Gość: klient IP: *.ny325.east.verizon.net 25.04.06, 02:46 no i co w koncu wyniklo?co IH stwierdzila?Bo z wypowiedzi jej rzecznika nic nie wynika!lanie wody Panie rzecznik,chyba klienta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Re: Rowerowe buble IP: *.emouse.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 06:01 Do kupowania roweru są sklepy rowerowe. Nie raz mozna przeczytać iz dany produkt wyprodukowano dla np. biedronki, Plusa lub innego marketu. www.rowerkiem.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Rowerowe be Kilka lat temu kupiłem Krossa w IP: *.emouse.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 06:04 sklepie i do dziś nim jeżdżę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: Rowerowe be Kilka lat temu kupiłem Krossa w IP: 195.177.197.* 25.04.06, 06:55 coś ci się chyba pomyliło, że łączysz krosa z "makrokeszami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz Re: Rowerowe be Kilka lat temu kupiłem Krossa w IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 25.04.06, 10:20 życzę każdemu, aby rower kupiony w hipermarkecie był super i świetmnie jeździł. niestety miałem podobną przygodę co rowerzyk. kupiłem rower w hipermarkecie na literę a i choć nie był to wcale najtańszy model to zanim dojechałem do centrum juz mi się poluzowała kierownica i kilkakrotnie spadł łańcuch. wjechałem zatem do serwisu rowerowego (bo jazda z latającą kierownica uniemożliwiała powrót do sklepu) tam się tylko za głowę złapali. w rowerze najważniejsza jest bowiem rama. całą resztę można potem dobierać i ustawiać według własnych potrzeb i zasobności portfela. jeśli rama jest do luftu, to nie pomoże najlepszy nawet osprzęt. warto też wydać kilka złotych więcej z innego powodu. mówimy o bezpieczeństwie. rower musi być sprawny, bo od tego zależy nasze zdrowie, a niejednokrotnie życie. mój pojazd z hipermarketu wjechał pod samochód i cudem tylko udało mi sie w porę zeskoczyć. na nowy rower wydałem więc 1000 złotych, w renomowanym sklepie, przez rok miałem serwis za darmo i gwarancję na części. od kilku lat jeżdżę nim spokojnie i bezpiecznie. wszyscy zaś się oglądają i mówią "fajny sprzęt". Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy Re: Rowerowe be Kilka lat temu kupiłem Krossa w 30.04.06, 16:21 rower sam wjechał pod samochód? własna wola? czyżby wielki krok w stronę opracowania sztucznej inteligencji? to się nadaje do prasy! Odpowiedz Link Zgłoś