Gość: antek IP: 82.177.97.* 07.05.06, 22:48 czy to prawda ze jest ogloszony konkurs na dyrektora Teatru dramatycznego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Daris Re: Teatr dramaatyczny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 12.05.06, 13:41 daj Boże może by tak wreszcie kogoś znającego się na rzeczy a nie na malwersacjach wzięliby do teatru-nie dzieje się nic oprócz odpływu kasy dla aktorów spoza teatru a przede wszystkim nie dają dobrych spektakli!!! miasto zacofane Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Teatr dramaatyczny 12.05.06, 13:44 A kiedy byłeś/aś ostatni raz w tym teatrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Teatr dramaatyczny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 12.05.06, 22:13 Ja byłem na "Wiśniowym sadzie" i uważam,że określenie teatr dramatyczny jest nieadekwatne do tego co robi Dąbrowski - ten teatr jest tragiczny! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Teatr dramaatyczny 13.05.06, 08:32 Zależy na którym byłeś. Pierwszy spektakl "Wiśniowy sad" reżyserowali studenci Akademii Teatralnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Teatr dramaatyczny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 13.05.06, 22:22 Byłem na tym,w którym gościnnie gra pani G.Strachota,reżyserował ten pan od "Konopielki",a swoją opinię podtrzymuję,że swoje interesy pan Dąbrowski niech robi wszędzie tylko nie w Białymstoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Teatr dramaatyczny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 15.05.06, 09:44 do Białegostoku przyjeżdżają teraz chyba aktorki- miernotki- koleżanki pana Dyrektora ( aż się ciśnie powiedzieć Ojca Dyrektora), rodzimi aktorzy musza otwierać sceny alternatywne, to skandal!!! Ewidentny brak pomysłu na teatr, ewidentny brak koncepcji i co najbardziej rzuca się w oczy to fakt że wszędzie na afiszach jest również żona Ojca Dyrektora, i biznes się kręci Zastanawiam się kto takim ludziom na to pozwala. Będąc na 60leciu teatru widziałem O.DYR.- jako jedyny reprezentant teatru ubrał się jakby nie wiedział że jest Gala, ubrał się jak na roboty budowlane, wyświechtany strój i wyraźnie znudzona poza. A najciekawsze było to że nie zaprosił wtedy Bielickiej (która tu kiedyś grywała), nie zwrócił większej uwagi na p.Kęstowicza który został wywołany oklaskami publiczości, pan Dyr. nie ujął tego w programie Gali- za takie chcece powinien polecieć i dostać wilczy bilet, a on nadal jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Teatr dramaatyczny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 15.05.06, 22:30 Powinien stąd wyjechać,tak jak przyjechał w dziurawych pepegach i wyświechtanych,brudnych dżinsach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba '76 Re: Teatr dramaatyczny IP: *.aster.pl 30.05.06, 01:12 czy Daris, kibic i Mała to ta sama osoba?? Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Teatr dramaatyczny 30.05.06, 08:27 ja byłem ze 2 lata temu na operze za 3 grosze. beznadzieja. ale dyrektor sam przyznał, że coś było nie halo, bo na próbach było inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Teatr dramaatyczny 30.05.06, 08:25 tak się składa, że obecny dyrektor robił ciekawe rzeczy i się starał ość portalu: Daris napisał(a): > daj Boże może by tak wreszcie kogoś znającego się na rzeczy a nie na > malwersacjach wzięliby do teatru-nie dzieje się nic oprócz odpływu kasy dla > aktorów spoza teatru a przede wszystkim nie dają dobrych spektakli!!! miasto > zacofane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.lisowska Re: Teatr dramaatyczny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 30.05.06, 11:16 prawda jest taka że oprócz Karolaka żaden dyrektor nic dla teatru nie zrobił Jakimiec, Kowalewski i Dąbrowski to biznesmeni którzy robią kasę na tym że są dyrektorami - tzw przekręt na urzędzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba '76 Re: Teatr dramaatyczny IP: *.aster.pl 30.05.06, 12:24 Dąbrowski biznesmenem.... bardzo ciekawy pogląd, bardzo! ciekawe skąd to rozgoryczenie u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba '76 Re: Teatr dramaatyczny IP: *.aster.pl 30.05.06, 12:37 "do Białegostoku przyjeżdżają teraz chyba aktorki- miernotki- koleżanki pana Dyrektora ( aż się ciśnie powiedzieć Ojca Dyrektora), rodzimi aktorzy musza otwierać sceny alternatywne, to skandal!!!" tu się muszę niestety zgodzić, to skandal, że od lat najczęściej obsadzaną aktorką jest pani Dorota Radomska, która w każdej roli jest taka sama, przy czym uważa się chyba za mega-gwiazdę, a lata lecą. i oczywiście myśli,że świetnie śpiewa. biedny "OJCIEC DYREKTOR" musi ratować teatr, wspierając jego renomę znanymi nazwiskam. a leniwych aktorów może wreszcie zmusi do działania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Teatr dramaatyczny IP: 212.33.79.