Gość: mk IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 11.03.06, 10:54 widziałem Maklowicza wieczorem w Cabarecie. "Degustował" ale chyba nie wino ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martm! Re: Z Makłowiczem o winie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 11.03.06, 11:36 dlaczego nikt o tym wcześniej nie pisał ?! żadnych reklam, ogłoszeń, nic!!! ^^ może masz jakieś fotki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzikczortu Re: Z Makłowiczem o winie IP: *.cable.mindspring.com 11.03.06, 17:28 Bardzo ciekawy wywiad z Panem Maklewiczem; dla mnie, szczegolnie interesujace byly jego odniesienia historyczne. Nie wiedzialem tylko, ze szafarz win znany na swiecie z francuska jako "sommelier" ma juz polska, uproszczona nazwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzikczortu Re: Z Makłowiczem o winie IP: *.cable.mindspring.com 11.03.06, 17:59 O Boze, kajam sie nisko - bo przekrecilem nazwisko, chodzi przeciez o p. Maklowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość D Re: Z Makłowiczem o winie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 09:14 Takie imprezy jak degustacje alkoholu nie moga byc imprezami otwartymi. Obowiązywały zaproszenia. Spora część z 76 miejsc była dostępna dla wszystkich klientów sklepu Alkohole Świata przy ul. Kilińskiego - tyle, że chyba rozeszły się te zaproszenia w parę dni. Kto był - miał prawdziwą satysfakcję - przynajmniej ja z pewnością - naprawdę dobre wina w niewygórowanych cenach, ciekawe wnętrza Muzeum Podlaskiego i człowiek, ktoremu nie można odmówić uroku i elokwencji. Odpowiedz Link Zgłoś