nekroskop88 30.03.06, 22:17 www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=7831713&postcount=534 (od razu mówię, że skany złej jakości) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariusz Re: Plany centrów handlowych IP: *.236.123.190.Dial1.NewYork1.Level3.net 31.03.06, 04:28 Powiedzcie mi, czy ja mam jakis ban na IP? Bo od kilku dni nie moge wejsc na skyscrapercity Odpowiedz Link Zgłoś
kris_bialystok Re: Plany centrów handlowych 01.04.06, 13:04 A te centrum przy Boh Monte Cassiono gdzie będzie się mieściło? Jeżeli powstanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Plany centrów handlowych 01.04.06, 13:09 obok McDonald's :-) Tyle, że oni chcą namówić do współpracy Koral i właśnie McDonald's, jeśli się zgodzą to ich budynki zostaną wyburzone a centrum będzie większe i zajmie cały róg Wyszyńskiego i Boh. Monte Cassino, razem z miejscem obecnie zajmowanym przez McDonald's i Koral ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Plany centrów handlowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 13:54 Ciekawe, ale chyba mało realne. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Plany centrów handlowych 01.04.06, 13:57 Generalnie mało mu brakuje do zdobycia pozwolenia na budowę obok McDonald's. Na razie cisza, może negocjując z Koralem i fast foodem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Plany centrów handlowych IP: 195.205.3.* 13.04.06, 22:41 Ogolnie bedzie jak zwykle. Ot bialostocka norma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raff Re: Plany centrów handlowych IP: 82.139.157.* 20.03.07, 17:48 W kontekście budowy CH Alfa na Swiętojańskiej: "Gdańsk Alfa Centrum dla Deutsche Banku. Trójmiejski deweloper JWK Invest finalizuje rozmowy z Deutsche Bank Real Estate w sprawie sprzedaży gdańskiego centrum handlowego Alfa Centrum. Obiekt o powierzchni handlowej 15,5 tys. mkw. został otwarty w 2002 roku. Wśród najemców sa m.in. supermarket Bomi, Galeria Centrum, Empik, H&M, Tatuum, CCC i Esprit oraz sieć Kinopleks (8-salowy Multipleks). Do JWK Invest należy także centrum handlowe Alfa w Olsztynie. Na ten obiekt firma także szuka chętnego." Mam nadzieję, że inwestor Galerii w Birunie doporowadzi budowę do końca, bo ma to być największa (150 sklepów) i najładniejsza galeria w Białymstoku. Trochę mnie to zaniepokoiło. Odpowiedz Link Zgłoś