psychologa. konflikt łomzynsko bialostocki już istnieje i bez tej lekarki. wejdz na forum łomżyńskie Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy czyjeś kompleksy 09.03.06, 10:50 naprawdę średnio mnie interesują i prawdę mówiąc nie mam ochoty się w nie zagłębiać, szkoda czasu a i ewentualne nerwy są bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: czyjeś kompleksy 09.03.06, 10:54 Fakt. Zaglądam czasem na łomżyńskie forum. Z postów, które tam można przeczytać wynika, że ich autorzy to są najbardziej zakompleksieni ludzie - jeśli nie w naszym kraju - to na pewno w województwie. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: czyjeś kompleksy 09.03.06, 10:56 zewsi napisał: > Fakt. > Zaglądam czasem na łomżyńskie forum. Z postów, które tam można przeczytać > wynika, że ich autorzy to są najbardziej zakompleksieni ludzie - jeśli nie w > naszym kraju - to na pewno w województwie. -------- i tylko to chcialam powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
kaktuuuus Re: czyjeś kompleksy 09.03.06, 11:03 zewsi napisał: > Zaglądam czasem na łomżyńskie forum. Z postów, które tam można przeczytać > wynika, że ich autorzy to są najbardziej zakompleksieni ludzie Ty lepiej poczytaj swoje, może zacytuje ??? 1.rodzić po ludzku w Białymstoku... możliwe? 2.Dlaczego Białystok jest be i fu ? 3.Aby trenować, trzeba wyjeżdżać z Białegostoku 4.Na zachodzie się inwestuje 5.Jagiellonia bez ziemi 6. hehe, i chyba po deptaku.... itp, itd Obraz nędzy i rozpaczy, nic nie wychodzi. Lotnisko, opera , obwodnice jeden wielki kanał. Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy przez Ciebie za to kompleksy 09.03.06, 11:05 wychodzą kolego... każdy Twój post dobitnie to potwierdza. Koniecznie chcesz udowodnić, że jesteś lepszy. Po to jest forum, żeby rozmawiać o różnych sprawach, również trudnych. Widać nie rozumiesz na czym to polega. Odpowiedz Link Zgłoś
kaktuuuus Re: przez Ciebie za to kompleksy 09.03.06, 11:13 grat.nowy napisał: > wychodzą kolego... każdy Twój post dobitnie to potwierdza. Koniecznie chcesz > udowodnić, że jesteś lepszy. Nic nie próbuje udowodnić. Trudno, byłeś jedynym rozsądnym wypowiadającym się w tym wątku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy takie wrażenie odniosłem czytając Twoje 09.03.06, 11:16 komentarze, także jakby co reklamacje proszę gdzie indziej. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: czyjeś kompleksy 09.03.06, 11:31 :-). Rozbawiasz mnie. Jeśli porównujesz wątek w stylu czy można rodzić po ludzku w Białymstoku, a jeśli tak, to gdzie i wątki, w którym piszecie że: 1. Śledziewo (dla nie rozumiejących specyficznej gwary łomżyńskiej, to słowo oznacza Białystok-tłumaczenie moje) jest winne, że sejmik wojewódzki nie przeznaczył pieniędzy na modernizację stadionu ŁKS. 2. Śledziewo ma szkołę dla chłoporobotników z okolicznych wsi (uniwersytet- t.m.) i robi wszystko, żeby zablokować powstanie uniwerystetu w Łomży, który byłby ostoja cywilizacji w morzu białostockiego barbarzyństwa.. 3. Kierowcy ze Sromostoku (kolejne określenie miasta, które w języku polskim nazywane jest Białymstokiem) nie potrafią jeździć po rondzie, a kierowcy z Łomży przy kierowczach z Białegostoku są super. 4. Piszecie, że Londyńczykami nazywają Was białostoczanie, ze względu na to że ubecja z Białegostoku walczyła z londyńskim podziemiem w Łomży (czyli z AK) 5. Przechwalacie się jakie Wasze dzieci są zmyślne i nienawidzą od małego śledzi. itp. itd. Ilość wątków w których obrażacie stolicę województwa jest duuuuuuuuuużo większa. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy uśmiałem się jak norka... :D 09.03.06, 11:36 toż to wylęgarnia kabareciarzy ta Łomża, Zielona Góra się chowa! Odpowiedz Link Zgłoś
kaktuuuus Re: czyjeś kompleksy 09.03.06, 11:40 zewsi napisał: > :-). Rozbawiasz mnie. To chyba dobrze :)) Sam się nieraz dziwię skąd ludzie takie głupoty biorą. Fakt faktem, że taryfiasz w Białym kiedyś mi tłumaczył jacy to kierowcy w Łomży fatalni i powinno sie im parkingi na granicy miasta wybudować i dalej nie wpuszczać. Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy a to raczej powszechna przypadłość, 09.03.06, 11:47 z reguły w obcym mieście jeździmy mniej sprawnie stąd biorą się takie opinie. W Niemczech np. częsta jest opinia, że na autostradzie lepiej nie jechać za samochodem z francuskim tablicami, bo coś może od niego w każdej chwili odpaść :) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Biegli uznali, że pijana chirurg ze szpitala 09.03.06, 10:46 Zauważyłeś? Że też to co najgorsze w Białymstoku, trafia do Łomży! A Łomżynianie dopiero teraz zaczynają czaić bazę. Marnie, marnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaktuuuus Re: Biegli uznali, że pijana chirurg ze szpitala 09.03.06, 10:55 zewsi napisał: > Zauważyłeś? > Że też to co najgorsze w Białymstoku, trafia do Łomży! A Łomżynianie dopiero > teraz zaczynają czaić bazę. > Marnie, marnie. Zawsze tak było, zsyłka na prowincję czy na tzw. placówkę dyplomatyczną nigdy nie była nagrodą. To jest właśnie przyczyna konfliktu, że próbujecie wszędzie na siłę wsadzić swe macki. Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy o tak, białostockie lobby 09.03.06, 10:57 jest znane na całym świecie, to my na spółkę z Żydami i cyklistami rządzimy światem... ludzie dajcie spokój bo nie wiem czy się śmiać, czy płakać! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Biegli uznali, że pijana chirurg ze szpitala 09.03.06, 11:00 Chłopie. Myślisz, że lekarz kończący AM w Białymstoku idzie do Łomży, bo dostał taki przydział z centrali w Białymstoku? Czy Ty żyjesz w Matrix? Odpowiedz Link Zgłoś
kaktuuuus Re: Biegli uznali, że pijana chirurg ze szpitala 09.03.06, 11:19 zewsi napisał: > Chłopie. Myślisz, że lekarz kończący AM w Białymstoku idzie do Łomży, bo dostał > taki przydział z centrali w Białymstoku? Czy Ty żyjesz w Matrix? Nie myślę, bo jestem z Łomży. Przeczytaj jeszcze raz pierwszy post sebasa, jeśli uważasz, że jest to prawa to nie ma dyskusji. Pisanie na forum też powinno mieć swoje granice. Za takie coś może go podać ktoś do sądu. A w necie wcale nie jesteśmy tacy anonimowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutopia Re: Biegli uznali, że pijana chirurg ze szpitala IP: *.csk.pl 09.03.06, 11:24 kaktuuuus (dużo tego u) dlaczego ty bierzesz na poważnie posty sebasa? To tak jakbyś bral pod uwagę alexa albo Tkaca... Odpowiedz Link Zgłoś
kaktuuuus Re: Biegli uznali, że pijana chirurg ze szpitala 09.03.06, 11:29 Gość portalu: nutopia napisał(a): > kaktuuuus (dużo tego u) dlaczego ty bierzesz na poważnie posty sebasa? To tak > jakbyś bral pod uwagę alexa albo Tkaca... Jeśli ktoś z was wejdzie czasem na łomżyńskie forum też bierze na poważnie niektóre bezsensowne posty. Tak jest człowiek zbudowany ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy Tkaca na poważnie? 09.03.06, 11:31 wolne żarty, toż to kabareciarz jest zawołany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebas Re: Tkaca na poważnie? IP: 217.97.203.* 09.03.06, 11:33 Tkac to kabareciarz a ja to nie? Czuje sie dotkniety. Nie mow ze wszyscy biora moje posty smiertelnie powaznie? Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy musisz się jeszcze podciągnąć 09.03.06, 11:34 Tkac to robi ot tak, z czapki, mimowolnie mu wychodzi, moim zdaniem na razie wiedzie prym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutopia Re: Tkaca na poważnie? IP: *.csk.pl 09.03.06, 11:37 sebas dasz radę, jeszcze trochę żółci i będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Manka Re: Tkaca na poważnie? IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 09.03.06, 14:06 Nigdy nie bylam w Lomzy bo nie chce zlapac syfa. mam pytanie: czy owa slynna Lomza to tak jak Kutno- wiadome jest mi powiedzonko: kto w Kutnie nie byl ten zycia nie zna_? A moze to cos w rodzaju Torunia kolo Bydgoszczy czyli cos w rodzaju duzego wrzodu na dupie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebas Re: Tkaca na poważnie? IP: 217.97.203.* 09.03.06, 17:35 Dzieki, bede sie staral :) Tak przy okazji zapytam: czy nie zagoscila choc na chwile u ciebie taka mysl ze moze ja naprawde tak mysle jak pisze? Ze mnie to wszystko wq..., ze mam pewne rzeczy gdzies i ze mowie co mysle (staram sie tylko przestrzegac pewnych norm, jakich - to nawet dla mnie czasami jest zagadka ;) )? Ale to tylko takie glupie pytanie, zupelnie nie grozne, olewka jakby co ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramzes Re: Biegli uznali, że pijana chirurg ze szpitala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 21:09 A może to nie lekarkę należy sądzic, tylko tych którzy dopuścili do tego stanu rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy wlali w nią alkohol? 10.03.06, 07:51 j.w., dorosła zdaje się jest ta pani... i samodzielna, studia wyższe skończyła... Odpowiedz Link Zgłoś