* 30.05.06, 12:59 Popieram, trzeba świeżej krwi. Ciągle musieliśmy oglądać tych samych i tak samo grających. Niech gwiazdy idą na zsłużony odpoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Teatr dramaatyczny 31.05.06, 12:17 Nie wypowiadam się o poziomie przedstawień, bo byłam tylko na jednym (fakt, że takim sobie). Natomiast bardzo ponure wrażenie zrobił na mnie sam teatr jako budynek - w środku (zimny wystrój, stare brązowe fotele przy białych ścianach i granatowej kurtynie..) i na zewnątrz (nieokreślonego koloru z odpadającym tynkiem). Tylko z tego powodu chciało się stamtąd jak najszybciej wyjść. Czy teatru naprawdę nie stać na nową kurtynę, obicia foteli i farbę..? Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Teatr dramaatyczny 31.05.06, 12:19 chyba nie stać. Takie placówki są fatalnie dotowane. Wszystko w rękach a raczej w portfelach darczyńców i sponsorów Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Teatr dramaatyczny 31.05.06, 12:48 to szkoda (choć bilety mają droższe niż np. poznański TN). Może niech zgłoszą się do UE itp. ;) Tu pomogłoby już samo pomalowanie ścian w środku na jakiś cieplejszy kolor i nowa (koniakowa ;)) kurtyna. Od razu zrobiłoby się przytulniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba '76 Re: Teatr dramaatyczny IP: *.aster.pl 31.05.06, 14:03 może potrącić z pensji aktorów (zdaje się,że mają się baaaaaaaardzo nieźle), a robią baaaaaaaaaaardzo mało:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Teatr dramaatyczny 03.06.06, 20:59 Hmm... ponoć ma być jakaś rozbudowa ;-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36392&w=35601716&a=37375135 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Teatr dramaatyczny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 06.06.06, 07:10 A cóż takiego zrobił dla Teatru p. Karolak? Według mnie stworzył wokół siebie "Towarzystwo wzajemnej adoracji", zespół został podzielony na lepszych i gorszych. Kolesie w postaci Radomskiej, Ninkiewicza, Ławniczaka, Borowskiej rozdawali role, oczywiście sobie, niewygodnych kolegów pomijano, rugowano w różny wymyślny sposób. Dyr. Karolak był tylko marinetką w rękach paru aktorów i W. Śmigasiewicza, który miał ciepłą posadkę i bardzo z niej korzystał - finansowo, oczywiście. Jednym z dyrektorów, którzy zrobili coś dla teatru był Tadeusz Aleksandrowicz w latach 1981-1985. Wtedy był najbardziej stabilny zespół i brak skandali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awantura Do Pracownika IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 06.06.06, 21:08 nie jestem znawcą teatru za kulisami i nie wiem o co chodzi między wami aktorami suflerami dyrektorami bileterami czy też innymi utrzymankami budżetu Podlasia, ale wiem jedno że za Karolaka widz mógł liczyć na bardzo różnorodny repertuar to tylko tyle z mojej strony co zaś się tyczy wymienianych nazwisk aktorów którzy podobno byli poplecznikami Karolaka to są o niebo lepsi od lachociąga Skorochodzkiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Teatr dramaatyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 20:57 niestety nie.NIE MAMY SZCZęśCIA.Od wielu lat teatr niczym nie zachwyca. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro BACH chce rzadzic. 