just_wolf 10.12.02, 20:22 Jak już pisałem po poprzednim sukcesie Wisły - czekam z niecierpliwością, jak rozgromią Liverpool w finale. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: Wisła - Shalke 4:1 IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.4.* 10.12.02, 20:47 just_wolf napisał: > Jak już pisałem po poprzednim sukcesie Wisły - czekam z niecierpliwością, > jak rozgromią Liverpool w finale. Ja zaś mam niestety złe przeczucia, wygrana-wygraną; zasłużona i ogólnie niezły mecz ale do lutego sporo czasu. Teraz posypią się propozycje nie do odrzucenia czyli kontrakty piłkarskie. ( już Kosowski ma odejść ) Po tych kilku wygranych piłkarze przejdą do innych drużyn (zagranicznych ) a Wisła może podzielić taki sam los jak kiedyś Legia i Widzew po dobrych występach w europejskich pucharach. Bo tak zawsze bywa: jest drużyna a potem wszyscy pouciekają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy Oszołom Re: Wisła - Shalke 4:1!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.02, 20:58 Lech Poznań przegrał z Wisłą tylko 3:2...a tak poza tym zmieniłem pseudo bo jakiś pieniacz wciąż sie pode mnie się podszywa Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wisła - Shalke 4:1!!!!!! 10.12.02, 22:17 Jeszcze w to nie mogę uwierzyć. Po cichu liczyłem na jakieś skromne zwycięstwo 0:1, 1:2 a tu 1:4. Brawo Wisła! Odpowiedz Link Zgłoś
kolczugin Gol Hajto - honorowy czy gwóźdź do trumny ? 11.12.02, 14:23 Piękny mecz, piękna wygrana - tak by było pięknie gdyby kiedyś podobnych emocji dostarczyła drużyna narodowa... A ten gol Hajto - zastanawiam się czy kibiców niemieckich nie pogrążył jeszcze bardziej fakt że jedynego gola dla ich drużyny strzelił Polak... :) Odpowiedz Link Zgłoś