04.06.06, 03:18 Stale te same twarze na scenie np. Bach i jej siostra lalkarka. Dlaczego nie dopuszczono na scene mlodego aktora Golaszewskiego. Ci lalkarze to przeklenstwo dramatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gutek Re: BACH chce rzadzic. IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 05.06.06, 11:24 a jeszcze niedawno Kowalewski miał ją wyrzucić za beztalencie wstawiali się za nią ci sami aktorzy którzy dziś przez Dąbrowskiego są odstawieni na bocznicę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik2 Re: BACH chce rzadzic. IP: *.ip.fastwebnet.it 25.06.06, 19:14 Danuta Bach nie jest siostrą Alicji, są szwagierkami jeśli już chcesz pisać prawdę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguniag Re: Teatr dramaatyczny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 07.06.06, 10:05 ten teatr powinni zmienić w 100% jeśli chodzi i o dyrekcję i całą załogę artystyczną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Teatr dramaatyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 21:42 Teatr jest miastu potrzebny.Myślę ,że przesadzacie w krytyce,a niektóre uwagi są poniżej poziomu oczekiwanego na forum.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Teatr dramaatyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 19:53 Czy to prawda, że dyrektor pożegnał dwie gwiazdy białostckiego teatru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Teatr dramaatyczny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 25.06.06, 16:32 Te "gwiazdy", jak piszesz, wcześniej próbowały pożegnać dyrektora. A propos: co rozumiesz pod pojęciem "gwiazdy białostockiego teatru"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Teatr dramaatyczny IP: *.ip.fastwebnet.it 25.06.06, 18:50 kto odpadł? nie znamy konkretów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Teatr dramaatyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 19:34 'Gwiazdy białostockiego teatru' czyli od lat murowani kandydaci do pierwszoplanowych ról - żeńskiej i męskiej. Czyli to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Teatr dramaatyczny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.08.06, 14:27 pożegnał Radomską i Ninkiewicza, zostaną na rok dwie pozostałe hydry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sufler Re: Teatr dramaatyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:44 Do tej dysputy spróbuję przekrojowo się ustosunkować: Do Pracownika: ("Jednym z dyrektorów, którzy zrobili coś dla teatru był Tadeusz Aleksandrowicz w latach 1981-1985. Wtedy był najbardziej stabilny zespół i brak skandali.") – Przypominam, że w tych latach w ogóle obowiązywał „brak skandali”. Do Małej: ("…do Białegostoku przyjeżdżają teraz chyba aktorki- miernotki- koleżanki pana Dyrektora ( aż się ciśnie powiedzieć Ojca Dyrektora), rodzimi aktorzy muszą otwierać sceny alternatywne, to skandal !!!") - Dobrze, że w ogóle jakieś aktorki przyjeżdżają, a „sceny alternatywne” jeszcze nikomu nie zaszkodziły. Do Maggpie: ("Nie wypowiadam się o poziomie przedstawień, bo byłam tylko na jednym (fakt, że takim sobie). Natomiast bardzo ponure wrażenie zrobił na mnie sam teatr jako budynek – w środku (zimny wystrój, stare brązowe fotele przy białych ścianach i granatowej kurtynie..) i na zewnątrz (nieokreślonego koloru z odpadającym tynkiem). Tylko z tego powodu chciało się stamtąd jak najszybciej wyjść. Czy teatru naprawdę nie stać na nową kurtynę, obicia foteli i farbę..?") - Uważam za dobrodziejstwo, że taki budynek teatru w Białymstoku jeszcze jest. Lokalizacja i architektura – znakomite. Wnętrze można dopracować, ale mógłbym je jeszcze nazwać teatralnym. Do Szpiro: ("Stale te same twarze na scenie np. Bach i jej siostra lalkarka. Dlaczego nie dopuszczono na scene mlodego aktora Golaszewskiego. Ci lalkarze to przeklenstwo dramatu.") - „Mlody aktor Golaszewski…” – znam. Grzesiu Gołaszewski - wszystkiego najlepszego! Szpiro - jak będziesz bardziej zwracał uwagę na pisownię, to bardziej będę ufał Twoim intencjom kulturalnym. Do Pytka: ("Gwiazdy białostockiego teatru' czyli od lat murowani kandydaci pierwszoplanowych ról - żeńskiej i męskiej. Czyli to prawda?") - Prawda, nieprawda… - mnie to „kalafiorem”. Roberta N., któremu role życiowe przemieszały się ze scenicznymi, też znam. Aktor ma grać, więc też szczerze pozdrawiam: - wszystkiego najlepszego! „Mnie to „kalafiorem…” jest starą odzywką. Już zgniłą, ale właśnie dlatego zacytuję następującą wypowiedź Andrzeja Mularczyka, dramaturga i scenarzysty: „Postmodernizm, w którym żyjemy, pozostawia po sobie pobojowisko. Brakuje syntezy rzeczywistości, jej oceny. Jest tylko fotografia. A im bardziej prymitywna, pokazująca zgniłe strony życia – tym lepiej. Ale pojawia się iskierka nadziei, że dobiega końca promocja brutalizmu, chamstwa, głupoty, prymitywnych opowieści, w teatrze na przykład, a zaczyna być odczuwalny głód wartości...” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldona Re: Teatr dramaatyczny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 29.06.06, 17:49 wakacje i cisza? zobaczymy czy po przerwie pojawi się jakaś nowa twarz? kogo zabraknie w teatrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poison Re: Teatr dramaatyczny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.07.06, 11:30 www.e-teatr.pl/pl/artykuly/27013.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosił wilk ... Re: Teatr dramaatyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 11:49 "Radomska zapowiada, że będzie walczyć w sądzie o swoje prawa. Nie zawaha się też opowiedzieć w publicznie o tym, jak została potraktowana. - Jestem matką samotnie wychowującą dziecko - mówi aktorka. - Nie mogę z dnia na dzień wyjechać z Białegostoku, szukać pracy w innymi mieście. A przecież muszę się z czegoś utrzymywać." Pani Radomska nie jest jedyną aktorką samotnie wychowującą dziecko. Szkoda, że nie pomyślała o tym wcześniej, kiedy flekowała koleżankę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczyk Re: Teatr dramaatyczny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.07.06, 12:03 kogo takiego, mów bez ogródek może troszkę rozjaśni się sytuacja, Radomskiej nie dało się faktycznie oglądać, już taka gwiazda z niej zionęła, ale Ninkiewicza i Borowskiej szkoda, dobrzy byli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosił wilk Re: Teatr dramaatyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:12 Teraz to nie ma już (mam nadzieję) znaczenia. Dla całego zespołu będzie lepiej, jeśli tych kilka osób odejdzie. Nie podoba mi się tylko ten argument pani Radomskiej o samotnej matce, skoro jeszcze niedawno bez oporów sekowała koleżankę znajdującą się w podobnej sytuacji. Może to dobra aktorka, ale zły człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: Teatr dramaatyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 13:57 Banda czworga ma już na swoim sumienu par ludzi z dramatu :Tomek R.,Krzysztof D.,Adam D.,Andrzej B. To podli i zdemoralizowani ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: Teatr dramaatyczny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.07.06, 15:20 wymieniłeś te nazwiska jak przestępców, jacy oni z dramatu każdy wie że w Bialymstoku sami lalkarze, i de facto nieliczni aktorzy są po dramacie, min.2 z tzw'Bandy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daris Re: Teatr dramaatyczny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.07.06, 15:23 "wszyscy są za wręczeniem wypowiedzeń pani Dorocie Radomskiej i panu Robertowi Ninkiewiczowi ". A jak on to stwierdził? Czy odbyło się w tej sprawie tajne głosowanie? Prawdziwość tego zdania jest mniej więcej taka, jak prawdziwość, komunistycznej proweniencji stwierdzenia, że "cały naród popiera zmiany ustrojowe w Polsce" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalkarz Re: Teatr dramaatyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 15:55 Pewnie w tym wszyskim chodzi o postwę tych ludzi.Niszczyli tych ludzi,zmusili do odejścia,choć oficjalnie uważali ich za kolegów.Teraz gdy to ich spotyka to lamentują. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Jak się teraz czują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytia Re: Teatr dramaatyczny IP: 195.177.196.* 04.07.06, 17:01 Strasznie dużo jest swojaków na tym forum.Znacie tyle szczegółów z życia teatru tak jakbyście w nim sami pracowali,albo jeszcze o niedawna/prawda pani Doroto i pnie Robercie/.Pewnie znów,anonimowo oczywiście,załatwiacie swoje sprawki.Oj będzie ciężko,bo już nikt na wasze gierki się nie nabierze.Lalkarz lalkarzowi nie równy-przykład BTL.A dyplom szkoły teatralnej-powiedzcie to śp.Himilsbachowi. Zemsta to jest jedyne uczucie jakiego nie mają zwierzęta.Jest roskoszą bogów a ludzi przedwszystkim. Dąbrowski sprawi,że teraz wy poczujecie ją na waszej grubej skórze. Będzie bolało. Odpowiedz Link Zgłoś
szop.sracz Re: Teatr dramaatyczny 04.07.06, 16:55 Autor: Gość: Daris IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl Data: 12.05.06, 13:41 Autor: Gość: kibic IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl Data: 12.05.06, 22:13 Autor: Gość: Mała IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl Data: 15.05.06, 09:44 Autor: Gość: j.lisowska IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl Data: 30.05.06, 11:16 Autor: Gość: pracownik IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl Data: 06.06.06, 07:10 Autor: Gość: Aldona IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl Data: 29.06.06, 17:49 Autor: Gość: poison IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl Data: 04.07.06, 11:30 Autor: Gość: wilczyk IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl Data: 04.07.06, 12:03 Autor: Gość: nikita IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl Data: 04.07.06, 15:20 Autor: Gość: Daris IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl Data: 04.07.06, 15:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzikczortu Re: Teatr dramaatyczny IP: *.dyn.optonline.net 04.07.06, 17:13 Sam bedac patentowanym gamoniem zawsze patrze z podziwem na ludzi bystrych jak na ten przyklad "szop - ze - tak - powiem - sracz", ktory zwrocil uwage na numer IP. No i z tego wyszla straszna burza w szklance wody. Z drugiej strony nie potrafie w sobie wygrzebac ani krzty zlosci przeciwko "malej", "kibicowi", "Daris" et c. et c., ba, nieba bym przychylil wszystkim tym ktorzy probuja orac na bialostockiej niwie kulturalnej. Jest ona (ta niwa) zyzna? Czy tez pelna skal wszelkich, wymagajaca najpierw twardego rodla aby spulchnic podloze? Odpowiedz Link Zgłoś
szop.sracz Re: Teatr dramaatyczny 04.07.06, 18:04 Gość portalu: idzikczortu napisał(a): > Z drugiej strony nie potrafie w sobie wygrzebac ani krzty zlosci > przeciwko "malej", "kibicowi", "Daris" et c. et c., skoro to ta sama osoba i do tego twoj znajomy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daris no i chyba pół miasta ma ten sam IP? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 05.07.06, 09:04 ferrari dla poety Autor: Gość: wkoronkiewicz IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl Data: 04.07.06, 18:03 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz Wszystkich miłośników poezji i słodkości zapraszam dziś wieczorem do pijalni czekolady. Odbędzie się tam turniej poetycki. Autor najlepszego wiersza o czekoladzie otrzyma - czerwone ferrari! Wielki lodowo-truskawkowy deser! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Teatr dramaatyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:07 ja wole jechać 200 km by iśc do teatru niż oglądać to coś , teatrzyk amatorów PS jakby kto niewiedział to teatr ma 2 dyrektorów :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Teatr dramaatyczny 04.07.06, 17:09 jezeli konkurs... ? to moze sie trafi ktos, na miare Andrzeja Witkowskiego.... Gość portalu: antek napisał(a): > czy to prawda ze jest ogloszony konkurs na dyrektora Teatru dramatycznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja taaaaaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 18:26 trafi ktos na miarę Krysi Damulewicz lub innego urzedasa co widział raz teatr w TV ale posadę trza dać bo idą wybory .... Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: taaaaaaaaaaaa 05.07.06, 14:03 piszesz tak ,jakbys nie mial(a),juz zadnych zludzen... a przeciez cuda sie zdarzaja....albo sie tworza.... Andrzej Witkowski umial je tworzyc.... moze ktos sie trafi, kto takze bedzie umial... Witkowski zyl teatrem....to byl sposob na zycie... moze ktos sie trafi ,kto nie umie zyc inaczej... Gość portalu: ja napisał(a): > trafi ktos na miarę Krysi Damulewicz lub innego urzedasa co widział raz teatr w > > TV ale posadę trza dać bo idą wybory .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: taaaaaaaaaaaa IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.08.06, 21:53 Jaka była Krysia i czego dokonała wiedzą nieliczni poza pismakami,ale teraz w teatrze wespół z Piekielnym Piotrusiem będzie Głąb-Głąbicka.Idzie nowe! Odpowiedz Link Zgłoś
szop.pracz Re: taaaaaaaaaaaa 03.08.06, 21:56 Gość portalu: kibic napisał(a): > Jaka była Krysia i czego dokonała wiedzą nieliczni poza pismakami,ale teraz w > teatrze wespół z Piekielnym Piotrusiem będzie Głąb-Głąbicka.Idzie nowe! Dramat w teatrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: taaaaaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 23:33 kto to jest Krysia Damulewicz-pracuje w teatrze? Odpowiedz Link Zgłoś